ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
valentina_cat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και Φρόσω το να πω δολοφόνο αυτό που ρίχνει φόλα λογικό μου φαίνεται το να λέω κτήνη και βλαχάκια τους κτηνίατρους για μένα καμία ψυχική φόρτιση δεν το δικαιολογεί.

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Για την κτηνατρική σχολή δεν μπορω να πω κατι καθώς ειμαι ακόμη πιο μακρυα από εσας, αλλα το παραπονο και η αντιδραση εστιαζεται στην πολύωρη εξέταση και το ότι δεν επετράπη η παρουσια του ιδιοκτήτη?
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Φοβάμαι να φανταστώ πως είναι οι υπόλοιπες!!!
Όπως καταλαβαίνω, δεν έχετε ουσιαστικά παράπονα για το επίπεδο των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών, παρά μόνο για το χρόνο αναμονής.
Έχω εγώ.Αλλά αυτή τη στιγμή αρνούμαι να διηγηθώ μια ιστορία που πονάει ακόμα τόσο πολύ!
Όχι αγαπητέ μου!Αυτή να τη δείτε εσείς!Για να μαθαίνετε τι πρέπει να κάνετε!
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
ΜΠΡΡΡΡΡ!!!!!!
Πιστεύετε ότι αυτό σας τιμάει;;;;!!!!,κύριε Λέκτορα Αναισθησιολογίας Κτηνιατρικής ;;;!!
valentina_cat
Νεοφερμένο μέλος
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Αρχική Δημοσίευση από evelynaRoidou:Φοβάμαι να φανταστώ πως είναι οι υπόλοιπες!!!
Για να μην φαντάζεστε άδικα, καλό είναι να επισκεφθείτε μερικές.
Αρχική Δημοσίευση από evelynaRoidou:Έχω εγώ.Αλλά αυτή τη στιγμή αρνούμαι να διηγηθώ μια ιστορία που πονάει ακόμα τόσο πολύ!
Χα χα! Πολύ καλό! Κι εγώ έχω να αποκαλύψω κάτι οικονομικά σκάνδαλα της κυβέρνησης, αλλά βαριέμαι πρωινιάτικα...
Αρχική Δημοσίευση από evelynaRoidou:Όχι αγαπητέ μου!Αυτή να τη δείτε εσείς!Για να μαθαίνετε τι πρέπει να κάνετε!
Θέλετε να πείτε ότι ούτε εκπαίδευση δεν μπορούμε να κάνουμε; Θα σας έχουμε υπόψη όταν πάρουμε νέο προσωπικό.
Αρχική Δημοσίευση από evelynaRoidou:ΜΠΡΡΡΡΡ!!!!!!
Πιστεύετε ότι αυτό σας τιμάει;;;;!!!!,κύριε Λέκτορα Αναισθησιολογίας Κτηνιατρικής ;;;!!
Λυπάμαι που αδυνατείτε να κατανοήσετε μερικά αυτονόητα πράγματα. Αν εγώ καταφέρω να μειώσω το ποσοστό θανάτων μιας ασθένειας από το 99% στο 98% είναι τεράστια επιτυχία. Εσείς αν είχατε έναν συγγενή με ανίατη (πρακτικά) ασθένεια, σε ποιο νοσοκομείο θα τον πηγαίνατε; Σε αυτό με ποσοστό επιτυχίας 1% ή σε αυτό με 2%; Προσέξτε: το δεύτερο έχει διπλάσιο ποσοστό επιτυχίας!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αν ομως καποιοι θελουν μια γνωμη για κλινικες η κτηνιατρους απο τοτε που εγινα μελος στον Αργο και το μαζί μπορουμε ξερω πολλους καλους.
Εχω ιδιαν πειραν απο την Κλινική του ψυχογιου που αν και δεν ειναι τελεια ( τουσ ειχε χαλασει ενα μηχανημα και τρεχανε τη μια μερα απο τις 4) δεν πηρανε τρελο ποσο για την νοσοκομειακη καλυψη του γατουλη γνωστων μου με πανλευκοπενια , τον κρατησαν σε ειδικο θαλαμο λογω λοιμωδους και η συγκεκριμενη γιατρος ηταν πολυ ανθρωπινη, εξισου παντα απαντουν στο τηλ και μου ειπαν για επειγοντα οδηγιες αρα αυτο ειναι καλο.
Η Anima εξισου μου απαντησε στο τηλεφωνο για επειγοντα αν και ηταν πιο ακριβη και δεν ακουσα καλα λογια αλλα σε μερικουσ γνωστους εσωσαν σκυλακια τους.
Ο κος Αμασλίδης που λεει η γωγω στην αιγαιου εξισου μου εχει στειρωσει με επιτυχια ζωα και ειναι και στον αρκτουρο .. ε αφου τα καταφερνει με αρκουδες δεν νομιζω η γατα να ναι προβλημα.. παντως ειμαι αρκετα ικανοποιημενη απο αυτον αν και τον βλεπω πια ακριβουτσικο.
Αυτο ειναι γιατι ανακαλυψα δυο αλλους τον Δασκαλοπουλο που ειναι στον Αργο και τον Τσαντηλα που μου εκαναν εξαιρετικη εντυπωση. Δεν το λεω για να παινεψω το σπιτι μου ( τον Αργο) αλλα ο πρωτος μου εσωσε τον βουλιτσο πρωτον δευτερον με δεχτηκε σαββατο βραδυ σε επειγον περιστατικο αν και δεν τα καταφεραμε λογω χρονου και τριτον οποτε τον χρειαστηκα ηρθε σπιτι, και οι τιμες απαιχτες.
Εξισου εκτιμω για μικρες επεμβασεις μια καλη κτηνιατρο συνεργατη του ιωαννη ( δεν θα πω ποια) αλλα αν μου ελεγε να παω ζωο στην κλινικη δεν θα το εκανα παρα μοναχα αν μου επετρεπαν να ειμαι συνεχεια εκει καινα διαλεξω εγω γιατρο. Δηλαδη να χρησιμοποιησω μοναχα τα καλα μηχανηματα τους με γιατρο που εμπιστευομαι απολυτα.
Ο κτηνιατρος Μηλιος στα μνηματα κανει πολυ καλη δουλεια σε ζωα φιλων ιδιως σκυλους.
Μετα απο αυτα πιστευω οτι εχουμε μια πολυ καλη ενναλακτικη λυση στα επειγοντα και μια πολυ πιο ανθρωπινη και φιλοζωη αντιμετωπιση ιδιωτικα και εγω προσωπικα αυτο κανω καθε φορα που εχω προβλημα. Εξισου αποφευγω το ιδιο και τα δημοσια νοσοκομεια οποτε μπορω και δεν μου εχει τυχει να παω εξεταση εκει και να μην τη λαβουν υποψην αλλα να μου κανουν αλλη αμφισβητωντας την. Αυτα απο μενα.
Τωρα ο καθε ενας ας κανει αυτο που του λεει η εμπειρια του και οι γνωσεις του, αλλα δεν υπαρχει μονο η κτηνιατρικη που ειναι καλη αυτο σιγουρο 100%.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να προσπαθούν να εξασφαλίζουν την ευζωία και την υγεία των ζώων που βρίσκονται υπό την φροντίδα τους, σε οποιοδήποτε τομέα του κτηνιατρικού επαγγέλματος και αν απασχολούνται.
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους πάντα τις πέντε ελευθερίες σύμφωνα με τις οποίες αξιολογείται η ευζωία των ζώων.
- Όταν οι κτηνίατροι ενημερώνονται ή αντιλαμβάνονται παραβιάσεις της νομοθεσίας περί της ευζωίας των ζώων, θα πρέπει να επισείσουν την προσοχή του ιδιοκτήτη του ζώου/ζώων σʼ αυτές και να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να λύσουν το πρόβλημα.
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να συμπεριφέρνονται σε όλα τα ζώα που βρίσκονται υπό την φροντίδα τους με σεβασμό.
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να επιδιώκουν και να διατηρούν μια καλή σχέση με τους πελάτες τους.
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους μέσω της επικοινωνίας μαζί τους και της παροχής των σωστών πληροφοριών-υπηρεσιών.
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις των πελατών τους και να προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα τους.
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να ανταποκρίνονται άμεσα, πλήρως και με αβρότητα στις εναντίον τους καταγγελίες και κριτική.
- Οι κτηνίατροι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι κάθε πελάτης τους έχει διαφορετικές ανάγκες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool