patatomana
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Πότε πρόλαβε και έκανε τοπικό πάχος από 4-5 μηνών, και ενώ η υπόλοιπη είναι fit , δεν ξέρω...
Και εμάς στην αρχή παραξενεύτηκε η γιατρός και αναρωτήθηκε μήπως είναι κοίλη ,
αλλά στην πορεία βεβαιωθήκαμε ότι είναι , απλά, πατσόκοιλο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν το εχουμε ξαναδει λεει;Και τα δυο μου γατακια το ειχαν απο μικρα,και αν κρινω και απο τους αλλους χρηστες,παρα πολλοι αλλοι εχουν το ιδιο θεματακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patatomana
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
irenelizzy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

houlieta
Δραστήριο μέλος

Εμένα έχουν και τα δυο!
Ο Χούλιο το απέκτησε με σκληρή προπόνηση και η Σιέλ το πήρε κλειρονομιά από την μαμά της, της οποίας να προσθέσω ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!
Αχ, όλες οι γυναίκες υποφέρουν από τα παχάκια στην κοιλίτσα... Και κάποιοι άντρες βεβαίως βεβαίως!...
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τράβα- τράβα.. τι να σου κάνει κ η κοιλιά.. ξεχείλωσε 
Η κτηνίατρος βέβαια μου είπε ότι είναι από την καλοπέραση..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Που να έβλεπες του δικού μου!!! Αρχικά, πίστευα ότι εγώ ευθυνόμουν, γιατί του την τραβούσαΤράβα- τράβα.. τι να σου κάνει κ η κοιλιά.. ξεχείλωσε
Η κτηνίατρος βέβαια μου είπε ότι είναι από την καλοπέραση..![]()

,φοβερή είσαι!
patatomana
Νεοφερμένο μέλος

rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κρέμεται πολύ η κοιλίτσα, αλλά βλέπω ότι έχει "δέσει" το σωματάκι της, και έχει κάνει πιο... παχύ δέρμα. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά έχει πλάκα!!!
vasgial
Νεοφερμένο μέλος
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α και μου τον ειπε και ο κτηνιατρος χοντρο!!!! Ακουσον ακουσον!

Το αγορι μου ειναι γεροδεμενο και μεγαλοσωμο και εχει ψηλα ποδια. Αραγε ειναι φυσιολογικα τα κιλα αυτα για την ηλικια του;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ελα καλε που ειναι χοντρο το γατι, αμαν πια αυτοι οι κτηνιατροι, ουτε σε ινστιτουτο αδυνατισματος να δουλευαν.Και ο Μακ εχει πατσοκοιλο αλλα ειναι 1 χρονου περιπου και 4,50 κιλα παλι περιπου
Το αγορι μου ειναι γεροδεμενο και μεγαλοσωμο και εχει ψηλα ποδια. Αραγε ειναι φυσιολογικα τα κιλα αυτα για την ηλικια του;![]()

Δηλαδη αν ειναι χοντρος ο Μακ με τα 4 κιλα του, ο Κοναν μου με τα 8 τι ειναι, τοφαλος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αν η ερώτησή σου δεν είναι ρητορική και λαμβάνοντας υπ'όψη οτι κι εγώ γιατρός δεν είμαι,Και ο Μακ εχει πατσοκοιλο αλλα ειναι 1 χρονου περιπου και 4,50 κιλα παλι περιπου
Το αγορι μου ειναι γεροδεμενο και μεγαλοσωμο και εχει ψηλα ποδια. Αραγε ειναι φυσιολογικα τα κιλα αυτα για την ηλικια του;![]()
με τη λογική (μου), θα σου έλεγα οτι το βάρος του γατούλη σου είναι φυσιολογικότατο και, τολμώ να πω, ιδανικό!

Δεδομένου του ότι η δική μου είναι μικρόσωμη θηλυκή, 8 μηνών, ζυγίζει 3,50 κιλά περίπου και δεν φαίνεται καθόλου μα καθόλου παχουλή, αλλά κανονική προς το αδύνατο. Πόσο μάλλον ο Μακ που είναι αρσενικός και μεγαλόσωμος!
Πιθανότατα ο κτηνίατρός σου χρειάζεται καινούργια γυαλιά οράσεως ή/και μυαλά

marioulis!
Νεοφερμένο μέλος

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τον Δεκεμβρη εκλεισε τα 5, ηταν ετσι ομως απο μικρος, σωματωδης και τσουπωτος.Αντε ρε κοριτσια και με τρομαξε ο βλακας! Βάσω ποσο χρονων ειναι ο Κοναν;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool