kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι να κανω??Να χτυπησω στα γυρω σπιτια να εκφοβησω αυτον που το εχει οτι θα του κανω καταγγελεια κτλ?Να το κλεψω ετσι?Μπορει να ειναι και παρετημενο και καποιος να το ειδε και του αφησε τα ψωμια...Βοηθηστε με!
Φωτογραφιες και σε λιγο θα βαλω και βιντεο να δειτε ολο το χωρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
έτσι τα έχουν τα σκυλιά τους οι κυνηγοί...
και με αυτά τα ταΐζουν... προφανώς το πήρε ή το πλήρωσε απο κάποιον άλλον...

Αν έχεις τί να το κάνεις.. και έχεις βρεί σπίτι.. εγώ θα το έπαιρνα.. γιατί να το φροντίσει καλύτερα δεν πρόκριτε.
gelly01
Δραστήριο μέλος
Σημερα καθως επαιρνα την κατηφοριτσα για το Πανεπιστημιο ηθελα να βολταρω και μου ηρθε να παρω τον παραλληλο που ειναι ενα πολυ γραφικο στενακι με πετρινα σπιτια.Καθως περνουσα εξω απο ενα μισογκρεμισμενο πετρινο σπιτι ακουω κλαματα σκυλου!Αμεσως σκεφτηκα οτι ειναι νεογεννητα τα οποια θα τα εγκαταλειψανε!Η μια πορτα ειναι δεμενη με αλυσιδα και λουκετο αλλα ευτυχως βρηκα αλλη εισοδο ή οποια ηταν δεμενη με συρμα.Μπηκα μεσα....με πηρε μια δυσοδια σκουπιδιλας,το σπιτι χωρις ουρανο,ετοιμο να πεσει,χωμα και χορτα παντου.Πλησιασα στο αλλο δωματιο και τελικα ηταν ενα το κουταβι και οχι νεογεννητο!Δεμενο γυρω απο ενα κορμο δεντρου με αλυσιδα,και ενα τσικαλι με ψωμια και ρυζια για φαγητο.Νερο πουθενα!!!Μολις με ειδε χοροπηδουσε πανω μου και εκλαιγε και οταν το χαιδευα ετρεμε.
Τι να κανω??Να χτυπησω στα γυρω σπιτια να εκφοβησω αυτον που το εχει οτι θα του κανω καταγγελεια κτλ?Να το κλεψω ετσι?Μπορει να ειναι και παρετημενο και καποιος να το ειδε και του αφησε τα ψωμια...Βοηθηστε με!
Φωτογραφιες και σε λιγο θα βαλω και βιντεο να δειτε ολο το χωρο.
Θα σου προτεινα για να μην βρεθεις μπλεγμενη για κλοπη ζωου να ακολουθησεις την νομιμη διαδικασια. Κατευθειαν καταγγελια στο αστυνομικο τμημα και στον Δημο της πολης σου καθως και ενημερωση γραπτη των φιλοζωικων οργανωσεων που υπαρχουν στην περιοχη σου.
Ωστοσο προσπαθησε να δωσεις στο ζωακι την δυνατοτητα καλυτερης διατροφης και βαλε καποιο μπωλ με νερο ωστε το ζωο να μπορει να πινει οταν διψασει. Βαλε μεσα στο μπωλ μια πολυ βαρια πετρα για να μην μπορει να το αναποδογυρισει.
Αν μπορεις να του δημιουργησεις και καποιο υποτυπωδες καταλυμα για να προστατευεται απο τις καιρικες συνθηκες θα ηταν ακομη καλυτερα. Ετσι απλως θα κερδισεις λιγο χρονο μεχρι να δεις τι Θα κανουν οι αρμοδιοι φορεις.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=m3j_0JZzLIo
https://www.youtube.com/watch?v=jyazCzcvEsY&feature=player_embedded
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και τι θα κανει η αστυνομια κι ο Δημος?Πιστευεις δλδ οτι αμα το μαζεψει ο Δημος θα εχει καλυτερη τυχη?Θα σου προτεινα για να μην βρεθεις μπλεγμενη για κλοπη ζωου να ακολουθησεις την νομιμη διαδικασια. Κατευθειαν καταγγελια στο αστυνομικο τμημα και στον Δημο της πολης σου καθως και ενημερωση γραπτη των φιλοζωικων οργανωσεων που υπαρχουν στην περιοχη σου.
Ωστοσο προσπαθησε να δωσεις στο ζωακι την δυνατοτητα καλυτερης διατροφης και βαλε καποιο μπωλ με νερο ωστε το ζωο να μπορει να πινει οταν διψασει. Βαλε μεσα στο μπωλ μια πολυ βαρια πετρα για να μην μπορει να το αναποδογυρισει.
Αν μπορεις να του δημιουργησεις και καποιο υποτυπωδες καταλυμα για να προστατευεται απο τις καιρικες συνθηκες θα ηταν ακομη καλυτερα. Ετσι απλως θα κερδισεις λιγο χρονο μεχρι να δεις τι Θα κανουν οι αρμοδιοι φορεις.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΕΤΣΙ έχουν τα σκυλιά αυτά τα άτομα. Και είναι καλά, αφού δεν έχει γίνει κόκκαλο απο την πείνα...
Θέλει να μεγαλώσει, γιατί θέλει να του κυνηγάει...θα το ταΐζει. Του έχει και αυτά που του έχει..
Σε κάθε γωνία βλέπω ένα τέτοιο σπίτι με σκυλιά μέσα...
Και να του το πάρουν.. θα βρεί άλλο την άλλη μέρα.
ΔΕΝ συμφωνώ βέβαια ούτε με τις συνθήκες, ούτε με τίποτα... αλλα όσο υπάρχουν κυνηγοί θα υπάρχουν και σκυλιά έτσι. (εγώ γιατί έχω γίνει ο περίγελος νομίζετε που την πάω βόλτα.. και την έχω στα πούπουλα..)

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ θα σου πρότεινα...
να περνάς τακτικά, και να το ταΐζεις και να του βάζεις και νερό. Χωρίς να αφήνεις ίχνη και να κάνεις παρεμβάσεις....
Και η μάνα του έτσι μεγάλωσε, και ο πατέρας του και τα αδέλφια του, και τα παιδιά του...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτο ειναι σα να αποδεχομαι και να "τρεφω" κιολας την κατασταση!Και ΑΝ ειναι παρατημενο και απλα ειδε καποιος και του πηγε ψωμια?Που οι μισοί Κτηνίατροι στην επαρχεία είναι και οι ίδιοι κυνηγοί...
Εγώ θα σου πρότεινα...
να περνάς τακτικά, και να το ταΐζεις και να του βάζεις και νερό. Χωρίς να αφήνεις ίχνη και να κάνεις παρεμβάσεις....
Και η μάνα του έτσι μεγάλωσε, και ο πατέρας του και τα αδέλφια του, και τα παιδιά του...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μόνη σου είπες ότι είναι γενική πρακτική, και θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό.
Να κάνεις καταγγελία θα το πάει απλά αλλού... ΑΝ φτάσει ποτέ στα αυτιά του και ενημερωθεί. Εσύ θα βγείς η τρελλή, μιας και έτσι τα έχουν όλοι.
Πέρνα και τις επόμενες μέρες.. μήπως πετύχεις αυτόν που το ταΐζει... και τον ρωτάς χωρίς να καρφωθείς.
Αλλά σου λέω.. το σκυλί είναι καλά... εμένα είναι ακτινογραφίες αυτά που ταΐζω...
Είναι εργαλείο τους, αλλά και αναλώσιμα.

Και φυσικά και τρώνε ξερά ψωμιά και αποφάγια, και ότι περισσεύει... μην κοροϊδευόμαστε...ΠΟΙΟΣ κυνηγός θα ταΐσει το σκυλί του κροκέτες.. δεν υπάρχει αυτό.
5000? ευρώ μου δίνουνε για την ΛΟΥ..... και ούτε θυμάμαι πόσοι μου την έχουν ζητήσει, ευκαιρίες να την δώσω και να βγάλω εχω πολλές... αλλά δεν το κάνω, ακριβώς επειδή ξέρω πως θα ζήσει, όσο ζήσει.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Θα καταρρευσω!Δεν ξερω τι να κανω και ειμαι σε αδιεξοδο!Αν το παρω θα βαλει αλλο,αν δεν το παρω θα το βασανιζει,αν του κανω συσταση θα το παρει και θα το δεσει αλλου......
julia
Διακεκριμένο μέλος
συγνωμη..αλλα το να μην ειναι σκελετος ενα σκυλι...δεν σημαινει οτι ειναι καλα.....και το οτι ολη του η ζωη ειναι με μια αλυσιδα μεσα σε ενα μαντρι...με τροφη απαραδεκτη χωρις νερο,...ή που και που νερο....χωρις ανθρωπινη παρουσια μονιμη,να μην συζητησω για αγαπη....αυτο ειναι ΚΑΛΑ;...μην τρελαθουμε βρε παιδια....δεν ξερω ελενα αν μπορεις να κανεις κατι.....αλλα θα συμφωνησω μαζι σου οτι σιγουρα δεν ειναι καλα και ειναι απαραδεκτη αυτη η κατασταση..και το οτι το κανουν πολλοι,δεν τους δικαιολογει σε καμμια περιπτωση...
Φυσικά και εγώ είμαι της ίδιας άποψης... αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Όσοι ζουν σε χωριό και βλέπουν ξέρουν....
Αν του το πάρει, ή επέμβει κάποια αρχή (αν επέμβει..) την άλλη μέρα θα υπάρχει άλλο σκυλί στην θέση του.

Δεν το έχει σπίτι του προφανώς γιατί φωνάζει η γυναίκα του ότι έχει αρρώστιες.
Κουνελάκι σου είπα και πιο πάνω.. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάς ότι τρώει...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν αντεχω....
Θα καταρρευσω!Δεν ξερω τι να κανω και ειμαι σε αδιεξοδο!Αν το παρω θα βαλει αλλο,αν δεν το παρω θα το βασανιζει,αν του κανω συσταση θα το παρει και θα το δεσει αλλου......
να σε ρωτησω βρε ελενα...πως εισαι σιγουρη οτι ειναι κυνηγου;...ξερεις ποιος ειναι; σε ρωταω...για να δω αν ειμαστε σιγουροι οτι θα βαλει αλλο...μπορει και να μην βαλει....

avtwvia
Διάσημο μέλος

ειναι αυτος εκει να το ελεγχξει;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βρε κοριτσακι μου κανε αυτο που λενε οι περισσοτεροι... μια καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο η οπουδηποτε αλλου.. η στην τελικη λυστο και παρτο.. τι να πω;μπορει να ηταν πολυ δυνατο και να εσπαγε την αλυσιδα..
ειναι αυτος εκει να το ελεγχξει;![]()
συμφωνω....εκτος των αλλων..εδω δεν μιλαμε για πετ....να μην παιρνουμε δηλαδη ζωα για να μην διαιωνιζεται μια κατασταση..ειναι διαφορετικα τα πραγματα....και αν θα παρει αλλο,αυτο δεν μπορουμε να το ξερουμε...βεβαια εγω δεν μπορω να σε προτρεψω να το παρεις..απλα σου λεω την αποψη μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool