Κρεατολιά στην γάτα μου;

brightlight

Νεοφερμένο μέλος

Η brightlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
καλησπερα παιδια,σημερα χαιδευοντας την γατουλα μου,παρατηρησα μια μικρη κρεατοελια στην κοιλιτσα στο υψος του χεριου της.
δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο και αν και θα την παω αυριο στον γιατρο,θα ηθελα να μου πειτε τι μπορει να ειναι αυτο.
με ανυσηχει γιατι δειχνει οτι την ενοχλει και δεν με αφηνει να την ακουμπισω σε αυτο το σημειο:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα προσωπικά! Αλλά έκανες το πιο σωστό που έκλεισες ραντεβού στον κτηνίατρο! Μπορεί να είναι απλά μια μικρή πληγή! Κρατα μας ενήμερους!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: κρεατολια στην γατα μου?

ευχαριστω,jejebel,οχι σιγουρα δεν ειναι πληγη,ειναι σαν μικρη κρεατοελια και μαλιστα διχρωμη σαν ροζ με καφε κηλιδα απο οσο καταφερα να δω.

Απάντηση: Κρεατολιά στην γάτα μου?

Για κοίταξε και παραδίπλα να δεις αν έχει το ίδιο.Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι το μπιμπάκι της;Η θηλή της δηλάδη;(και τα αρσενικά έχουν).Στο λεω γιατί πολλοί την έχουν πατήσει έτσι.:)

οχι πουπουλινα μου,δεν ειναι ,ειναι πιο ψηλα,περιπου στο υψος της μασχαλιτσας της ειναι.

Ε τότε ναι,να πας στο γιατρό να το κοιτάξει όντως.:)

Δεν έχω εμπειρία από κάτι παρόμοιο. Πηγαίνεται στο γιατρό και ενημερώστε μας για το τι είναι. Με τρώει η περιέργεια...

΄Φαντάζομαι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά καλύτερα η πρόληψη από την θεραπεία. Ενημέρωσε μας όπως και να χει ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back