Κτηνίατρος συνέστησε χορήγηση γάλακτος εβαπορέ αντί για το ειδικό!

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
όπως είπα και σε άλλο θέμα που είχα ανοίξει εκ μέρους της φίλης μου...με αυτό το γατάκι που βρήκε ζούμε ένα θρίλερ...το γατάκι εμφάνισε διάρροια και το πήγε σε κάποιο κτηνιατρικό κέντρο που εφημερεύει ... η φίλη μου είπε στο γιατρό οτι το γατάκι δεν πίνει το ειδικό γαλατάκι με όρεξη...μια φορά του έδωσε νουνού από ανάγκη και του είπε οτι το έπινε καλύτερα..και λέει ο γιατρός τώρα..και τι έγινε δώστε του νουνου ..της λέει είναι αδύναμο και οτι με 200 ευρω θα το κρατήσει εκείνος να του δώσει και βιταμίνες κτλ..εσείς τι λέτε για όλα αυτά κανει το μώρο να πιει νουνού ?είναι καλός ο γιατρος ?γιατί τους ζήτησε προκαταβολή 170 και του τα δώσανε... please απαντήστε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Για πόσες μέρες πλήρωσαν τόσα χρήματα;;;;Μα το ειδικό γαλατάκι από όσο ξέρω είναι ό,τι καλύτερο,κι ας μην το πίνει με όρεξη...Βέβαια φαντάζομαι ο γιατρός θα γνωρίζει καλύτερα...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όπως είπα και σε άλλο θέμα που είχα ανοίξει εκ μέρους της φίλης μου...με αυτό το γατάκι που βρήκε ζούμε ένα θρίλερ...το γατάκι εμφάνισε διάρροια και το πήγε σε κάποιο κτηνιατρικό κέντρο που εφημερεύει ... η φίλη μου είπε στο γιατρό οτι το γατάκι δεν πίνει το ειδικό γαλατάκι με όρεξη...μια φορά του έδωσε νουνού από ανάγκη και του είπε οτι το έπινε καλύτερα..και λέει ο γιατρός τώρα..και τι έγινε δώστε του νουνου ..της λέει είναι αδύναμο και οτι με 200 ευρω θα το κρατήσει εκείνος να του δώσει και βιταμίνες κτλ..εσείς τι λέτε για όλα αυτά κανει το μώρο να πιει νουνού ?είναι καλός ο γιατρος ?γιατί τους ζήτησε προκαταβολή 170 και του τα δώσανε... please απαντήστε..

Αααααααααααα εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά αυτη..ΚΑΘΟΛΟΥ όμως..Ρία μου μηπως να το πήγαινε και πουθενά αλλού το γατί???Και βιταμίνες να του δώσει 200 ευρώ τα βλέπω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλά..!!!:mad::mad:Δεν ξέρω εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να του τα δώσω.Αυτό που με αποτρέπει από το να διαλέγω τέτοιους γιατρούς είναι η εύκολη τους φράση να μιλάνε για λεφτά σε ανταλλαγή υπηρεσίας.Θα έπρεπε να το κάνουν επειδή τος αρέσει η δουλειά όχι για να βγάλουν λεφτά..Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..Αλλά είναι μόνο η άποψη μου!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εμένα μου ακούγεται λίγο περίεργο πάντως:hmm::hmm::hmm:

τι να πώ δεν ξέρω και γω πίστευα μεχρι πριν λιγη ώρα οτι το νουνου προκαλεί διάρροια..μέχρι την παρασκευή θα το κρατήσει...η φίλη μου έχει ένα αγχος ...δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά να γίνει καλά ...δεν ξέρω για αυτό το λόγο ρωτάω εδώ μήπως κάποιος ξέρει...αλλά νουνού???τι να πω ......:/:

Άσε που το ειδικό γάλα έχει σχεδιαστεί για τα γατάκια..Οχι πάμε κανουμε ότι θέλουμε τώρα.Πωωωωω νευρίασα.Ίσως δεν το πίνει το γατάκι γιατί ξέρω πως το νουνού τους αρέσει απίστευτα!Είναι σαν γλυκό μιλφέιγ..Φαντάσου όμως τον οργανισμό του γατακίου και ένα τεράστιο μιλφέιγ..Δεν κολλάει ε?:)

τι να πώ δεν ξέρω και γω πίστευα μεχρι πριν λιγη ώρα οτι το νουνου προκαλεί διάρροια..μέχρι την παρασκευή θα το κρατήσει...η φίλη μου έχει ένα αγχος ...δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά να γίνει καλά ...δεν ξέρω για αυτό το λόγο ρωτάω εδώ μήπως κάποιος ξέρει...αλλά νουνού???τι να πω ......:/:
Ξέρω ότι το νουνου με νερό είναι καλύτερο από το φρέσκο γάλα:hmm:.....το καλύτερο βέβαια είναι το ιδικό γάλα:)....και γω αυτό δίνω στα μωρά μας

Λοιπόν εμπειρικά (αυτό το λίγο που έχω ζήσει) θα σας πω ότιο ο Πάκι (του ΄φίλου μμου)είχε πρόβλημα με διαροιες και τέτοια.Ο μπαμπάς του φίλου μου είχε πάντα γάτες.Σας πληροφορώ ότι όταν έδωσε φρέσκο γάλα στον Πάκι σταμάτησε την διάροια!!!Δεν στο λέω για να το κάνει η φίλη σου απλά όπως οι άνθρωποι αν΄΄εχονται το γάλα (αλλά εγώ όχι) έτσι και τα γατιά μπορεί να έχουν εξαιρέσεις.Προσωπικά όμως δεν θα το διακυνδίνευα με τίποτα..Και θα πήγαινα σε άλλον για δεύτερη γνώμη οπωσδήποτε!

με ξαναπήρε τηλ...και μου λέει ..''λες να νόμιζε οτι μπορεί να μην το ξαναπάρω και μου ζήτησε τόσα...?''αλλά της λέω αποκλείεται αφού είδε οτι νοιάζεσαι και οτι έχεις τρελαθεί ..πάντως λέει ο γιατρός δεν της φάνηκε και πολύ σόι ..λίγο ψυχρός ήταν..εμένα ο δικός μας κτηνίατρος μόνο φώτο που δεν της παίρνει όλο κούκλα μου και κούκλα μου της λέει της ηρούλας μου...τι να πώ ..με βαριά καρδία το άφησε ..θα πάει πάλι αυριο το πρωί να το δεί..

και γω νομίζω καλό είναι να πάρει μια 2η γνώμη;)

της είπα να πάει στην κτηνιατρο που είχε πάει μόλις το βρήκε..να ρωτήσει δεν είναι κακό..να ξέρει οτι είναι σε καλά χέρια ....αχ!ευχαριστώ παιδιά το ήξερα οτι δεν μου κόλλαγε κάτι...μια νουνου ,μια τα 200 ευρώ...

Γενικά..Ποτέ σε γιατρούςς που πρώτο τους μέλημα είναι τα λεφτά..!!!Σημαίνει ότι δουλεύουν μόνο για λεφτά και όχι για να προσφέρουν!!!;)

Εκμεταλευση μου ακουγεται ολοι οι γιατροι ξερουν οτι το γαλα γατας ειναι καλυτερο απλα σου λενε ενα αλλο μια αλλη μαρκα αντι για νουνου . Δεν νομιζω οτι ειναι καλο το κεντρο απο οσα ακουω και νομιζω οτι το εχεις ψιλονιωσει κι εσυ για να βαζεις θεμα..τι να πω χαθηκε να παει στα γνωστα? γιατι πηγε σε καποιο που δεν ηξερε?

Το άφησε εκεί τώρα;Τουλάχιστον να το προσέξουν...Δεν μπορεί να βρει κάποιον άλλο αυριο και να το πάρει;

Οταν ακουτε προκαταβολες να ξερετε κατι μυριζει ασχημα

κοίταξε, την προτακαταβολή την καταλαβαίνω γιατι ειναι παρα πολλοι αυτοι που βρίσκουν ένα γατάκι και το παρατάνε σε κτηνιατρίό ή πετ σοπ και εξαφανίζονται.
Αλλά αυτο με το νουνου πολύ με προβλημάτισε...:/: Δεν μπορεί να λέει οτι το νουνου ειναι καλύτερο απο το ειδικο γάλα για γατάκια! Η διάρροια στα πολύ μικρά γατάκια, ειδικα αν έχουν βρεθεί στο δρόμο είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο έτσι κι αλλιώς.

μάλλον απατεωνιά μου ακούγεται.... μα 200 ευρώ;; Αντε για φιλοξενία μιας μέρας να σου πάρει το πολύ 20 ευρώ... Αύριο πρωί, να πάρει τηλ. στο Κέντρο Γάτας οπωσδήποτε....!!!!
Εκεί θα το φροντίσουν σίγουρα καλύτερα και πιο οικονομικά σίγουρα!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!!! Μ Α Κ Ρ Ι Α!

Έχουν γίνει μηνύσεις, έχει γράψει η himaira γι' αυτό, της είχαν σκοτώσει τον Ξανθούλη..
Να πάει να το πάρει ΤΩΡΑ το γατί και να το πάει στο Νοσοκοκομείο Ζώων στο Πικέρμι!

Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών
21 ΧΛΜ. Λεωφόρου Μαραθώνος
Τ.Τ. 19009 - Πικέρμι - Αττικής

Τηλ. 210-6038023,
210-6038024,
210-6038028
Fax: 210-6039493

https://www.vetnet.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ρία αύριο που θα πάει η κοπέλα ας το πάρει το γατακι γιατί δεν είναι και πολύ σοι από ότι φαίνεται εκεί ο τύπος.Απο αυτά που διάβασα το συμπαίρανα.Τώρα το που θα το πάτε είναι δικό σας θέμα.Δεν σου προτείνω κάποιον γιατί ξέρω ότι εσύ εκείπου πας το δικό σου θα είναι πιο σίγουρο να το πάτε.Δεν ξέρω σε ποιο κτηνιατρείο πηγαίνεις το δικό σου αλλά αφού είσαι ευχαριστημένη...:)Καλύτερα εκεί θα έλεγα που σε ξέρουν κι όλας!

Εδώ το λινκ που είχε γραφτεί παλιά για την Κτηνιατρική αυτή κλινική:

https://www.mypetz.gr/threads/Δικαστικός-αγώνας.219216/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back