Κτηνίατρος για στείρωση στα αδέσποτα

Κυκλοφόρησε και στο fb. Για να δούμε θέλει τσεκάρισμα πάντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει καλη φιλοζωική στη κερκυρα που εχει την ιδια προεδρο με αυτην στις σερρες κανουν καλη δουλεα και θα σου πουν φτηνο γιατρο λογικα . Παρε αυριο 2-4 στο 6979780445 να σου πω το τηλεφωνο τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει και άλλη φιλοζωική δηλαδή εκτός από αυτήν που έχουν οι αδερφές??

Yπάρχει η κιβωτός

Φωτογραφίες να μη βγάλουμε έχουμε ήδη απο το corfu dogs να μην τους εξαγριώσουμε. Έχω βάλει άνθρωπο και ψάχνει στο δήμο. Οργανωθείτε να πάμε άμεσα εκεί.Τώρα να το στείλω και στη φιλοζωική Αθηνών μπας και μας καθοδηγήσουν και από εκεί και πέρα μέχρι και στον ΤΡιανταφυλλόπουλο θα φτάσω. Αν όντως ο Δήμος παίρνει τόσα κονδύλια όσα μαθαίνω για τα ζώα και τα οδηγεί σε αυτό το κολαστήριο κάτι πρέπει να γίνει! Άννούλα πες μου που είναι η Κτηνιατρική κλινική σε παρακαλώ

Την Κιβωτό την πήρα, μόνο που δεν μου το έκλεισαν στα μούτρα. Δεν ξέρουν λέει τίποτα να πάρουμε το κτηνιατρείο και αηδίες.

Φωτογραφίες να μη βγάλουμε έχουμε ήδη απο το corfu dogs να μην τους εξαγριώσουμε. Έχω βάλει άνθρωπο και ψάχνει στο δήμο. Οργανωθείτε να πάμε άμεσα εκεί.Τώρα να το στείλω και στη φιλοζωική Αθηνών μπας και μας καθοδηγήσουν και από εκεί και πέρα μέχρι και στον ΤΡιανταφυλλόπουλο θα φτάσω. Αν όντως ο Δήμος παίρνει τόσα κονδύλια όσα μαθαίνω για τα ζώα και τα οδηγεί σε αυτό το κολαστήριο κάτι πρέπει να γίνει! Άννούλα πες μου που είναι η Κτηνιατρική κλινική σε παρακαλώ
Ξένια ξέρω ότι είναι στη Εθνική Παλαιοκαστρίτσας αλλά θα ρωτήσω την γειτόνισσα να μου πεί ακριβώς..:):)

Την Κιβωτό την πήρα, μόνο που δεν μου το έκλεισαν στα μούτρα. Δεν ξέρουν λέει τίποτα να πάρουμε το κτηνιατρείο και αηδίες.

:down::down::down:
Aν δεν βοηθάνε και αυτοί να γίνει τίποτα τί να πώ..:mad:

Δύσκολα τα πράγματα για τα αδεσποτάκια μας. Τι ρώτησες την κιβωτό και σου απάντησαν έτσι.

Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει έναν κτηνίατρο στην Κέρκυρα που να αναλαμβάνει να στειρώνει αδέσποτες γατούλες. Εννοώ να αναλάβω εγώ τα έξοδα, απλά τη διαδικασία να κάνει κάποιος έμπειρος. Δεν ξέρω πως να τις πιάσω, να τις βάλω σε γατοφόρο (δεν είναι όλες ήμερες) κλπ. Επίσης μετά τη στείρωση χρειάζονται νοσηλεία όπως ξέρω για μια μέρα. Ο δικός μου (κλινική Μάστορας- Παγκράτης) δεν αναλαμβάνουν. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα:)
Μπορεις να το κανεις στο δημοσιο κτηνιατρειο ,αν θελεις βοηθεια πες μου να σου δωσω το τηλεφωνο μου να σου πω περισσοτερα και να βοηθησω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back