ria23
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
όπως είπα και σε άλλο θέμα που είχα ανοίξει εκ μέρους της φίλης μου...με αυτό το γατάκι που βρήκε ζούμε ένα θρίλερ...το γατάκι εμφάνισε διάρροια και το πήγε σε κάποιο κτηνιατρικό κέντρο που εφημερεύει ... η φίλη μου είπε στο γιατρό οτι το γατάκι δεν πίνει το ειδικό γαλατάκι με όρεξη...μια φορά του έδωσε νουνού από ανάγκη και του είπε οτι το έπινε καλύτερα..και λέει ο γιατρός τώρα..και τι έγινε δώστε του νουνου ..της λέει είναι αδύναμο και οτι με 200 ευρω θα το κρατήσει εκείνος να του δώσει και βιταμίνες κτλ..εσείς τι λέτε για όλα αυτά κανει το μώρο να πιει νουνού ?είναι καλός ο γιατρος ?γιατί τους ζήτησε προκαταβολή 170 και του τα δώσανε... please απαντήστε..
Αααααααααααα εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά αυτη..ΚΑΘΟΛΟΥ όμως..Ρία μου μηπως να το πήγαινε και πουθενά αλλού το γατί???Και βιταμίνες να του δώσει 200 ευρώ τα βλέπω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλά..!!!

Δεν ξέρω εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να του τα δώσω.Αυτό που με αποτρέπει από το να διαλέγω τέτοιους γιατρούς είναι η εύκολη τους φράση να μιλάνε για λεφτά σε ανταλλαγή υπηρεσίας.Θα έπρεπε να το κάνουν επειδή τος αρέσει η δουλειά όχι για να βγάλουν λεφτά..Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις..Αλλά είναι μόνο η άποψη μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ξέρω ότι το νουνου με νερό είναι καλύτερο από το φρέσκο γάλατι να πώ δεν ξέρω και γω πίστευα μεχρι πριν λιγη ώρα οτι το νουνου προκαλεί διάρροια..μέχρι την παρασκευή θα το κρατήσει...η φίλη μου έχει ένα αγχος ...δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά να γίνει καλά ...δεν ξέρω για αυτό το λόγο ρωτάω εδώ μήπως κάποιος ξέρει...αλλά νουνού???τι να πω ......![]()
.....το καλύτερο βέβαια είναι το ιδικό γάλα
....και γω αυτό δίνω στα μωρά μαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
τι να πώ δεν ξέρω και γω πίστευα μεχρι πριν λιγη ώρα οτι το νουνου προκαλεί διάρροια..μέχρι την παρασκευή θα το κρατήσει...η φίλη μου έχει ένα αγχος ...δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά να γίνει καλά ...δεν ξέρω για αυτό το λόγο ρωτάω εδώ μήπως κάποιος ξέρει...αλλά νουνού???τι να πω ......![]()
Λοιπόν εμπειρικά (αυτό το λίγο που έχω ζήσει) θα σας πω ότιο ο Πάκι (του ΄φίλου μμου)είχε πρόβλημα με διαροιες και τέτοια.Ο μπαμπάς του φίλου μου είχε πάντα γάτες.Σας πληροφορώ ότι όταν έδωσε φρέσκο γάλα στον Πάκι σταμάτησε την διάροια!!!Δεν στο λέω για να το κάνει η φίλη σου απλά όπως οι άνθρωποι αν΄΄εχονται το γάλα (αλλά εγώ όχι) έτσι και τα γατιά μπορεί να έχουν εξαιρέσεις.Προσωπικά όμως δεν θα το διακυνδίνευα με τίποτα..Και θα πήγαινα σε άλλον για δεύτερη γνώμη οπωσδήποτε!
ria23
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά αυτο με το νουνου πολύ με προβλημάτισε...
Δεν μπορεί να λέει οτι το νουνου ειναι καλύτερο απο το ειδικο γάλα για γατάκια! Η διάρροια στα πολύ μικρά γατάκια, ειδικα αν έχουν βρεθεί στο δρόμο είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο έτσι κι αλλιώς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Εκεί θα το φροντίσουν σίγουρα καλύτερα και πιο οικονομικά σίγουρα!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουν γίνει μηνύσεις, έχει γράψει η himaira γι' αυτό, της είχαν σκοτώσει τον Ξανθούλη..
Να πάει να το πάρει ΤΩΡΑ το γατί και να το πάει στο Νοσοκοκομείο Ζώων στο Πικέρμι!
Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών
21 ΧΛΜ. Λεωφόρου Μαραθώνος
Τ.Τ. 19009 - Πικέρμι - Αττικής
Τηλ. 210-6038023,
210-6038024,
210-6038028
Fax: 210-6039493
https://www.vetnet.gr
ΠΡΟΣΟΧΗ!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα εκεί θα έλεγα που σε ξέρουν κι όλας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Δικαστικός-αγώνας.219216/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool