Κτηνίατρος, πόσο κοστίζει;

το γατουλη μολις το ειχα βρει....παντωσ δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπότε δοκιμάζεις να πας σε κάποιον άλλον την επόμενη φορά. Ευτυχώς μένεις Αθήνα απ'όσο βλέπω κι έχεις τη δυνατότητα, εμείς στην επαρχία έχουμε λιγότερες επιλογές. Επιπλέον μπορείς να δεις κάποιους κτηνίατρους εδώ που έχουν προτείνει μέλη του mycat. Καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστουμε aba..θα δω τουσ κτηνιατρους και θα αποφασησουμε...:D

και γω επισκευτηκα τρεις γιατρους για να καταληξω καπου..ο πρωτος ολα καλα μεχρι που ο δευτερος ανακαλυψε κρυψορχια στο γατουλη μου(ευτυχως τωρα ειναι οκ)! ,ο δευτερος καλος αλλα ακριβος,ο τριτος πληρουσε ολες τις προυποθεσεις οποτε αποφασισα εκει να ακουμπαω τα λεφτα μου!οι επιλογες ειναι πολλες και σιγουρα θα βρεθει καποιος ιδανικος για σενα και το γατακι σου!!

Συμφωνα με οσα διαβασα ,εγω πρεπει να αισθανομαι τυχερος ,οσον αφορα τον κτηνιατρο. Παραπονο δεν ειχα ποτε ,προς θεου ,παντα ευγενικος ,καλοτροπος και μαλακος με το κατοικιδιο . Και ο "δοκτωρ" τον συμπαθει ,μονο οταν του κανει την τσιμπια ζαρωνει λιγο :P .η επισκεψη στα 25€ ανεξαρτητως φαρμακων ,ας πουμε πριν 1 βδομαδα που εκανε επαναληπτικο ,του εκανε και της λυσσας αλλο ενα ,δεν χρεωθηκε εξτρα.Ή περυσι που ειχε περασει μια βρογχιτιδα του εκανε μια ενεση αντιπυρετικου και μου εδωσε χαπια. Νομιζω πως μια φορα που τον πηγε σε ενα κτηνιατρικο στα Χανια η κοπελα μου της πηρε 30 ευρω για την εξεταση και την αμπουλα. Παντως εγω ποτε δεν παρατηρησα κατι το αρνητικο στον γιατρο.

παιδια καλησπερα...βρηκαμε πολυ καλο κτηνιατρο αυτη την φορα!λοιπον ο νουλης τελικα δεν επρεπε να ειχε κανει το εμβολιο τοτε...γιατι ειναι αρρωστος και το εμβολιο τον εκανε χειροτερα.ειχε και εχει ρινοτραχειτιδα, στοματιτιδα και σκουλικια.εχω νευριασει πολυ με την προηγουμενη κτηνιατρο που δεν τον εξετασε πριν το εμβολιο και τωρα τρεχουμε...μασ εγραψαν φαρμακα και βιταμινες τωρα, αλλα δυσκολα την γλυτωνει ευ ορου ζωησ την ασθενεια ετσι μασ ειπε ο γιατροσ μας...και η τιμη για τισ εξετασεις το χαπι και τις βιταμινες ηταν 30 ευρο!!!!!!!εν εχω κανενα παραπονο απο τον κτηνιατρο ηταν υπερβολικα καλος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back