spyros10000
Νεοφερμένο μέλος
Ο spyros10000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 30 μηνύματα.
22-06-08
03:17
Κανένα νέο από τον γατούλη;Τον κράτησες;Διάβασα όλη του την ιστορία,και πολύ συγκινήθηκα που έδειξες τόση θέληση για το ζωάκι.
Nαι τον εχω κρατησει. Τον φροντιζω και μενει πλεον συνεχεια σπιτι. Εχει στη διαθεση του ενα ολοκληρο διαμερισμα με μεγαλο μαλκονι, φαγητο, νερο, χαδια και παιχνιδια. Ειναι καθαρο, ηρεμο και δεν γραντζουναει ουτε νιαουριζει (τουλαχιστον οταν ειμαι στο σπιτι). Μεχρι και η οικογενεια μου, που δεν ειναι και πολυ φιλοζωη, τον εχει αγαπησει. Θα βαλω μια φωτογραφια να δειτε ποσο γλυκο γατακι ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
22-06-08
09:06
Θα περιμένουμε,ακούγεται τόσο καλός...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
22-06-08
12:04
Μεχρι και η οικογενεια μου, που δεν ειναι και πολυ φιλοζωη, τον εχει αγαπησει.
Όλοι κάπως έτσι αρχίζουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum