Κρέμασμα σκυλιών από κυνηγούς στην Κω

Παιδιά μπορεί να μην έχουν και ιδέα. Μίλησα με φίλο στην Κώ ο οποίος είναι φιλόζωος και μου είπε δεν έχουν ιδέα. Αυτός ξέρει λεει ότι τα προσέχουν πολλοί τα σκυλιά τους οι κηνυγοί. Οπότε πρέπει να τους ενημερώσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επρεπε να απαγορευεται ρητα, να σκοτωνεις και να βασανιζεις για χομπι!:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά μου ρχεται απο τη μια να ουρλίαξω ,απο την άλλη να κλάψω.τι να πω????????????????????????

Μήνυμα του δημάρχου της Κω

Στις 26 Φεβρουαρίου διαδραματίστηκε ένα λυπηρό γεγονός, βρέθηκαν απαγχονισμένα σκυλιά σε δέντρο στην εξοχή κοντά στην Καρδάμαινα του Δήμου Ηρακλειδών.

Η συνέχεια εδώ

"Το να δημοσιεύονται άρθρα και επιστολές (αμφιβόλου προέλευσης, κινήτρων και συμφερόντων) που δυσφημίζουν και καταδικάζουν ένα ολόκληρο νησί δεν βοηθά στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, αντίθετα προκαλεί ίσως και διπλή οργή όταν "κατηγορείται" για έλλειψη φιλοζωικών αισθημάτων, ενώ αντίθετα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας έχει τουλάχιστον ένα κατοικίδιο ζώο…"

Δεν ξερω φαινεται πειστικο εκτος απο αυτο που ειναι με κοκκινο γιατι οι επιστολες ηταν απο φιλοζωικα σωματεια και οργανωσεις καθολου αμφισβητούμενα...

Διάβασε εδώ https://pets.gr/phpBB/viewtopic.php?p=44697#44697 το έκτο μήνυμα

Εγώ πάλι με τους αφορισμούς δεν τα πάω καλά. Να μποϊκοτάρουμε την Κω, να μην ξαναπάει κανείς διακοπές εκεί, να ψοφήσουν οι κυνηγοί και διάφορα τέτοια. Συγγνώμη, αλλά μόνοι μας γινόμαστε γραφικοί και κανείς δεν πρόκειται να μας πάρει στα σοβαρά έτσι. Δε λέω, κι εγώ ανατριχιάζω όταν βλέπω αυτές τις εικόνες, και μένα μου δένεται το στομάχι φιόγκος, αλλά ας μην φτάνουμε και σε επικίνδυνες γενικεύσεις. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε (από καλοθελητές βράζει ο τόπος), απλώς έτυχε τώρα να γίνει στην Κω. Επίσης, δεν μπορεί ένα ολόκληρο νησί να θεωρηθεί a priori "φιλόζωο" ή "μη φιλόζωο", σίγουρα υπάρχουν θιασώτες και της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας. Σημασία έχει να συλληφθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν με τον αυστηρότερο προβλεπόμενο τρόπο και όχι να καταδικάζουμε ένα νησί συλλήβδην (αναφέρομαι στα σχόλια των μελών του φόρουμ στο οποίο παρέπεμψε ο Θανάσης).

Αυτος/οι που το εκαναν ειναι σοβαρα διαταραγμενα ψυχικα ατομα κοινως τους εχει λασκαρει η βιδα:( κυνηγοι δεν πρεπει να ειναι ενας κυνηγος αν δεν του βγαζει κυνηγι το ζωο συνηθως το παραταει και αρκετοι εναι αυτοι που το κρατανε και μετα δινουν ιλιαδες ευρω να παρουν ενα καλυτερο μπας και ξυπνησει και το πρωτο:blink: Το οτι ειναι απο διαφορετικες περιοδους τα πτωματα με κανει να πιστευω οτι καποιος ανωμαλος ικανοποιουσε τα σκοτεινα του ενστικτα ετσι:(:down: μακαρι να μην προχωρησει σε ανθρωπους που ειναι το επομενο βημα :/::down::(

Ας καταδικάζεται ολόκληρο νησί δεν πειράζει, μια χούφτα άνθρωποι είναι γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους ας φροντίσουν να μην γίνονται αυτά. Είναι συχνό φαινόμενο έχουν γίνει κι άλλες φορές τέτοια, έτσι το έχουν στην Κω είναι το χούι τους.
Υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και βγαίνουν μπροστά αλλά δεν τους ακολουθεί κανείς. Προτιμούν να γίνονται συνένοχοι.

Μακάρι να προχωρήσει και σε ανθρώπους μήπως και ενδιαφερθούν σοβαρά.

Επισης πρεπει να απαγορευτει και το κυνηγι...δεν υπαρχει λογος να κυνηγας σημερα..το 2008.-

Κι αλλο μήνυμα του δημάρχου της Κω

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Με αφορμή το αποτρόπαιο γεγονός του απαγχονισμού των αδέσποτων σκυλιών που έλαβε χώρα στην Καρδάμαινα, θέλω να σας δηλώσω ότι: Τόσο εγώ ως Δήμαρχος Ηρακλειδών όσο και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αποτρόπαια και βάρβαρη πράξη του απαγχονισμού των εννέα αδέσποτων σκυλιών. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι η βάρβαρη αυτή ενέργεια που έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, δυσφημίζοντας τον τόπο, ουδεμία σχέση έχει και δεν αντανακλά τα φιλόζωα αισθήματα των κατοίκων του Δήμου μας, αλλά αποτελεί μεμονωμένη ενέργεια, μάλλον κάποιου παράφρονα. Σας πληροφορώ επίσης ότι έχουν επιληφθεί του θέματος οι αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία του δράστη. Παράλληλα ο Δήμος, σε συνεργασία με φιλοζωικές εταιρείες του νησιού, εντείνει τις προσπάθειές του προκειμένου να προστατεύονται με τον καλύτερο τρόπο τα αδέσποτα ζώα, προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον. Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε κάποιες ενέργειες οι οποίες φανερώνουν την ευαισθησία των κατοίκων της περιοχής μας για τα ζώα όπως: «Μετά την τελευταία μεγάλη πυρκαγιά τις 16ης Ιουλίου 2007 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδάμαινας και τις καταστροφικές συνέπειες τις στο περιβάλλον, ομάδες ανθρώπων, συνδημοτών μας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και τοποθέτησαν σε διάφορα σημεία της καμένης περιοχής, τροφή και νερό για την επιβίωση των ζώων». Αυτό δεν έγινε μία φορά αλλά συνεχίστηκε για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι που αποκαταστάθηκε το περιβάλλον και ο κύκλος ζωής συνεχίστηκε κανονικά. Εκφράζω για άλλη μια φορά τη λύπη και αγανάκτησή μου για το περιστατικό αυτό και σας προτρέπω να έρθετε να γνωρίσετε τον όμορφο τόπο μας και να συναναστραφείτε με τους φιλήσυχους, φιλόξενους και ευγενικούς κατοίκους του Δήμου μας και ολόκληρου του νησιού της Κω. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΣΤΕΡΓΟΣ Γ. ΜΠΙΛΛΗΣ
[/FONT]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]«Μετά την τελευταία μεγάλη πυρκαγιά τις 16ης Ιουλίου 2007 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδάμαινας και τις καταστροφικές συνέπειες τις στο περιβάλλον, ομάδες ανθρώπων, συνδημοτών μας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία και τοποθέτησαν σε διάφορα σημεία της καμένης περιοχής, τροφή και νερό για την επιβίωση των ζώων».
[/FONT]
Χμ.. χμ χμ..φοβάμαι ότι αυτές οι ομάδες είναι που δεν αντανακλούν τα συναισθήματα των κατοίκων και όχι η βάρβαρη ενέργεια.

Για άλλη μια φορά Παγκοσμίως ΡΕΖΙΛΙ!!!

Μεταφέρω mail, οπως μου το έστειλαν...:(
Σκληρές εικόνες, και δεξιά στα related, εχει και άλλα Ελληνικά Κατορθώματα.... :mad::mad:

TO ONOMA MACEDONIA MAS MARANE,,,,,, DEN KOITAME TA XALIA MAS POU EXOUME XASEI KATHE AKSIA KAI ASXOLOUMASTE
ME TOUS KATELIDES, THS MARIES THS ASXHMES KAI TOUS LAZOPOULOUS… LLLLLLLLL
DEITE TI EKANAN STA ANYPERASPISTA ZWAKIA KAPOIOI NEO-ELLHNES SYMPOLITES MAS KAI MAS EKANAN “PERHFANOUS”
SE OLH THN AGGLIA (KYRIWS) KAI APO TO UK.YOUTUBE SE OLO TON KOSMO.

https://uk.youtube.com/watch?v=IEHRREbMwss

Το έκανα flag:down:

Αφού οι ένοχοι είναι ακόμα άγνωστοι, πώς ξέρουμε ότι το έκαναν κυνηγοί;

Ειλικρινά,δε θα ήθελα να "αφήσω" χρήματα από τις θερινές μου διακοπές σε ένα μέρος όπου θα ξοδευτούν για φόλες και σκοινιά για κρέμασμα...Μπορεί να ακούγεται κυνικό,αλλά μας λέιπει η παιδεία και η ανθρωπιά.Ντρέπομαι.

Αφού οι ένοχοι είναι ακόμα άγνωστοι, πώς ξέρουμε ότι το έκαναν κυνηγοί;

Αυτό υποθέτουν οι περισσότεροι, γιατί τα περισσότερα σκυλιά είναι κηνυγετικά. Επίσης το ένα τουλάχιστον βρέθηκε κλεισμένο σε ένα κουτί σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να μεταφέρουν σκυλιά στο κηνύγι.
Πάντως, αν διαβάσεις τα σχόλια στο βίντεο, πολλοί κτηνοτρόφοι της περιοχής δήλωσαν ανοιχτά ότι αν ένα αδέσποτο σκυλί μπει π.χ. στο κότέτσι ή οτιδήποτε, η τιμωρία είναι κρέμασμα... τόσο απλά.:down:

Πάντως, αν διαβάσεις τα σχόλια στο βίντεο, πολλοί κτηνοτρόφοι της περιοχής δήλωσαν ανοιχτά ότι αν ένα αδέσποτο σκυλί μπει π.χ. στο κότέτσι ή οτιδήποτε, η τιμωρία είναι κρέμασμα... τόσο απλά.:down:

Πολύ ωράια!!!! :mad::mad::mad::mad::mad:.. Ευρώπη και πολιτισμός...

Αυτό υποθέτουν οι περισσότεροι, γιατί τα περισσότερα σκυλιά είναι κηνυγετικά. Επίσης το ένα τουλάχιστον βρέθηκε κλεισμένο σε ένα κουτί σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να μεταφέρουν σκυλιά στο κηνύγι.
Α, καταπληκτικό... Δε λέω, κι αυτοί τις περιουσίες τους θέλουν να προστατέψουν...ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ???:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Κάποιος που δρα έτσι, την προστασία της περιουσίας τη χρησιμοποιεί ως άλλοθι, και κάνει μαύρα μάτια να έρθει ζώο για να το βασανίσει γιατί έτσι του αρέσει.

Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα ζόμπι κατηγορούν την κοινωνία ότι χάλασε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back