Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεωργία2543
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως, Νιάου κ να την κλέψεις, τι θα την κάνεις, αφού στο σπίτι σου δεν μπορεί να μείνει; Κ στο stray να την έδινες, δεν είναι σίγουρο ότι θα έβρισκε σπίτι, κ δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα μέσα σ’ ένα κλουβί… Θα έλεγα ότι το καλύτερο προς το παρόν είναι να τη φροντίζεις όσο πιο πολύ μπορείς όταν την κοπανάει από τη γειτόνισσα. Σκέψου το λίγο
Πάντως εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα. 
Γεωργία2543
Νεοφερμένο μέλος
Ακριβώς όπως αναφέρεις και εσύ, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την αγάπη μας για τις γάτες, πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες και τους νόμους και να μην δίνουμε δικαιώματα,γιατί δεν είναι όλος ο κόσμος καλοπροαίρετος.
Η γειτόνισσα σίγουρα δεν προσέχει τη γάτα, δεν τις προσφέρει εμβόλια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αλλά τουλάχιστον την ταϊζει έστω και στοιχειωδώς. Δεν θεωρώ ότι έχει κάποιος δικαίωμα να της πάρει τη γάτα της. Είναι παράνομο από κάθε άποψη.
Τώρα αν οι συνθήκες που παρέχονται στη γάτα είναι τόσο άθλιες, καλό είναι να γίνει μια επίσημη καταγγελία.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ μ’ αυτό, ή τουλάχιστον θα συμφωνούσα αν ήξερα ότι υπάρχουν νόμοι που όμως και εφαρμόζονται για την προστασία των ζώων από κακούς «ιδιοκτήτες». Κ πάλι δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ένα ζώο ανήκει σε κάποιον σαν πράγμα κ μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει, υποτίθεται ότι είναι εκεί για να το φροντίζει. Απ’ ό,τι κατάλαβα εγώ η γάτα παραμένει μονίμως στο μπαλκόνι, χωρίς καμιά άλλη φροντίδα εκτός από την περιστασιακή παροχή τροφής. Κι ούτε βλέπω καμιά σύγκριση με τον Χιόνη της Ασπασίας που έχει όλη τη φροντίδα του κόσμου. Κάποτε γνώριζα μια οικογένεια που είχε μονίμως μια γάτα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι, χωρίς ποτέ κανείς ν’ ασχολείται κανείς μαζί της παρά μόνο για τροφή. Την τάιζαν κανονικότατα, αλλά τίποτα άλλο, ήταν μονίμως φυλακισμένη εκεί. Είχε γίνει πάνχοντρη κ φαινόταν απίστευτα δυστυχισμένη. Οι άνθρωποι που την είχαν ένιωθαν κ φιλόστοργοι που την τάιζαν κ δεν την πέταγαν στο δρόμο. Όμως, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σπαραχτικό θέαμα ήταν. Μου πιανόταν η ψυχή κάθε φορά που πήγαινα. Κι αλήθεια νιώθω τρομερές ενοχές που δεν έκανα κάτι γι’ αυτό.Τώρα αν οι συνθήκες που παρέχονται στη γάτα είναι τόσο άθλιες, καλό είναι να γίνει μια επίσημη καταγγελία.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γεωργία2543
Νεοφερμένο μέλος
Και εσύ προτείνεις να φροντίζει η Νιάου τη γάτα όταν το σκάει από το σπίτι της γειτόνισσας, και εγώ συμφωνώ μαζί σου και σε αυτό. Τώρα αν η Νιάου έπειθε τη γειτόνισσα να την αφήσει να επισκέπτεται τη γάτα και στο σπίτι της και να την φροντίζει και να την περιποιείται, πιθανόν τα πράγματα για τη γατούλα να άλλαζαν προς το καλύτερο.
Το ότι πολύς κόσμος δεν είναι συνεννοήσιμος και δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας για τα ζώα, δεν σημαίνει ότι εμείς δεν πρέπει να προσπαθούμε...

