lostfrog
Νεοφερμένο μέλος
Η lostfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
06-12-09
11:20
καλημερα παιδια....
ειμαι νεα γατο-μανα και δεν εχω εμπειρια, το site σας βοη8αει απιστευτα πολυ!!!
βρηκα πριν 1-1,5 μηνα περιπου μια πανεμορφη γατουλινα ε3ω απο το σπιτι και την πηρα (τωρα ειναι 4 μηνων πανω-κατω) και οπως ολα τα μωρα, ειναι πολυ ατι8αση/τρελιαρα και με εχει τρελανει στις δαγκωματιες κ γρατζουνιες (εχω γεμισει παιχνιδια, αλλα που...).
εχω ενα επιπλεον προβλημα....ειναι κουφη κ ετσι τα κολπα με τα '' αου '' και τα τενεκεδακια δεν βοη8ανε πολυ.....
μηπως καποιος ειχε αναλογη εμπειρια...?
ειμαι νεα γατο-μανα και δεν εχω εμπειρια, το site σας βοη8αει απιστευτα πολυ!!!
βρηκα πριν 1-1,5 μηνα περιπου μια πανεμορφη γατουλινα ε3ω απο το σπιτι και την πηρα (τωρα ειναι 4 μηνων πανω-κατω) και οπως ολα τα μωρα, ειναι πολυ ατι8αση/τρελιαρα και με εχει τρελανει στις δαγκωματιες κ γρατζουνιες (εχω γεμισει παιχνιδια, αλλα που...).
εχω ενα επιπλεον προβλημα....ειναι κουφη κ ετσι τα κολπα με τα '' αου '' και τα τενεκεδακια δεν βοη8ανε πολυ.....

μηπως καποιος ειχε αναλογη εμπειρια...?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.238 μηνύματα.
06-12-09
11:38
καλημερα και σε σενα και καλως ηρθες...
...καταρχην να σου πω ενα μπραβο που πηρες ενα αδεσποτακι...
...
καλα....μην νομιζεις..και εμας,που υποτιθεται λειτουργει σωστα η ακοη τους...νομιζεις οτι μας...ακουνε??

....για να σοβαρευτω....ουτως ή αλλως η γατα εχει ανεξαρτητο χαρακτηρα...και δεν παιρνει και απο παρα πολυ εκπαιδευση...καποια πραγματα ομως ναι....μπορουν να λειτουργησουν...αυτο που μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη,ειναι κατι που λειτουργει και στα δικα μου....οταν κανει κατι που δεν πρεπει να κανει,να φυσας δυνατα και αποτομα στο μουτρακι του....στον δικο μου πιανει...και απο οτι εχω δει και σε αλλα γατακια...αλλα θελει αυτο να γινεται εκεινη την στιγμη που το κανει για να το συνδυασει....σου ευχομαι τα καλυτερα για σενα και το γατσουλι σου...να δουμε τι θα σου πουνε και οι αλλοι...

...καταρχην να σου πω ενα μπραβο που πηρες ενα αδεσποτακι...
...καλα....μην νομιζεις..και εμας,που υποτιθεται λειτουργει σωστα η ακοη τους...νομιζεις οτι μας...ακουνε??

....για να σοβαρευτω....ουτως ή αλλως η γατα εχει ανεξαρτητο χαρακτηρα...και δεν παιρνει και απο παρα πολυ εκπαιδευση...καποια πραγματα ομως ναι....μπορουν να λειτουργησουν...αυτο που μπορω να σκεφτω αυτη τη στιγμη,ειναι κατι που λειτουργει και στα δικα μου....οταν κανει κατι που δεν πρεπει να κανει,να φυσας δυνατα και αποτομα στο μουτρακι του....στον δικο μου πιανει...και απο οτι εχω δει και σε αλλα γατακια...αλλα θελει αυτο να γινεται εκεινη την στιγμη που το κανει για να το συνδυασει....σου ευχομαι τα καλυτερα για σενα και το γατσουλι σου...να δουμε τι θα σου πουνε και οι αλλοι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
06-12-09
12:15
Να σου ζήσει!!!
Απλά δεν θα την παίζεις με τα χέρια σου, θα πάρεις παιχνιδάκια.
Επίσης ότι κάνει και δεν το εγκρίνεις, θα σταματάς ότι κάνεις και θα φεύγεις. Δεν θα την ενθαρρύνεις δηλ αυτήν την ενέργεια.
Τωρα αν ανεβαίνει σε τραπέζια κλπ, θα την κατεβάζεις.
Απλά δεν θα την παίζεις με τα χέρια σου, θα πάρεις παιχνιδάκια.
Επίσης ότι κάνει και δεν το εγκρίνεις, θα σταματάς ότι κάνεις και θα φεύγεις. Δεν θα την ενθαρρύνεις δηλ αυτήν την ενέργεια.
Τωρα αν ανεβαίνει σε τραπέζια κλπ, θα την κατεβάζεις.

lostfrog
Νεοφερμένο μέλος
Η lostfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
07-12-09
17:16
σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.....!!:greycat:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum