Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
αν εχεις σκοπο να το παρεις...μην ρωτησεις κανεναν...για να μην δωσεις στοχο....να μην εχουν ιδεα...
ΣΥΜΦΩΝΩ καί γώ απόλυτα, ό,τι μπορείς νά σώσεις ,κάντο ,καί κανείς δέν μπορεί νά σέ κατηγορήσει ,όταν δίνεις ζωή .Καί απ ότι φαίνεται,ΖΩΗ θά δώσεις στά θλιμένα αυτά ματάκια !!!! Εγώ, δεν θά δίσταζα καθόλου !Μπράβο σου !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
παντως ειναι πανεμορφο!!!![]()
Πολλά μπράβο σού αξίζουνε !!!!!!

Θά περιμένουμε εναγωνίως νεότερά σου .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω δεν εκανα τπτΠολλά μπράβο σού αξίζουνε !!!!!!
Θά περιμένουμε εναγωνίως νεότερά σου .
στην ελενα πανε τα μπραβο !!
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Τζουτζουκάκι γλυκό και όμορφο!
Εχουμε κανένα νέο?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
....αφαντα τα παντα,η αλυσιδα,το κατσαρολακι,μια τσουγκρανα....Το πηρε!Ειμαι τοσο θυμωμενη...επρεπε να το ειχα παρει εχτες!Ας πηγαινα εστω τα χαραματα να τωρα τι εγινε...
Το πηρε πρεφα ο μ@λκας μην πω τιποτα και το πηρε...ποιος ξερει που θα το εβαλε!Θα σκασω...πηγα γεματη κονσερβες,ενα μπουκαλι νερο στην τσαντα μου και δεν υπηρχε τιποτα.....
Να εισαι καλα οπου και να'σαι μικρο μου κουταβινι.....ουτε αν ησουν αγορακι ή κοριτσακι δεν προλαβα να δω!Συγχωρεσε με!:cry:

julia
Διακεκριμένο μέλος
που θα του πρόφτασαν να του πούν ότι ήρθες και τράβαγες φωτογραφίες και βίντεο....

Μπορεί φυσικά να είναι και δαιμονική σύμπτωση.... ή και φυσικά να μπήκε κάποιος εδω ή και αλλού και να του το σφύριξε... ο κόσμος είναι ΠΟΛΥ μικρός πια...

Κρίμα είναι.. και είχες όλη την καλή διάθεση να κάνεις ότι μπορείς..
Εύχομαι και εγώ να είναι καλά.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οι φωτο και τα βιντεο που τραβουσα δεν φαινονταν,ημουν μεσα στο κτηριο...Μαλλον καποιος γειτονας του το σφυριξε ή μπορει και ο ιδιος να μενει διπλα...Υπάρχουνε ρουφιάνοι, και "καλοθελητές" πολλοί...
που θα του πρόφτασαν να του πούν ότι ήρθες και τράβαγες φωτογραφίες και βίντεο....
Μπορεί φυσικά να είναι και δαιμονική σύμπτωση.... ή και φυσικά να μπήκε κάποιος εδω ή και αλλού και να του το σφύριξε... ο κόσμος είναι ΠΟΛΥ μικρός πια...
Κρίμα είναι.. και είχες όλη την καλή διάθεση να κάνεις ότι μπορείς..
Εύχομαι και εγώ να είναι καλά.
Να μπηκε καποιος εδω ή στο Dog forum ειναι μαλλον απιθανο!
Πολυ κριμα....το μονο που καταφερα ηταν να του εξασφαλισω φαγητο για ενα βραδυ....και τωρα σε ολη του τη ζωη θα τρωει ρυζια...και οταν γερασει και δεν θα βλεπει καλα θα του παιξει μια με το τουφεκι...
Μια τρυπα στο νερο εκανα...Επρεπε να το ειχα παρει!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΥΓ...παντως,μετα απο καμμια βδομαδα,αν μπορεις περνα απο το σημειο μπας και το ξαναβαλει εκει ο αχαρακτηριστος..
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καθε μερα θα περναω!Εξαλλου ο δρομος μου ειναι!Αλλα αν ειχε σκοπο να το ξαναβαλει θα αφηνε εστω το τσικαλι..Ξερω γω?αρε γμτ,,......κριμα...παω να σκασω...ποσο μαλλον εσυ!!!!!!!!στους γιατρους να τα φαει τα λεφτα του..και αυτος και ο ρουφιανος που του το προφτασε...τι να πω πια....Ελενα,μην νιωθεις τυψεις....σιγουρα δεν φανυαστηκες οτι θα το επαιρνε αμεσως...
ΥΓ...παντως,μετα απο καμμια βδομαδα,αν μπορεις περνα απο το σημειο μπας και το ξαναβαλει εκει ο αχαρακτηριστος..
Σκεφτομαι διαφορα...Να χτυπησω τις γυρω πορτες και αν τον βρω και αν το παραδεχτει να του ζητησω να μου το δωσει...Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να αφησω ενα σημειωμα στην πορτα του ερηπειου που να λεει οτι οι φιλοι δε φερονται ετσι στους φιλους τους,να εχω την φωτογραφια του κουταβιου απο κατω και να γραψω οτι εχει ηδη γινει καταγγελεια κτλ και οτι αυτο ειναι κακοποιηση ζωου και οτι τιμωρειται αυστηρα απο το νομο.Και αν ειναι να το τοιχοκολλησω και σε ολο το χωριο!
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Αγαπητή Ελενα !Διάβασα τά τελευταία σας νέα, καί ενώ είχα κάποια ελπίδα,Καθε μερα θα περναω!Εξαλλου ο δρομος μου ειναι!Αλλα αν ειχε σκοπο να το ξαναβαλει θα αφηνε εστω το τσικαλι..Ξερω γω?
Σκεφτομαι διαφορα...Να χτυπησω τις γυρω πορτες και αν τον βρω και αν το παραδεχτει να του ζητησω να μου το δωσει...Το αλλο που σκεφτηκα ειναι να αφησω ενα σημειωμα στην πορτα του ερηπειου που να λεει οτι οι φιλοι δε φερονται ετσι στους φιλους τους,να εχω την φωτογραφια του κουταβιου απο κατω και να γραψω οτι εχει ηδη γινει καταγγελεια κτλ και οτι αυτο ειναι κακοποιηση ζωου και οτι τιμωρειται αυστηρα απο το νομο.Και αν ειναι να το τοιχοκολλησω και σε ολο το χωριο!
ότι θά εύρισκε τό μανναράκι , τό σπίτι που τού άξιζε,απογοητεύτηκα,
αλλά καί στό βάθος τής ψυχής μου,έχω μία ελπίδα ,ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,μέ τά δικά σου φιλοζωικά αισθήματα, νά τό είδε, όπως καί σύ, καί νά τό πήρε νά τό φροντίσει .Δέν μπορώ νά φανταστώ,ότι αυτός ο ανθρωπος πού τό άφησε εκεί ,είχε τέτοια τρυφερά ....αισθήματα ,(η νά πώ ...εγκληματικά ;;
καί τό πήρε γιά νά τό πάει κάπου αλλού, μόνο καί μόνο επειδή τό είδες εσύ. Σκέφτομαι επίσης, μήπως τό άφησε τελικά μόνο γιά λίγες ώρες;;;;;;;
Τί λέω όμως ,ε;...Θέλω νά βλέπω όμως τήν αισιόδοξη πλευρά ,διότι πράγματι,μπορείς νά τρελλαθείς αλλοιώς !!! Μήν έχεις τύψεις,εσύ έκανες καί μέ τό παραπάνω αυτό που έπρεπε νά κάνεις, απλώς, άν δέν περνάει πλέον κάτι από τό χέρι σου, δές τήν όλη κατάσταση θετικά ,καί σκέψου, ότι τό σκυλάκι,μπορεί νά βρήκε μιά ζεστή αγκαλιά !!!!Μόνον έτσι θά ηρεμήσεις ! Σέ νοιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ !!!! Σέ φιλώ 
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Aυτο το ειπε και το αγορι μου...οτι μηπως το εδεσε για μια μερα εκει.Αλλα μες στη βρωμια?Και να τρωει ψωμια?Και ειναι ετσι δλδ και να το εχει τωρα στην αυλη του,παλι ψωμια θα του δινει!Αγαπητή Ελενα !Διάβασα τά τελευταία σας νέα, καί ενώ είχα κάποια ελπίδα,ότι θά εύρισκε τό μανναράκι , τό σπίτι που τού άξιζε,απογοητεύτηκα,
αλλά καί στό βάθος τής ψυχής μου,έχω μία ελπίδα ,ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,μέ τά δικά σου φιλοζωικά αισθήματα, νά τό είδε, όπως καί σύ, καί νά τό πήρε νά τό φροντίσει .Δέν μπορώ νά φανταστώ,ότι αυτός ο ανθρωπος πού τό άφησε εκεί ,είχε τέτοια τρυφερά ....αισθήματα ,(η νά πώ ...εγκληματικά ;;
καί τό πήρε γιά νά τό πάει κάπου αλλού, μόνο καί μόνο επειδή τό είδες εσύ. Σκέφτομαι επίσης, μήπως τό άφησε τελικά μόνο γιά λίγες ώρες;;;;;;;
Τί λέω όμως ,ε;...Θέλω νά βλέπω όμως τήν αισιόδοξη πλευρά ,διότι πράγματι,μπορείς νά τρελλαθείς αλλοιώς !!! Μήν έχεις τύψεις,εσύ έκανες καί μέ τό παραπάνω αυτό που έπρεπε νά κάνεις, απλώς, άν δέν περνάει πλέον κάτι από τό χέρι σου, δές τήν όλη κατάσταση θετικά ,καί σκέψου, ότι τό σκυλάκι,μπορεί νά βρήκε μιά ζεστή αγκαλιά !!!!Μόνον έτσι θά ηρεμήσεις ! Σέ νοιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ !!!! Σέ φιλώ
![]()
Αν το πηρε κανενας φιλοζωος-λεμε τωρα- γιατι πηρε και την τσουγκρανα και το κατσαρολι?Δε μου κολλαει...
Απλα με ειδε και το πηρε για να μη του το παρω....γιατι το χρειαζεται,ειναι το εργαλειο του για να πιανει λαγους ή δεν ξερω γω!Τωρα που κατεβαζα την Αρεθουσα στο γιατρο με το ταξι,ο ταξιτζης εντομεταξυ με τη μουστακα και μες τα μαυρα σαν μοναχος-κλασικος Κρητικος-μου ελεγε οτι εχει προβατα και οτι πολλες φορες τα σκυλια του επιτιθονται στα προβατα και ηντα να καμω τα σκοτωνω!
Ετσι κανουν,αν δε σημορφωνεται το ζωο μπαμ μπουμ! Ουτε σκεψη για εκπαιδευση ή εστω να το δωσουν καπου αλλου!
Πως ειναι η τσαπα?Ετσι ειναι και ο σκυλος,ενα εργαλειο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ολγα Κουκοράβα
Δραστήριο μέλος
Κορίτσι μου, μή τρελλαίνεσαι μέ τέτοιες σκέψεις, πού δυστυχώς, δέν βγάζουν πουθενά !!Aυτο το ειπε και το αγορι μου...οτι μηπως το εδεσε για μια μερα εκει.Αλλα μες στη βρωμια?Και να τρωει ψωμια?Και ειναι ετσι δλδ και να το εχει τωρα στην αυλη του,παλι ψωμια θα του δινει!
Αν το πηρε κανενας φιλοζωος-λεμε τωρα- γιατι πηρε και την τσουγκρανα και το κατσαρολι?Δε μου κολλαει...Απλα με ειδε και το πηρε για να μη του το παρω....γιατι το χρειαζεται,ειναι το εργαλειο του για να πιανει λαγους ή δεν ξερω γω!
Τωρα που κατεβαζα την Αρεθουσα στο γιατρο με το ταξι,ο ταξιτζης εντομεταξυ με τη μουστακα και μες τα μαυρα σαν μοναχος-κλασικος Κρητικος-μου ελεγε οτι εχει προβατα και οτι πολλες φορες τα σκυλια του επιτιθονται στα προβατα και ηντα να καμω τα σκοτωνω!Ετσι κανουν,αν δε σημορφωνεται το ζωο μπαμ μπουμ! Ουτε σκεψη για εκπαιδευση ή εστω να το δωσουν καπου αλλου!
Πως ειναι η τσαπα?Ετσι ειναι και ο σκυλος,ενα εργαλειο!
Από τήν πολύ σου αγάπη, γι αυτό τό ζωάκι, -όπως άλλωστε καί μείς όλοι τό αγαπήσαμε,καί ματώνει η ψυχή μας όταν βλέπουμε τό βλέμμα του - κάνεις μέ τό μυαλό σου, όλες αυτές τίς άσχημες σκέψεις
.Εγώ βέβαια, δέν νομίζω ότι είναι κυνηγητικό σκυλί,οπότε δέν πιστεύω ότι θά τό έχει μόνον γιά αυτή τή δουλειά ,άρα,θά τό έχει...σάν τσάπα ,όπως λές.
Ακόμη καί αλλού νά τό πάει,μή σκέφτεσαι, ότι θά τό κακομεταχειρίζεται.Δέν τό ξέρεις αυτό,καί προσπάθησε, (όπως σού είπα καί πρίν )νά μή τό βλέπεις έτσι .ΜΑΚΑΡΙ νά μπορούσαμε νά σώζουμε ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ !!!!Τό μόνο που μπορείς εσύ νά κάνεις είναι, μιά καί περνάς όπως λές συχνά από εκεί,νά ρίχνεις καμιά ματιά ,μήπως καί τό ξαναδείς κάπου .
Μήν έχεις τύψεις κορίτσι μου !!!!Δυστυχώς ,σ αυτό τό θέμα, είμαστε οι Ελληνες ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !!!!Τά ζώα τ αγαπάμε μόνον γιά νά τά εκμεταλευόμαστε. Ιδίως στά χωριά ! Σέ καληνυχτώ .
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το ξερω....Αν ομως το ειχα παρει εχτες τιποτα απ'ολα αυτα δε θα ειχε συμβει τωρα!Κορίτσι μου, μή τρελλαίνεσαι μέ τέτοιες σκέψεις, πού δυστυχώς, δέν βγάζουν πουθενά !!Από τήν πολύ σου αγάπη, γι αυτό τό ζωάκι, -όπως άλλωστε καί μείς όλοι τό αγαπήσαμε,καί ματώνει η ψυχή μας όταν βλέπουμε τό βλέμμα του - κάνεις μέ τό μυαλό σου, όλες αυτές τίς άσχημες σκέψεις
.Εγώ βέβαια, δέν νομίζω ότι είναι κυνηγητικό σκυλί,οπότε δέν πιστεύω ότι θά τό έχει μόνον γιά αυτή τή δουλειά ,άρα,θά τό έχει...σάν τσάπα ,όπως λές.
Ακόμη καί αλλού νά τό πάει,μή σκέφτεσαι, ότι θά τό κακομεταχειρίζεται.Δέν τό ξέρεις αυτό,καί προσπάθησε, (όπως σού είπα καί πρίν )νά μή τό βλέπεις έτσι .ΜΑΚΑΡΙ νά μπορούσαμε νά σώζουμε ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ !!!!Τό μόνο που μπορείς εσύ νά κάνεις είναι, μιά καί περνάς όπως λές συχνά από εκεί,νά ρίχνεις καμιά ματιά ,μήπως καί τό ξαναδείς κάπου .
Μήν έχεις τύψεις κορίτσι μου !!!!Δυστυχώς ,σ αυτό τό θέμα, είμαστε οι Ελληνες ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ !!!!Τά ζώα τ αγαπάμε μόνον γιά νά τά εκμεταλευόμαστε. Ιδίως στά χωριά ! Σέ καληνυχτώ .
![]()

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην στεναχωριεσε κουνελακι....δεν μπορουσες να κανεις και πολλα πραγματα...ακομα και αν το επερνες αυτος με τον εναν ή τον αλλο τροπο θα εκανε αυτο που ηθελε...αν δεν ηταν αυτο το σκυλι θα ηταν αλλο. Δυστυχως το θρασος και η ηλιθιοτητα του ανθρωπινου ειδους δεν περιγραφεται και οσο και να το θελουμε ο κοσμος δεν αλλαζειΤο ξερω....Αν ομως το ειχα παρει εχτες τιποτα απ'ολα αυτα δε θα ειχε συμβει τωρα!![]()
. Στο λεω αυτο γιατι αντιμετωπισα παρομοιες καταστασεις και εβριζα τον εαυτο μου που δεν καταφερε να κανει τιποτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool