Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Εμένα με εκνευρίζουν γενικός τα μπουκάλια των απορρυπαντικών και της κουζίνας για να μην μου χαλαει την αισθητική το μεταφέρω σε άλλο μπουκαλάκι με ντισπένσερ:P:P:P
Και αυτό κάνω!:rolleyes: (Μιλάμε για πολύ τρέλα...!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι περισσότερες γάτες έχουν μανία με το νιπτήρα όντως.
Η Αργυρώ πρωτοτυπεί...προτιμάει το νεροχύτη!:/:

Ο νεροχύτης έχει το έξτρα πλεονέκτημα οτι αν υπάρχουν πιάτα και μπωλάκια άπλυτα μεσα μπορεί να πιει κανεις νερό απο αυτά...
Γιατι εμείς φυσικά πίνουμε νερό απο παντού, να έχουμε απόθεμα αν βρεθούμε καμια φορά στην έρημο...
Αλίμονο σε εμέμα κάθε φορά που έχω επισκέπτες και ζω με την ελπίδα οτι δεν θα κάνει καμια τέτοια εξυπνάδα...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο νεροχύτης έχει το έξτρα πλεονέκτημα οτι αν υπάρχουν πιάτα και μπωλάκια άπλυτα μεσα μπορεί να πιει κανεις νερό απο αυτά...
Εκτός από αυτό υπάρχουν και πιάτα με υπολείματα φαγητού....τα οποία καθαρίζουμε καλά (Η Αργυρώ γι αυτό μπαίνει!)

Εκτός από αυτό υπάρχουν και πιάτα με υπολείματα φαγητού....τα οποία καθαρίζουμε καλά (Η Αργυρώ γι αυτό μπαίνει!)
Γατάκι και πληντύριο πιατων 2 σε 1!!!! Τι καλό γατάκι η Αργυρώ! Σε βοηθάει και στο πλύσιμο των πιάτων....:rolleyes::P:lol::lol::lol:

Γατάκι και πληντύριο πιατων 2 σε 1!!!! Τι καλό γατάκι η Αργυρώ! Σε βοηθάει και στο πλύσιμο των πιάτων....:rolleyes::P:lol::lol::lol:
Ναι καλέ! Μας βοηθάνε στις δουλειές!:P

Η Αρήθα τρελαίνεται και με το φούρνο μικροκυμάτων. Κάθεται και χαζεύει το πιάτο που γυρίζει... :rolleyes:

Συνημμένα

• DSCN1171s.jpg
    DSCN1171s.jpg
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 43
Η Αρήθα τρελαίνεται και με το φούρνο μικροκυμάτων. Κάθεται και χαζεύει το πιάτο που γυρίζει... :rolleyes:
Και τα δικά μου τα βλαμμένα. Αλλά δεν τα αφήνω γιατί είναι κακό να καθόμαστε μπροστά.

Εμένα δεν τον έχουν ανακαλύψει ακόμα γιατί δεν τον πολυχησιμοποιώ. Αντιθέτως και τα δύο, ειδικά ο Χιόνης, έχουν τρέλλα με το πληντύριο ρούχων. Κάθονται και χαζεύουν τα ρούχα να γυρίζουν λες και βλέπουν τηλεόραση (άλλο μεγάλο τους πάθος)!!!!

είναι κακό να καθόμαστε μπροστά.
Ωχ, λες να οφείλονται στην ακτινοβολία οι... χμμμμ, πώς να τις πω... ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα της αγαπημένης μου;; :rolleyes:

Ωχ, λες να οφείλονται στην ακτινοβολία οι... χμμμμ, πώς να τις πω... ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα της αγαπημένης μου;; :rolleyes:
Λες????:P:P
Αληθεια με τις τέντες τι γίνεται? Εχει θελήσει να ξανανέβει?

Αληθεια με τις τέντες τι γίνεται? Εχει θελήσει να ξανανέβει?
Είχε ξανακάνει δυό-τρεις απόπειρες (πριν τη στείρωση), αλλά πια της φορούσαμε το σαμαράκι, οπότε έφτανε μόνο μέχρι την αρχή του πλέγματος και μετά το έπαιρνε απόφαση και κατέβαινε.
Τώρα έχει πολύ καιρό να το προσπαθήσει, όποτε βγαίνει έξω πάει κατευθείαν στο πεζούλι έξω απ'τα κάγκελα και κάθεται και χαζεύει την κίνηση στο δρόμο.

Η Αρήθα πρέπει να ειναι πολύ ζουζούνι, φαίνεται και απο τη φατσούλα...:) Τώρα δεν νομίζω να φταίνε τα μικροκύματα, κι εγώ που δεν είχα φούρνο και και έχω καταλήξει με τον μικρο κύριο Περίεργο και τον μικρό κύριο Ενοχλητικό 2 σε 1! Είναι απίστευτο το πόσο υπερκινητικός ειναι για την ηλικία του...

Εμένα τον φοβάται το φούρνο μικροκυμάτων γιατί δεν τον έχουμε πολύ καιρό και προφανώς τον φοβίζει ο θόρυβος. Διασκεδάζουμε καμιά φορά ανοίγοντας και κλείνοντας το φούρνο γιατί αυτόματα αλλάζει έκφραση με το που τον ακούει, φαίνεται σαν αλλοπαρμένος, σαν να έχει δει φάντασμα! Θα το συνηθίσει, που θα παει...

Η Αρήθα πρέπει να ειναι πολύ ζουζούνι, φαίνεται και απο τη φατσούλα...:)
Ευχαριστούμε, είναι, είναι... :inlove::inlove:
Ένας κορίτσαρος, σωστός γενίτσαρος!!:greycat:

Ο Φρού μου τελευταία έχει φάει κόλλημα με τον εκτυπωτή:lol::lol: Βλέπει το χαρτί που βγαίνει από μέσα και βάζει τα νυχάκια του να το τραβήξει πιό γρήγορα:lol::lol::lol:

Χτες πήγα στο pet shop και πήρα ένα μικρό γατάκι (λούτρινο), που το πιέζεις και βγάζει έναν ήχο "νιάου νιάου" σαν να έρχεται από το υπερπέραν... Οταν το έφερα στο σπίτι...χέσ..ανε και τα δύο πάνω τους! Ειδικά η Αργυρώ δεν το πλησιάζει με τίποτα! Ο Σίβα όποτε το ακούει πετάγεται και το κοιτάζει με γουρλωμένες ματάρες!
Τελικά θα παίζω μόνη μου με το λούτρινο μου φαίνεται....:down:

Η ψιψι μου τρελένεται με την ηλ. σκούπα. Τώρα τελευταία την έχει ψιλοσυνηθήσει,αλλά και πάλι,μόλις πλησιάσει η σκούπα προς το μέρος της τρέχει να κρυφτεί

Σκούπα??? Ο φρού μου μόλις την ακούει γίνεται "Λούης":lol::lol::lol::lol:

Κι οδικός μου έτρεχε παλιά, αλλά τώρα το κατάλαβε οτι ειναι ακύνδυνη και φεύγει μόνο όταν δεν βαριέται να σηκωθεί. :)
Μου έλεγαν για κάτι γατούλες που κάθονταν να τις σκουπίζει η γατομαμά τους και τους άρεσε κι όλας... Αυτό κι αν ειναι βίτσιο! :) (Χρήσιμο, βέβαια, σκεφτείτε να ρουφάγαμε κατευθείαν την τρίχα απο την πηγή!!)

Κι οδικός μου έτρεχε παλιά, αλλά τώρα το κατάλαβε οτι ειναι ακύνδυνη και φεύγει μόνο όταν δεν βαριέται να σηκωθεί. :)
Μου έλεγαν για κάτι γατούλες που κάθονταν να τις σκουπίζει η γατομαμά τους και τους άρεσε κι όλας... Αυτό κι αν ειναι βίτσιο! :) (Χρήσιμο, βέβαια, σκεφτείτε να ρουφάγαμε κατευθείαν την τρίχα απο την πηγή!!)

Ναι το έχω δεί αυτό, το έκανα και σε έναν γατούλη που είχα μικρή!!Πολλές γάτες το απολαμβάνουν κιόλας!!!:lol::lol:

Άλλο βίτσιο κι αυτό!:blink::blink: Πρώτη φορά το ακούω!

Ο Ρουμποτύρης πάλι έχει μεγάλο μίσος με τη σφουγγαρίστρα και κάθε φορά που τη βλέπει της κάνει πχχχ!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back