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου ρθε και μια αλλη κομπινα αν την επομενη φορα που η γατα ειναι στο κηπο την παρεις και τη πας για εμβολιο δηλωνεις σαν ονομα κατι που το ξερει η τη φωναζεις ειδη καπος και το ονομα σου σαν ιδιοκτητη.της βαζεις και ενα κολαρο με το ονομα της πραγμα που δε νομιζω οτι εχει με αυτη τη κυρια.χιχιχ ειμαι πολυ πανουργα ωρες ωρες!

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Με αυτό ως δεδομένο και μεχρι τα 16 για ορισμένα πράγματα ή τα 18 για το σύνολο βιώνουμε την καθημερινότητά μας. Και δεν τιθεται θέμα απόλαυσης αυτής της πραγματικότητας. Θα γίνω κακια αλλά εισαι υποχρεωμένη να προσαρμοστεις σε κάποια πράγματα. Δεν σε ρωτάει κανεις....
(ατιμη κοινωνία!!!). αν κανεις κατι παράνομο θα μπλεξεις κι εσύ και οι γονεις σου και δεν θα επρεπε να γινει κατι τετοιο όσο αγνα αν ειναι τα κινητρα. Η μόνη σου διεξοδος ειναι μια καταγγελία που και νομιμη ειναι και ίσως επιφέρει κάποιο αποτέλεσμα ή μια προσπαθεια προσεγγισης της γιαγιας με στοχο να φροντιζεις την γατουλα της. Καλή σου επιτυχία και μεινε εντος νομιμων μονοπατιων. Και πάλι μπράβο για την αγάπη σου!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, βρε παιδιά, κάνετε προτάσεις στη Νιάου για συνεννόηση με τους γονείς κ τη γειτόνισσα, λες κι όλοι οι άνθρωποι είναι συνεννοήσιμοι κ γεμάτοι κατανόηση για τη γατοφιλία μας. Απ’ ό,τι λέει η Νιάου η γειτόνισσα είναι μια στριμμένη παράξενη, που δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό κ λίγο τη νοιάζει η γάτα της. Κ οι γονείς της θεωρούν το ενδιαφέρον της για τη γάτα παρατραβηγμένο κ δεν νομίζω να υποχωρήσουν. Την καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Κ μένα η Νιάου μού φαίνεται πολύ λογική, παρά τα 13 χρόνια της. Το να είσαι 13 δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, αλλά απλά ότι έχεις πιο ζήλο κ όρεξη ν’ αλλάξεις τα πράγματα αψηφώντας ίσως τους κανόνες, κ εμένα προτέρημα μου φαίνεται αυτό.
Όμως, Νιάου κ να την κλέψεις, τι θα την κάνεις, αφού στο σπίτι σου δεν μπορεί να μείνει; Κ στο stray να την έδινες, δεν είναι σίγουρο ότι θα έβρισκε σπίτι, κ δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα μέσα σ’ ένα κλουβί… Θα έλεγα ότι το καλύτερο προς το παρόν είναι να τη φροντίζεις όσο πιο πολύ μπορείς όταν την κοπανάει από τη γειτόνισσα. Σκέψου το λίγοΠάντως εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα.
![]()
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω να δεχθει η κοπελα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
...Την πηρε τη γατα και την εβαλε στον κηπο...Απο τοτε η γατα ερχεται στον δικο μου κηπο και περναει εκει το μεγαλυτερο μερος της ημερας...Βεβαια επειδη της αρεσει να παιζει κοντα στη γκαραζοπορτα εγω φοβαμαι παρολο που μολις ακουει αυτοκινητο τρεχει και καθεται καμαρωτη καμαρωτη στο πεζουλι που εχουμε εκει κοντα...

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν πάλι ΄δεν θες να το δώσεις αλλού αλλά θες να το βλέπεις τώρα που είναι έξω μπορείς να το πάρεις να το πας στο γιατρό να του κάνεις εμβόλια και να το στειρώσεις με τα χήματα που μάζεψες από το Bazaar για τα αδέσποτα και να το ξαναφήσεις στον κήπο και΄ούτε γάτα ούτε ζημιά!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool