Κρύωμα;

ANNAΠ

Νεοφερμένο μέλος

Ο ANNAΠ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Το γατάκι μου, η Diesel, είναι 5 μήνων. Το τελευταίο διάστημα "φτερνίζεται" συνέχεια, όταν δε συμβαίνει αυτό φεύγουν και οι σχετικές μυξούλες από τη μύτη της...
Την έχω πάει στο γιατρό της έχουμε δώσει αντιβίωση (2 φορές παρακαλώ) αλλά τα συμπτώματα συνεχίζουν... Καταλήξαμε ότι μάλλον πρόκειται για αλλεργία. Το πρόβλημα είναι ότι ότι τα συμπτώματα χειροτερεύουν. Δηλαδή, πλέον δείχνει να πνίγεται συν το ότι κάθε φορά που βήχει "αερίζεται".
Τι κάνω? έχετε να προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

Άννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες!
Η γατουλα σου ειναι εμβολιασμενη για ρινοτραχειτιδα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες!
Η γατουλα σου ειναι εμβολιασμενη για ρινοτραχειτιδα;

καλησπέρα,
μμμ.. δεν έχω την παραμικρή ιδέα... έχει κάνει τα σχετικά εμβόλια που συστήνει ο γιατρός αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο

Αρα λογικα θα ειναι εμβολιασμενη,ειναι το πρωτο εμβολιο που κανουν.Τι αντιβιωση της δινει και για ποσο καιρο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back