Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Δεν έχω λόγια για τον τύπο....
Βασικά έχω,αλλά αν τα γράψω θα λογοκριθούν....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πρέπει ΟΛΟΙ να στείλουμε μειλ, να πάρουμε τηλέφωνα... να πάρει διάσταση, να καταλάβουν ότι δεν είμαστε 1-2 κιράτσες που απλά μας τσίγλισαν κάποια ευαίσθητη χορδή...
Παρακάτω στο λίνκ, έχει τηλέφωνο και μειλ για την διαμαρτυρία μας, στον Αλφα.
Απο ΜΑΣ εξαρτάται αν θα το ξαναδούμε αυτό ή και χειρότερα, και αν και τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν με τέτοια πρότυπα "άνδρα"
https://www.adespoto.gr/index.php?op...d=1353:2010-11-19-16-54-17&catid=35&Itemid=67
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αλλά δε το σηκώναν
νομίζω το κουτάβι θα είναι καλά
η κοπέλα φάνηκε αρκετά φιλόζωη.
speri
Διάσημο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Διεύθυνση : Παύλου Μελά 25, 182 33 ΡΕΝΤΗΣ
Τηλέφωνο : 210/4897777
Fax : 210/489-7468
E-mail : pr@alphatv.gr
julia
Διακεκριμένο μέλος
)το πρόβλημα είναι η νοοτροπία και όλα τα υπόλοιπα αφανή ζώα που δεν είναι τόσο τυχερά να παίζουν σε ένα ριάλιτι.... και αυτά πρέπει επιτέλους να αλλάξουν.
Και θα αλλάξουν μόνο αν ΚΑΝΟΥΜΕ κάτι....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum