Κρέμεται η κοιλίτσα μας, είναι φυσιολογικό;

patatomana

Νεοφερμένο μέλος

Η patatomana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Γειά σας! Το αγόρι μου είναι μόλις 4 μηνών και πέρα από ένα μικρό προβληματάκι στο ματάκι του φαίνεται υγιέστατος. Αυτό που με ανησυχεί είναι η κοιλίτσα του. Ενώ είναι πολύ αδύνατος, έχει κοιλίτσα, αλλά δεν είναι απλά κοιλίτσα, είναι σαν να κρέμεται.. Σαν παραπανίσιο λίπος. Σήμερα πήγα στον γιατρό για το εμβόλιο του και μου είπε πως ενώ του φαίνεται παράξενο (αρχικά φοβήθηκε για κήλη), στην ψηλάφιση δεν νιώθει κάτι το ανησυχητικό. Μου λέει κάπως παραξενεμένος, "ε, μάλλον τοπικό παχάκι θα είναι". Και εγώ λοιπόν η υποχόνδρια μητέρα, ενώ εμπιστεύομαι τον γιατρό μας, δεν καθησυχάστηκα πλήρως.. Το έχετε ξαναδεί ποτέ αυτό? Μόνο ο δικός μου θέλει λιπαναρόφηση?? :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβώς το ίδιο, μα το ιδιο σκηνικό με τη Μελίνα μου!...
Πότε πρόλαβε και έκανε τοπικό πάχος από 4-5 μηνών, και ενώ η υπόλοιπη είναι fit , δεν ξέρω...
Και εμάς στην αρχή παραξενεύτηκε η γιατρός και αναρωτήθηκε μήπως είναι κοίλη ,
αλλά στην πορεία βεβαιωθήκαμε ότι είναι , απλά, πατσόκοιλο....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κρέμεται η κοιλίτσα μας, είναι φυσιολογικό?

Αν το εχουμε ξαναδει λεει;Και τα δυο μου γατακια το ειχαν απο μικρα,και αν κρινω και απο τους αλλους χρηστες,παρα πολλοι αλλοι εχουν το ιδιο θεματακι.:)

Ευχαριστώ, με καθησυχάσατε κάπως.. ! Τι σημαίνει όμως αυτό, εσείς που ξέρετε από πείρα, για την εξέλιξη του αγοριού μου? Έχουμε τάση για παχάκια? Κατα τάλλα είναι αδύνατος πανάθεμα τον, δεν θέλω να του κάνω διαίτα μόνο και μόνο για την κοιλίτσα :D

Φυσιολογικότατο είναι. Το έχουν και πολλά άγρια αιλουροειδή στη φύση. Ο δικός μου φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση και έχει λίπος από μωρό ακόμα.

Kαι του δικού μου ομορφάντρα κρέμεται οι κοιλίτσα ....είναι 8 μηνών :D

Κι η δική μου που είναι σχετικά αδύνατη έχει λίγη κοιλίτσα που κρέμεται αλλά η κτηνίατρος δε μου είπε ότι είναι κάτι το ανησυχητικό. ;)

Παιδιά, τι να το κάνεις το γατί χωρίς πατσόκοιλο; :D
Εμένα έχουν και τα δυο!
Ο Χούλιο το απέκτησε με σκληρή προπόνηση και η Σιέλ το πήρε κλειρονομιά από την μαμά της, της οποίας να προσθέσω ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!
Αχ, όλες οι γυναίκες υποφέρουν από τα παχάκια στην κοιλίτσα... Και κάποιοι άντρες βεβαίως βεβαίως!...

Που να έβλεπες του δικού μου!!! Αρχικά, πίστευα ότι εγώ ευθυνόμουν, γιατί του την τραβούσα :whistle: Τράβα- τράβα.. τι να σου κάνει κ η κοιλιά.. ξεχείλωσε :P
Η κτηνίατρος βέβαια μου είπε ότι είναι από την καλοπέραση..:)

Που να έβλεπες του δικού μου!!! Αρχικά, πίστευα ότι εγώ ευθυνόμουν, γιατί του την τραβούσα :whistle: Τράβα- τράβα.. τι να σου κάνει κ η κοιλιά.. ξεχείλωσε :P
Η κτηνίατρος βέβαια μου είπε ότι είναι από την καλοπέραση..:)

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:,φοβερή είσαι!:D

Το πόρισμα λοιπόν είναι, γάτος χωρίς κοιλιά, γυναικά χωρίς βυ...ά ;)

χαχαχαχαχα...... κοιλίτσα= καλή ζωή= ευτυχία! πόσο ζηλεύω...

Πάντως παρατηρώ και τη Μπριάμ, που είναι αθλητική γκόμενα και νέο κορίτσι, και όπως ωριμάζει, κάνει πατσά.
Δεν κρέμεται πολύ η κοιλίτσα, αλλά βλέπω ότι έχει "δέσει" το σωματάκι της, και έχει κάνει πιο... παχύ δέρμα. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά έχει πλάκα!!!

Πολλα γατια εχουν ασχετα με το αν ειναι η οχι παχυσαρκα. Αλλωστε και πολλα αγρια αιλουροειδη εχουν πατσοκοιλο. Ενδεχομενως να παιζει καποιο ρολο η ρατσα η οι προσμυξεις που εχουν γινει.

Και ο Μακ εχει πατσοκοιλο αλλα ειναι 1 χρονου περιπου και 4,50 κιλα παλι περιπου :P
Α και μου τον ειπε και ο κτηνιατρος χοντρο!!!! Ακουσον ακουσον! :mad:
Το αγορι μου ειναι γεροδεμενο και μεγαλοσωμο και εχει ψηλα ποδια. Αραγε ειναι φυσιολογικα τα κιλα αυτα για την ηλικια του; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο Μακ εχει πατσοκοιλο αλλα ειναι 1 χρονου περιπου και 4,50 κιλα παλι περιπου :P
Το αγορι μου ειναι γεροδεμενο και μεγαλοσωμο και εχει ψηλα ποδια. Αραγε ειναι φυσιολογικα τα κιλα αυτα για την ηλικια του; :hmm:
Ελα καλε που ειναι χοντρο το γατι, αμαν πια αυτοι οι κτηνιατροι, ουτε σε ινστιτουτο αδυνατισματος να δουλευαν.:/:
Δηλαδη αν ειναι χοντρος ο Μακ με τα 4 κιλα του, ο Κοναν μου με τα 8 τι ειναι, τοφαλος;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν η ερώτησή σου δεν είναι ρητορική και λαμβάνοντας υπ'όψη οτι κι εγώ γιατρός δεν είμαι,
με τη λογική (μου), θα σου έλεγα οτι το βάρος του γατούλη σου είναι φυσιολογικότατο και, τολμώ να πω, ιδανικό!:)
Δεδομένου του ότι η δική μου είναι μικρόσωμη θηλυκή, 8 μηνών, ζυγίζει 3,50 κιλά περίπου και δεν φαίνεται καθόλου μα καθόλου παχουλή, αλλά κανονική προς το αδύνατο. Πόσο μάλλον ο Μακ που είναι αρσενικός και μεγαλόσωμος!
Πιθανότατα ο κτηνίατρός σου χρειάζεται καινούργια γυαλιά οράσεως ή/και μυαλά:P

Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και για τον Μάριο μου!έχω αγχωθεί κάπως γιατί δεν ξέρω τι είναι αυτό το κοιλάκι που κρέμμεται!αλλά τώρα με καθησυχάσατε που έχουν τα περισσότερα γατιά γιατί και εγώ πίστευτα πως είναι απο το πάχος..αφου είναι υγιέστατος ..κήλη πως παθαίνουν??ξέρει κανείς ??:hmm:

Αντε ρε κοριτσια και με τρομαξε ο βλακας! Βάσω ποσο χρονων ειναι ο Κοναν;

Αντε ρε κοριτσια και με τρομαξε ο βλακας! Βάσω ποσο χρονων ειναι ο Κοναν;
Τον Δεκεμβρη εκλεισε τα 5, ηταν ετσι ομως απο μικρος, σωματωδης και τσουπωτος.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back