ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ξένια ξέρω ότι είναι στη Εθνική Παλαιοκαστρίτσας αλλά θα ρωτήσω την γειτόνισσα να μου πεί ακριβώς..Φωτογραφίες να μη βγάλουμε έχουμε ήδη απο το corfu dogs να μην τους εξαγριώσουμε. Έχω βάλει άνθρωπο και ψάχνει στο δήμο. Οργανωθείτε να πάμε άμεσα εκεί.Τώρα να το στείλω και στη φιλοζωική Αθηνών μπας και μας καθοδηγήσουν και από εκεί και πέρα μέχρι και στον ΤΡιανταφυλλόπουλο θα φτάσω. Αν όντως ο Δήμος παίρνει τόσα κονδύλια όσα μαθαίνω για τα ζώα και τα οδηγεί σε αυτό το κολαστήριο κάτι πρέπει να γίνει! Άννούλα πες μου που είναι η Κτηνιατρική κλινική σε παρακαλώ

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Την Κιβωτό την πήρα, μόνο που δεν μου το έκλεισαν στα μούτρα. Δεν ξέρουν λέει τίποτα να πάρουμε το κτηνιατρείο και αηδίες.
Aν δεν βοηθάνε και αυτοί να γίνει τίποτα τί να πώ..

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
efiperis
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεις να το κανεις στο δημοσιο κτηνιατρειο ,αν θελεις βοηθεια πες μου να σου δωσω το τηλεφωνο μου να σου πω περισσοτερα και να βοηθησω..Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει έναν κτηνίατρο στην Κέρκυρα που να αναλαμβάνει να στειρώνει αδέσποτες γατούλες. Εννοώ να αναλάβω εγώ τα έξοδα, απλά τη διαδικασία να κάνει κάποιος έμπειρος. Δεν ξέρω πως να τις πιάσω, να τις βάλω σε γατοφόρο (δεν είναι όλες ήμερες) κλπ. Επίσης μετά τη στείρωση χρειάζονται νοσηλεία όπως ξέρω για μια μέρα. Ο δικός μου (κλινική Μάστορας- Παγκράτης) δεν αναλαμβάνουν. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool