Κρίμα...

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Πριν απο πολυ καιρο, οταν γυρνουσα απο το σχολειο βρηκα μια γατα στο δρομο και την πηρα σπιτι μου γνωριζοντας τις συνεπειες (διοτι ο μπαμπας μου ειναι απολυτος με αυτα τα θεματα και δεν θελει να μπλεκουμε σε ιστοριες αφου 90% θα ηταν η γατα της ηλιθιας της γειτονισσας μας, η οποια παρεπιπτοντως παλια, οταν ειχε γατες επνιγε τα μωρα τους -εγω δυστυχως ημουν πολυ μικρη τοτε-)
Τελοσπαντων, πηρα λοιπον τη γατα στο σπιτι μου, της εδωσα να φαει της εφτιαξα κρεβατακι...Ηταν μικρουλα τοτε. Θα ηταν 4 μηνων. Ο μπαμπας μου ευτυχως ελειπε τοτε σε ταξιδι στην Καραιβικη και ειχαμε σκοπο να την κρατησουμε για μια βδομαδα...Δυστυχως ομως μετα απο τρεις-τεσσερις μερες αυτη απειλησε να καλεσει την αστυνομια και ετσι της τη δωσαμε...Απο τοτε και μεχρι πριν τρεις μηνες η γατα εμενε μονιμα στο μπαλκονι της. Μεχρι που αρχισαν τα πρωτοβροχια και δεν αντεξα αλλο. Αυτη νιαουριζε ολη την ωρα απο στεναχωρια και μοναξια και κρυο...Κι εγω εβλεπα το μωρο μου να υποφερει...Πηρα τη φιλοζωικη αλλα τιποτα. Πριν απο τρεις μηνες την αφησε στο δρομο. Καλυτερα γι αυτην αφου επαιζε στο χορταρι και κυνηγουσε μυγες ζουζουνια και πεταλουδες...Παρολο που δεν ειχα σκεφτει να την δωσω για υιοθεσια τωρα σκεφτομαι πως ηταν καλυτερα ετσι αφου οτι κινδυνοι και να υπηρχαν παντα ηξερε πως υπηρχε γι αυτην ενα σπιτικο. Το δικο μου...
Μολις εβγαινα εξω απο το σπιτι εκανα ψψψψψψψ και εκεινη πεταγοταν απο οτι και να εκανε και ετρεχε σε μενα. Μεχρι και φωτογραφιες την εβγαζα προχθες...Αλλα εχθες το πρωι με ξυπνησε η αδερφη μου φωναζοντας. Φενια ελα να δεις! Την ειχαν φυλακισει και παλι σε αυτο το καταραμενο μπαλκονι...Δεν αντεχω αλλο, αλλα ξερω οτι τωρα θα κανω τα παντα για να παρω το μωρο μου απο κει μεσα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν εχεισ τροπο παρτην εσυ,εν αναγκη κλεψτην!:) Σ αγαπαει την αγαπας ,φαγακι θελει και ενα ζεστο σπιτακι.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσεχε ομως γιατι αν καταλαβει τιποτα η γειτονισσα σου μπορει να σε καταγγειλει οτι εκλεψες την γατα της.
Αυτο που θα εκανα στη θεση σου, δεν ειναι βεβαια ηθικα σωστο, αλλα αν ημουν αποφασισμενη να σωσω την γατα, θα την επερνα και θα της εβαζα ενα μικροτσιπ με τα στοιχεια μου. Η γειτονισσα δεν θα μπορουσε να ισχυριστει οτι ειναι δικια της αφου το μικροτσιπ λεει τα δικα μοου στοιχεια.

παρτην κ αντην θες τοσο πολυ γρηγορα στο γιατρο κ βαλτης ενα τσιπακη με τα στοιχεια σου οποτε η γατα θα σου ανηκει κ δεν θα μπορει να στην παρει

Αν μπορουσα θα την επαιρνα η ακομα και θα την εκλεβα με οποιοδηποτε τροπο. Το θεμα ειναι ομως οτι οι γονεις μου δε θελουν να εχουμε ''ιστοριες'' με τους γειτονες και δε με αφηνουν ουτε να την παρω αλλα ουτε και να καταγγειλω τη γειτονισσα...
Σημερα την βρηκα ξανα στον κηπο και σκεφτηκα οτι ηταν η τελεια ευκαιρια για να τη γλιτωσω απ αυτην την ηλιθια μια για παντα...:mad:
Την ανεβασα στο σπιτι μου και ολο ετριβε το κεφαλακι της στα επιπλα του σπιτιου,:cat: της εδωσα ζαμπον και το εφαγε ολο...:( Τελος την εβγαλα πολλες φωτογραφιες και τις εβαλα ταπετσαρια στο κινητο μου...:/: Αλλα οπως καταλαβαινετε στο τελος θα επρεπε να την παω πισω. Και οταν ηρθε αυτη η στιγμη, την πηρα και πηγα προς το ασανσερ. Εκεινη γαντζωθηκε πανω μου γιατι ηξερε οτι θα επεστρεφε και παλι σ αυτη την ηλιθια γειτονισσα...Δε μπορεσα... Κατεβηκα με το ασανσερ και την αφησα εκει που τη βρηκα χωρις καν να τη χαιρετησω...:cry: Δεν μπορουσα να φανταστω οτι την αφηνα να ξαναπαει σε αυτη την ηλιθια...Κι ετσι κι αλλιως ποιος ξερει;; Επνιξε μια φορα γατια και θα το ξανακανει...Κι αν η επομενη ειναι αυτη;...:bye:

βρηκα λυση συνενοησου με την dragonfly kishar εδω που ειναι μελος φιλοζωικης οργανωσης στην αθηνα και αφου η γατουλα σ εμπιστευεται οταν την ταισεις παρτην και βαλυ=την σε ενα γερο κουτι με τρυπες για να αναπνεει η σε ενα ειδικο γατοφορο που θα σου δωσουν απο την φιλοζωικη stray.gr και κανονισε με την μαρινα να τους την πας να την φροντισουν εκινοι οτοτε και η γατουλα θα βρει καλο σπιτι και θα μπορεις να πηγαινεις τη βλεπεις και δεν θα χετε ιστοριες αν το κανεις κρυφα και γρηγορα και ....
......οταν μεγαλωσουν οι γονεις σου και ωριμασουν;) κι αντεχουν ν ακουσουν αυτο το μυστικο... ε τοτε τους εξηγεις γιατι η ζωη ενος ζωου ειναι πολυ πιο πολυτιμη απο το να πουν δυο λογακια με τη γειτονισσα και να εχουν ιστοριες...εισαι αρκετα μεγαλος -η για να κανεις και κατι μονος-η σου αν εισαι σιγουρος οτι θα ειναι για καλο....αλλωστε πολλες φορες ακομη και οι γονεις κανουν λαθος

Καλε σουφροστο και πες στους γονεις σου οτι ειναι μια γατα που βρηκες αλλου και τη πηρες.Την ξερουν ποια ειναι??? Μπορεις να εχεις γατα εντος σπιτιου αν ναι σουφρωστη!!!!

βρηκα λυση συνενοησου με την dragonfly kishar εδω που ειναι μελος φιλοζωικης οργανωσης στην αθηνα και αφου η γατουλα σ εμπιστευεται οταν την ταισεις παρτην και βαλυ=την σε ενα γερο κουτι με τρυπες για να αναπνεει η σε ενα ειδικο γατοφορο που θα σου δωσουν απο την φιλοζωικη stray.gr και κανονισε με την μαρινα να τους την πας να την φροντισουν εκινοι οτοτε και η γατουλα θα βρει καλο σπιτι και θα μπορεις να πηγαινεις τη βλεπεις και δεν θα χετε ιστοριες αν το κανεις κρυφα και γρηγορα και ....
......οταν μεγαλωσουν οι γονεις σου και ωριμασουν;) κι αντεχουν ν ακουσουν αυτο το μυστικο... ε τοτε τους εξηγεις γιατι η ζωη ενος ζωου ειναι πολυ πιο πολυτιμη απο το να πουν δυο λογακια με τη γειτονισσα και να εχουν ιστοριες...εισαι αρκετα μεγαλος -η για να κανεις και κατι μονος-η σου αν εισαι σιγουρος οτι θα ειναι για καλο....αλλωστε πολλες φορες ακομη και οι γονεις κανουν λαθος

