Κρέμασμα σκυλιών από κυνηγούς στην Κω

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Προσοχη
στο τελος του μυνήματος ειναι συννημένες σκληρες εικόνες της ελληνικής πραγματικοτητας και βαναυσότητας...ειναι αδύνατο να παει το μυαλο σας στο τι κανουμε στα ζωα οι ελληνες!

Αν δεν αντεχετε να δειτε απλα δραστε:Παρακαλώ γράψτε κι εσείς σε αυτές τις διευθύνσεις info@ksellas.gr, kos_mayor@hol.gr, kep@nad.gr και διαμαρτυρηθείτε!!

Τηλ: Δημαρχειο στην ΚΩ : 2242028420
Αστυνομία: 22222
Δήμος: 28300

Τα παιδια στη χορτοφαγία βρήκαν κι αυτά

Βαζω εδω μαζεμένα τα εμαιλ:press@kos.gr, kos_mayor_press@dhmosko,Kos_mayor@dhmosko.gr,vm1@dhmosko.gr
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Διεύθυνση: Ακτή Κουντουριώτη, Κως
Τηλέφωνο: 22420 26585
Fax: 22420 23320
Email: press@kos.gr,kos_mayor_press@dhmosko

ΔΗΜΟΣ ΚΩ
Ακτή Κουντουρίωτη
85300 ΚΩΣ

Τηλ.: 22420 28223
Φαξ.: 22420 21341

Γραφείο Δημάρχου
Kos_mayor@dhmosko.gr

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γερασκλής Δαυίδ
vm1@dhmosko.gr

Από: "Carol McBeth" <gawfgr@otenet.gr>
Προς: info@ksellas.gr, kos_mayor@hol.gr, kep@nad.gr
Cc:
Θέμα: Κρέμασμα Κυνηγετικών Σκυ λιών στην Κω
Ημερομηνία: Thu, 28 Feb 2008 16:02:17 +0200

Παρακάτω θα βρείτε το email που έλαβε το Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας, Ζώων, Σωματείο από το 1959, από κάτοικο της περιοχής. Όλα τα φιλοζωικά σωματεία σε όλη την επικράτεια, βρίσκουν συνεχώς κακοποιημένα και εγκατελειμένα κυνηγόσκυλα, δεμένα, σκελετωμένα,τραυματισμένα,άρρωστα και κλεισμένα σε κουτιά για να πεθάνουν από ασιτία και πείνα (φωτό starved hunting-dog, ευρέθηκε το πτώμα στην Αττική).
Τι σκοπεύετε να κάνετε για να βελτιωθεί η νοοτροπία των κυνηγών απέναντι στα σκυλιά τους? Η δικαιολογία ότι είναι πολύ λίγοι οι κυνηγοί που κακοποιούν τα σκυλιά δεν ισχύει διότι ένας τεράστιος αριθμός αδεσποτων και κακοποιημένων ζώων είναι κυνηγόσκυλα. Ένα ποσοστό που πλησιάζει το 100 % των κρεμασμένων σκυλιών επίσης είναι κυνηγόσκυλα.
Παρακαλώ όπως προβείτε σε ενέργειες αποκάλυψης αυτών που κρεμούν τα σκυλιά στο νησί της Κω και δραστηριοποιηθείτε και στον τομέα ενημέρωσης των κυνηγών σχετικά με τις υποχρεώσεις τους ως ιδιοκτήτες ζώων.

Ευγενία Ματαράγκα
Ζαλόγγου 13-15
10678 Αθήνα
210 3840010
6973241118
www.gawf.org.uk
gawfgr@otenet.gr
----- Original Message -----
From: Carol Chrysopoulos
To: gawfgr@otenet.gr
Sent: Thursday, February 28, 2008 1:03 PM
Subject: Advice on atrocity

Dear all at GAWF,
On the 26th of February I was out walking with my dogs when I stumbled across the scene of horror shown in the attached jpegs.
All the dogs are breeds used commonly for hunting, the corpses where at different levels of decomposition suggesting that this had been going on for some time. Also the many knots of rope on several branches of the tree would suggest that this is a favored execution spot. I can only assume that the dogs werenʼt good at hunting and for this reason there lives were cruelly ended.
There are two men who have dogs nearby which they breed and then partially train for hunting, to sell for profit. My suspicions fall on them but as there is no direct evidence there is little that can be done. I have reported everything to the police who have filed a report; I have also given the story to the local newspaper.
I would like to know if you have any suggestions for further action that I can take.

Yours truly,
Mrs Carol Chrysopoulos

Εγω δεν προκειται να παω Κω αν δεν μαθω οτι ο δημαρχος εκανε κατι παντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσοι δεν θελετε να δειτε τι κάνουν οι κυνηγοι στα σκυλια τους στη Κω περαστε τα γρηγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα είδα το ποστ και τρελλάθηκα... Τι είναι αυτά;;;;;;;;
Είδα τις εικόνες κι έπαθα πλάκα. Είχα συνηθίσει να βλέπω παρόμοιες εικόνες, αλλά όχι από βασανιστές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Τώρα που λες ότι είναι στην Κω, φρίκαρα περισσότερο......
Να σε ρωτήσω τα e-mail αυτά το ένα είναι του δημάρχου, και τα άλλα δύο σε ποιους ανήκουν; Για να ξέρω σε ποιους θα απεθυνθώ.
:cry::mad:

Γιατί να κρεμάσει ένας κυνηγός το σκύλο του; :hmm:

Και καλά ίσως γιατί δεν είναι αποτελεσματικό το σκυλάκι στο κυνήγι... Αλλά και για πολλούς ακόμη τρελλούς λόγους που μπορεί να σκεφτεί ένας ψυχοπαθής.... :mad:
Εγώ ετοιμάζω το e-mail που θα στείλω..

Μα τι αρρώστια υπάρχει... Πάντως, επειδή ο πατέρας μου είναι κυνηγός και γνωρίζω πολλούς που εξασκούν το σπορ, υπάρχουν όντως κάποιοι που δεν ενδιαφέρονται για τα σκυλιά τους (με εξαίρεση το μπαμπά μου που τα έχει σαν παιδιά του). Αλλά να φτάνουν και σε αυτό το σημείο; :mad::down:

Έστειλα ένα e-mail ξεγυρισμένο... Άϊντε να δούμε τι θα γίνει και μ' αυτό το θέμα!... :mad::mad:

Έστειλα e-mail και στον δήμαρχο σε αυτό το e-mail kos_mayor@hol.gr, αλλά δεν εστάλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει ώς διεύθυνση, εκτός αν κάνω λάθος εγώ κατι... :confused:

δυστυχως ειναι αληθεια... κι εμενα ο παππους μου ηταν κυνηγος και ειχε πυροβολισει καποτε ενα απο τα σκυλια του επειδη δεν του εφερε ενα λαγο... (σημειωση: ο σκυλος ηταν και ηλικιωμενος...:cry::cry:)

ψυχικες διαταραχες..

αυτοι δεν ειναι κυνηγοι..ή μαλλον να το παρω απο την αρχη.γιατι υπαρχουν ακομα κυνηγοι?ειμαστε στην εποχη του παππου μου στην πινδο στα βουνα το 30, που κυνηγουσανε για το φαγητο τους?τι ανωμαλια τωρα ειναι αυτη?που ο καθε....να μην το πω τωρα, βγαζει τα ψυχολογικα του στο καθε ζωο!!!!!!!σεβασμος δεν υπαρχει καθολου?ουτε καν προς τον θεο! αφου και αυτα δημιουργηματα του ειναι!!!τι ανωμαλεια ειναι αυτη!!!!!αυτοι ολοι τους θελουν ψυχολογικη παρακολουθηση.

Αχ, θα συμφωνήσω απόλυτα.... Τι λογική είναι αυτή να σκοτώνουν τα σκυλάκια επειδή δεν έφεραν το θήραμα... Ας το αποδεσμέυσουν, να το αφήσουν ελεύθερο...
Δυστυχώς Super Mario οι περισσότερες έστω επαρχίες, θέλουμε δε θελουμε να το πιστέψουμε, είναι πολύ πίσω ακόμη... Έχουν απαρχαιωμένη "λογική"...

Παιδιά εσείς στείλατε e-mail;;

Δυστυχώς Super Mario οι περισσότερες έστω επαρχίες, θέλουμε δε θελουμε να το πιστέψουμε, είναι πολύ πίσω ακόμη... Έχουν απαρχαιωμένη "λογική"...

οχι μονο η επαρχια της ελλαδας!! ολη η ελλαδα ειναι μια επαρχια.μια μικρη επαρχια σε εναν ολοκληρο κοσμο:)

Δεν ξερω αλλα ειναι σημαντικοι ανθρωποι κι αυτοι οι αλλοι δυο που εχουν τα εμαιλ παρτε και τηλ παιδια κι αν καποιος βρει το φαξ στειλτε φαξ, επειγει, να καταλαβει ο δημαρχος οτι θα εχει συνενεπειες αν δεν δρασει.

Οσοι θελουν να δρασουν κατα του κυνηγιου ας υπογραψουν καταρχας στον Αρκτούρο
βοηθειστε εδω

Απλά δεν αντέχει άλλο η ψυχολογία μου να βλέπω πράξεις αυτών των ΑΝΩΜΑΛΩΝ.:down:

Εβαλα επανω τις διευθυνσεις οποιος δεν αντεχει να βλεπει μπορει να γραφει απλα απο δω και περα θα κανω αυτο...

εγω δεν κοιμηθηκα χετς καλα που τα ειδα παντως... εχω φριξει..

χρειαζεται να το σταματησουμε δραστικα αυτο δεν μπορω να βλεπω συνεχεια κακοποιησεις... εχω εναν κυνηγο στη πολυκατοικια θα του τα παω να τα δει.

Ουρανια καλο ειναι να δρα κανεις εγω αυτο ξερω κι εγω θα θελα να μη τα βλεπω αλλα αν κανεις δεν τα δει πολύ απλα αυτοι θα συνεχισουν... ειδικα αυτη η εικόνα με τα δυο σκυλακια μαζι και το αλλο στο κουτι με εχει σοκαρει τελειως

Εβαλα επανω τις διευθυνσεις οποιος δεν αντεχει να βλεπει μπορει να γραφει απλα απο δω και περα θα κανω αυτο...

εγω δεν κοιμηθηκα χετς καλα που τα ειδα παντως... εχω φριξει..

χρειαζεται να το σταματησουμε δραστικα αυτο δεν μπορω να βλεπω συνεχεια κακοποιησεις... εχω εναν κυνηγο στη πολυκατοικια θα του τα παω να τα δει.

Ουρανια καλο ειναι να δρα κανεις εγω αυτο ξερω κι εγω θα θελα να μη τα βλεπω αλλα αν κανεις δεν τα δει πολύ απλα αυτοι θα συνεχισουν... ειδικα αυτη η εικόνα με τα δυο σκυλακια μαζι και το αλλο στο κουτι με εχει σοκαρει τελειως

Μα δεν φτες εσύ βρε yasmin που τα βάζεις. Φταίνε αυτοί οι οποίοι τους λείπει ένα σημαντικό γεννετήσιο όργανο για να μην γίνω χυδαία που τα κάνουν. Απλά όταν ζεις με ζώα που σου δίνουν τέτοια αγάπη όταν βλέπεις αυτά εξοργίζεσαι και αισθάνεσαι ανήμπορη.

Για αυτο χρειαζεται να δρας για να φευγεις απο την ανημπορια
Αν ενοχλουν οι εικονες ας τις ανεβασει ακπου καποιος αντμιν κι ας βαλει μονο λινκ δεν ξερω πως να τα βγαλω απο εδω

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Διεύθυνση: Ακτή Κουντουριώτη, Κως
Τηλέφωνο: 22420 26585
Fax: 22420 23320
Email: press@kos.gr,kos_mayor_press@dhmosko

ΔΗΜΟΣ ΚΩ
Ακτή Κουντουρίωτη
85300 ΚΩΣ

Τηλ.: 22420 28223
Φαξ.: 22420 21341

Γραφείο Δημάρχου
Kos_mayor@dhmosko.gr

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γερασκλής Δαυίδ
vm1@dhmosko.gr

Οτι και να πω θα ειναι λιγο.Εχω φριξει τελειως.Ειναι απλα απιστευτο!!!!!!!!!!!!

Αν ενοχλουν οι εικονες ας τις ανεβασει ακπου καποιος αντμιν κι ας βαλει μονο λινκ δεν ξερω πως να τα βγαλω απο εδω

αν ειναι κι αυτος υποκριτης σαν τον δημαρχο της π.........ης, που στελνει τους ανθρωπους του δημου να πετανε φολες κ μετα με σακουλες να τα μαζευει τα πτωματα....σωθηκαμε!!!! Σιγα να μην ιδρωσει το αυτι του καρακλοκενταυρου!!!! Μακαρι να ειχα στοιχεια να τον καψω αυτο τον αλητη δημαρχο και ολους αυτους που τρωνε τα λεφτα που δινει το υπ.Γεωργιας για τα ζωα!!!!Δυστυχως...μονο με στοιχεια τους καθιζεις στο σκαμνι....κ πως ξερετε οτι κι ο εν λογω δημαρχος της Κω δεν τα ξερει ολα αυτα αλλα κανει τα στραβα ματια διοτι....ειναι φιλοι του τα κτ...η οι κυνηγοι?????Φρικη.........μια φρικη χωρις τελος κ χωρις τιμωρια!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back