Κρίση καθαριότητας ;!

koukou

Νεοφερμένο μέλος

Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Γεια σας,
Έχω κάποιες απορίες…η γατούλα μου ζει στο δωμάτιο μου, λέω εδώ και καιρό να πάρω έπιπλο που τοποθετείτε μέσα η λεκάνη με την άμμο της για να σωθώ..
Όταν της βάζω άμμο αρχίζει και την ανακατεύει αλλά όχι όπως συνήθως
Αρχίζει και αδειάζει την λεκάνη της πετώντας το όλο στο χαλάκι και μετά ξαπλώνει μέσα στην λεκάνη λες και κρύβετε από εμένα … Δοκίμασα με πολλούς τρόπους να την αποτρέψω αλλά δεν λέει να καταλάβει… Όλο το βράδυ αυτό κάνει μέχρι τις 5 το πρωί, έχω να κοιμηθώ κάτι μέρες.
Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ενώ παλιά όχι.
Αν μπορείτε πείτε μου γιατί το κάνει αυτό ?
Η άμμος αυτή που χρησιμοποιώ είναι αρκετά καλή χωρίς οσμές …
Από την άλλη σκέφτηκα μήπως απλά της αρέσει η υφή που έχει …:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν κλειστές τουαλέτες, για τα άτακτα παιδάκια.:)

Με πορτάκι ή και χωρίς πορτάκι.
Επίσης υπάρχουν και ειδικά χαλάκια που τα βάζεις στην είσοδο της τουαλέτας, και παγιδεύουν τα χαλικάκια, όσα βγαίνουν, γιατί πλέον έχεις ελάχιστα...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί όντως να της αρέσει η υφή κ να το έχει δει σαν παιχνίδι,μπορεί να μην είναι τόσο καθαρή όσο θέλει ή ακόμη κ να έχει περισσότερη άμμο η λεκάνη της απ'ότι χρειάζεται.Οπως κ να έχει πρέπει να της δείξεις ότι δε πρέπει να το κάνει.

Δεν αφήνει ίχνος άμμου ακόμα και αν της την έχω βάλει εκείνη τη στιγμή.

:D:D:D:D

Mου θυμιζεις τα καλα της δικιας μου οταν της πηρα την κλειστη τουαλετα....Την ειχε περασει για σπιτακι και εμπενε και εβγαζε ολη την αμμο εξω ...Πηγαινα και την εβαζα πισω και αυτη με γρατζουνουσε για να μην το κανω....(ευτυχως ηταν καθαρη)....Ξαπλωνε το βουρλο κι ολας....Ειχα σαλταρει...
Για να βρω λυση στο προβλημα μου τοτε και για να μαθει οτι αυτο το κουτι δεν ειναι δεντροσπιτο αλλα τουαλετα χρησιμοποιησα τις ακαθαρσιες της...Ειχα και την παλια της τουαλετα ευκαιρη οπου η κυρια τη βρωμιζε και αφηνε την αλλη πεντακαθαρη...Τα μαζεψα κι εγω (τσισα και κακα) και τα εθαψα στην καινουρια .Εξαφανησα την παλια και την αφησα μια μερα ολοκληρη να δω τι θα κανει...Φυσικα επειδη τα γατια φυμιζονται για την καθαριοτητα τους ειδε οτι δεν μπορει πια να ξαπλωνει σε κατι που μοιριζει τουαλετα και αρχισε να την χρησιμοποιει πια ως τουαλετα κι οχι ως σπιτι...

Δοκιμασε το...απλα θελει να εχεις υπομονη.

Α και ξεχασα να σου πω οτι ανακαλυψα οτ την πετουσε εξω γιατι της εβαζα παραπανω απο οσο επρεπε...μειωσε την ποσοτητα της...Οταν εχει πολλη αμμο εκνευριζεται γιατι τοτε πρεπει να σκαβει περισσοτερο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back