Φυσικα και θα το εκανα αυτο εαν μου το επετρεπαν οι γονεις μου Αλλωστε... ειναι δυστυχως δικο τους το σπιτι...:(
Μονο που εκεινοι ουτε που με αφηνουν να παρω τη γατα στο σπιτι...
Δεν ξερω πως να το εξηγησω αυτο... Μα καλα δεν νοιαζονται καθολου για το κακομοιρο το πλασματακι;...:(
Αν ειχα δικο μου σπιτι θα ηταν ολα διαφορετικα...:mad: :(

Παιδιά η Νίαου είναι ένα παιδί δεκατριών χρονών. Καλό είναι να προσέχουμε τι της λέμε. Και απο την άλλη δεν ξέρουμε τι ακριβώς ισχύει με τη γειτόνισσα και τη γάτα της.
Ούτε είναι λύση να βάζουμε τη μικρή να κλέψει τη γάτα λέγοντας τη και το τρόπο. Όποιος θέλει να σώσει τη γάτα ας πάρει τη διεύθυνση απο η μικρή και ας πάει να τη κλέψει. Και να αφήσουμε τη μικρή ήσυχη.:redface:
Εαν την πιάσει η γειτόνισσα ποιος θα την πληρώσει;:mad:
Στους δρόμους που κυκλοφορώ βλέπω συνέχεια αδέσποτες. Δεν είδα να τις κυνηγάει κανείς να τις σώσει. Σώνει και καλά αυτή πρέπει να σώσετε; Και μάλιστα βάζοντας μπροστά ένα ανήλικο!:confused:

Νερινα μου, δεν εχεις αισθανθει ποτε ετσι για καποιο ζωο;:(
Οταν αυτο σημαινει τα παντα για σενα, οταν συννενοειστε οπως δε συννενοεισαι με κανεναν αλλον, οταν σε βλεπει και τρεχει για να σε χαιρετησει...Αυτο νιωθω εγω για αυτο το γατακι...Θα εκανα τα παντα γι αυτο και δεν ειμαι τοσο μικρη ωστε να μην μπορω να καταλαβω οτι τωρα χρειαζεται τη βοηθεια μου...Και δεν ειναι οτι δεν θελω να παω κοντρα με τους γονεις μου... Θα πηγαινα εναντια σε ολους για τη Beauty μου...Αρκει να ειχα καποιον που να με στηριζει, καπου να την παω και καποιο μεταφορικο μεσο...Και που ξερω οτι αν παρω ραδιοταξι δε θα κανει αυτη εμετο στο αυτοκινητο; Αληθεια επιτρεπονται οι γατες στα ραδιοταξι; Προσπαθησε να με καταλαβεις Νερινα...

Πρεπει να γηνει συνενοησει καλη.Νιαου οι γονεις δε σ αφηνουν να εχεισ κατοικιδιο?

Νιάου αυτά που έγραψα δεν έχουν να κάνουν με εσένα αλλά με εμάς τους υπόλοιπους. Απλά είναι πράγματα που μπορούμε να τα κάνουμε και πράγματα που δεν μπορούμε ειδικά όταν ακόμα είμαστε ανήλικοι. Και ξέρω πόσο σπαστικό σου ακούγεται αλλά έτσι είναι. Και η κλοπή είναι κάτι που δεν έχουμε δικαίωμα ως ενήλικες να σε προτρέψουμε να κάνεις και μάλιστα δείχνοντας σου και το τρόπο. Άσε να το κάνει ενήλικας εαν θέλει και εαν τα καταφέρει αυτός μπορεί να σε αφήσει να βλέπεις τη γάτα. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν ένα σωρό γάτες εκεί εξω βρες μια δικιά σου να αγαπήσεις.
Η λύση για ότι θέλουμε δεν είναι απλά απλώνουμε το χέρι και το παίρνουμε.:)
Υ.Γ. Αλήθεια η γάτα είναι ράτσας;

Πρεπει να γηνει συνενοησει καλη.Νιαου οι γονεις δε σ αφηνουν να εχεισ κατοικιδιο?

Οχι με αφηνουν να εχω κατοικιδιο. Δε με αφηνουν ομως να παιρνω ζωα που δεν ειναι δικα μου και ειδικα με αυτο το θεμα ειναι εξαλλοι:(

Δηλαδη αμα τους τη πας πος θα ξερουν οτι ειναι τησ γειτονισας???αυτη η γειτονισα αμα την πιασεις και της πεις μ αρεσει η γατα σου μου τη χαρηζεις δε παιζει να στη δωσει ε?Γιατι αν τησ φερεται ετσι οπως λες μαλλον την εχει βαρεθει.

Της εχω προτεινει να την παρω τη γατα αλλα μου λεει : ''Γιατι να στη δωσω, δικια μου ειναι'' και ''εμενα δεν με ενδιαφερει η γατα, να κανεις οτι θες με τη δικια σου γατα, εμενα να μη μου κανεις υποδειξεις. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ερχονται τα εγγονια μου και να τη βλεπουνε και δε θα τη βαλω εγω μεσα στο σπιτι μου, γιατι δηλαδη ,για να μου λερωσει τα επιπλα;''

Εχμ ειναι και στρημενη αυτη πρεπει να παθει μεγαλη πλακα στη ζωη της.Μονο για επιδειξη δηλαδη τι θελει.καμια σινενωηση με τα εγγονια να στη δωσουνε?η δεν καταλαβαινουν χρηστο και αυτα σα τη γιαγια τους.

Ακριβως, πολιτισμενα δε γινεται τιποτα...:( :hmm:

Ευχαριστω για τη βοηθεια, καληνυχτα και ονειρα γλυκα...:redface: :P :)

Καμιά φορά εμείς οι ενήλικες βάζουμε διαφορετικές προτεραιότητες από αυτές που πρέπει. Οι γονείς σου προτιμούν να μην έρθουν σε αντιπαράθεση με τη γειτόνισα κι αυτή θέλει τη γάτα μόνο για να έρχοντε τα εγγόνια της και να τη βλέπουνε. Αλήθεια, τη γάτα ή τη γιαγιά θέλουνε να βλέπουνε; Αν δεν είχε τη γάτα κάθε πότε θα έρχονταν; Ίσως για τη γειτόνισα να είναι ένας τρόπος για να έρχοντε πιο συχνά. Και αν πάρεις τη γάτα τι θα την εμποδίσει να πάρει μια άλλη; Και τότε τι θα κάνεις;
Αφού την έχει στην αυλή συνέχισε να την φροντίζεις, να την ταίζεις, να τη βάζεις στο σπίτι σου για λίγο και που ξέρεις, μπορεί η γάτα να αποφασίσει να μετακομίσει από μόνη της, έστω και στη δική σου αυλή.

Αλλο το να ειναι κανεις ανηλικος κι αλλο να ειναι τελειως αβουλος υπαρχει διαφορα! Αλλωστε τα ζωα διαλεγουν μονα τους ποιος τα αγαπαει και ειναι το πραγματικο αφεντιοκο τους αν η γατα τον η την εμπιστευεται ειναι η μονη που μπορει να την οδηγησει σε μια φιλοζωικη που θα βρει φροντιδα μονιμη κι οχι μονο για τα εγγονια μιας κυριας λες και ειναι αρκουδακι το ζωο....και νομιζω οτι καποιος με εμπειρια οπως η dragonfly kishar θα μπορουσε να του πει τι να κανει και να τον βοηθησει δεν ειναι κατι κακο ουτε προκειται για κλεψιμο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back