Κουταβάκια σε κίνδυνο!!!

Θα ψαξω να βρω οσες θυμαμαι.Μακαρι να λυθει το θεμα γρηγορα.Δεν μπορω να καταλαβω ρε γαμωτο τι τα πηρε να τα κανει? Και τα συμβολαια δεν ζητανε ΑΦΜ ? Νομιζω πως ναι.
Τα συμβολαια κανονικα και ΑΦΜ ζητανε και σε ΚΕΠ ή αστυνομικο τμημα πρεπει να υπογραφονται για να πιστοποιειται το γνησιο της υπογραφης, αλλα οταν αυτο δεν τηρειται απο καποιες φιλοζωικες, τι μπορεις μετα να κανεις; Τιποτα, γι' αυτο οι παλιοι λεγανε, στερνη μου γνωση να σ' ειχα πρωτα.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα συμβολαια κανονικα και ΑΦΜ ζητανε και σε ΚΕΠ ή αστυνομικο τμημα πρεπει να υπογραφονται για να πιστοποιειται το γνησιο της υπογραφης, αλλα οταν αυτο δεν τηρειται απο καποιες φιλοζωικες, τι μπορεις μετα να κανεις; Τιποτα, γι' αυτο οι παλιοι λεγανε, στερνη μου γνωση να σ' ειχα πρωτα.:/:
Γι αυτο και εγω φωναζω και ειμαι αυστηρη οσον αφορα τις υιοθεσιες και μετα με λενε στριμμενη!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αγγελια στο φεισμπουκ διαγραφηκε χωρις να μας πουν τι εγινε με την κυρια και τα κουταβια.Τσαμπα μου φαινεται ασχολουμαστε.Το πιθανοτερο ειναι εκεινοι που τα δινουν για υιοθεσια να μην ξερουν τι τους γινεται.

Η αγγελια στο φεισμπουκ διαγραφηκε χωρις να μας πουν τι εγινε με την κυρια και τα κουταβια.Τσαμπα μου φαινεται ασχολουμαστε.Το πιθανοτερο ειναι εκεινοι που τα δινουν για υιοθεσια να μην ξερουν τι τους γινεται.

σοβαρα? δεν νομιζω, μπορει να την κατεβασαν για αλλους λογους. ας ελπισουμε οτι θα μαθουμε.

Ναταλια με προλαβες! Τωρα εμπαινα να το ποσταρω!

:eek:δεν μπορώ να το πιστέψω

:(κρίμα για τα μικρά

τουλάχιστον την τσάκωσαν

α κι εγω μολις μπηκα να ενημερωσω! την σιχαμενη......

Κι εγω το ειδα στο φεισμπουκ πριν λιγο.Ευτυχως την επιασαν.

Ξερει κανεις τα κουταβακια τι απεγιναν;Τα συγκεκριμενα που εδωσε η κοπελα;Αναφερομαι σε αυτην,απο το αρχικο ποστ
Λίγο καιρό αργότερα η κοπέλα που της τα έδωσε επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της δεν τα κατάφερε. Όλα της τα στοιχεία ήταν ψεύτικα! Όλα! Η κοπέλα ανησυχεί για την τύχη των κουταβιών. Μπορείτε να βοηθήσετε?
Παντως να πω οτι,η ευθυνη ειναι και αυτων που δινουν ζωα για υιοθεσια.Δεν ζουμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο και το ξερουμε πολυ καλα αυτο.

Γι αυτο και εγω φωναζω και ειμαι αυστηρη οσον αφορα τις υιοθεσιες και μετα με λενε στριμμενη!:mad:
Δεν ειναι θεμα στριμαρας καλη μου,ετσι και μονο ετσι πρεπει να δινουμε ζωο.Και να ζηταμε και ταυτοτητα και να υπογραφεται και συμβολαιο υιοθεσιας,και οτι προβλεπει ο νομος.Δεν γινεται διαφορετικα.

Ξερει κανεις τα κουταβακια τι απεγιναν;Τα συγκεκριμενα που εδωσε η κοπελα;Αναφερομαι σε αυτην,απο το αρχικο ποστ

διαβασα οτι η εν λογω κυρια ειπε οτι το ενα πεθανε απο θερμοπληξια γιατι το αφησε στο αυτοκινητο και το αλλο (λεει) το εδωσε καπου στην επαρχια αδιευκρινιστα. :mad:

παντως απ οσο διαβασα και ταυτοτητα ειχαν ζητησει αλλα ηταν πλαστη, και συμβολαιο ειχαν υπογραψει, αλλα η κυρια εδωσε ψευτικα στοιχεια.

παντως απ οσο διαβασα και ταυτοτητα ειχαν ζητησει αλλα ηταν πλαστη, και συμβολαιο ειχαν υπογραψει, αλλα η κυρια εδωσε ψευτικα στοιχεια.

Ε, μα έλεος!!! Τι άλλο θα σκαρφιστούν! Δεν έχει τέλος πια αυτή η διαφθορά ρε παιδιά, αυτή η εγκληματικότητα....

πραγματικα... και μαλιστα το εκανε και συστηματικα!! ετσι την συνελαβαν οταν πηγαινε να παρει τα επομενα κουταβια!

https://www.zoosos.gr/article/4145/p...pou-uiothetouse-exaphanize-kai-skotone-skulia

διαβασα οτι η εν λογω κυρια ειπε οτι το ενα πεθανε απο θερμοπληξια γιατι το αφησε στο αυτοκινητο και το αλλο (λεει) το εδωσε καπου στην επαρχια αδιευκρινιστα. :mad:

Οχι..οχι γενικα μιλησα,σαφεστατα δεν ξερω τι εκανε η συγκεκριμενη κοπελα.:)
Παντως πολυ προσοχη παιδια μου.

Παντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να το κάνει αυτό. Τόσο διεστραμμένη πια;
Ελπίζω να τιμωρηθεί με κάποιο τρόπο, να μη την αθωώσουν...

Ναταλια μου,μην προσπαθεις να εξηγησεις κατι με τα δικα σου δεδομενα.:/:
Κερδος;Διοτι καποια τα πουλαγε αν καταλαβα καλα;Διαστροφη;Μα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το πιο μοχθηρο ζωο σε αυτον τον πλανητη,ειναι ο ανθρωπος.

Μακάρι να τιμωρηθεί γι' αυτή της την πράξη όπως πραγματικά της αξίζει.

Καλά, πώς ζουν με τον εαυτό τους αυτά τα τέρατα;; Αδύνατον να χωρέσει στο μυαλό!! Ελπίζω κι εγώ να τιμωρηθεί η "κυρία" αυτή και χαίρομαι που τουλάχιστον οι αρχές το πήραν ζεστά και θα γλιτώσουν από τα χέρια της μελλοντικά "τυχερά" υιοθετημένα ζωάκια! Πολύ κρίμα γι'αυτά που δε σώθηκαν...

Μολις βγηκε η αποφαση του Δικαστηριου,16 μηνες φυλακιση σε αυτην κ 7 στον συνεργατη της!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back