Κτηνώδης επίθεση σε σκυλί!

Πραγματικά έλεος ρε γαμώτο :mad::mad::mad: Τι αίσχος είναι αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να το στείλουμε το σκυλάκι έξω αν μαζεύαμε όλοι χρήματα αν δεν γίνει κάτι εδώ στην Ελλάδα? Έχω τσαντιστεί πάρα πολύ. Θα το πλάκωνα στο ξύλο το καθίκι που του το έκανε:mad:

Σαφώς και θα μπορούσαμε...Απλά δεν ξέρω κατά πόσο ο φιλοζωικός σύλλογος Αγίας Παρασκευής που είναι υπεύθυνος για το σκυλάκι θα ήθελε κάτι τέτοιο...Δεν γνωρίζω καν τις προθέσεις τους... Για τον Λήο είχε συζητηθεί κάτι σχετικό στις αρχές αλλά ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά... Μάλιστα είχαν προσφερθεί να βοηθήσουν άνθρωποι από το εξωτερικό...

Όσο για τον υπάνθρωπο Ελληνάρα μάγκα που του τη σβούριξε να διασκεδάσει το κάθαρμα της κοινωνίας με αυτό τον τρόπο, αλλά και για κάθε αρρωστημένο μυαλό τέτοιου τύπου, είμαι μάλλον της άποψης, εκτός από καταγγελία που πρέπει να γίνεται ΣΙΓΟΥΡΑ για να μάθουν ότι ΥΠΑΡΧΕΙ τιμωρία ΒΑΣΕΙ του νόμου, να κυκλοφορεί το όνομά του και να μην έχει μέρος να κρυφτεί... Οφθαλμόν αντί οφθαλμού ασυζητί...

Επί τη ευκαιρία, θυμήθηκα κάτι: Ήταν μία φίλη γατομανούλα με το σύζυγό της πριν χρόνια και πήγαιναν ένα βράδυ στο θέατρο...Την ώρα που ετοιμάζονταν να παρκάρουν, βλέπουν κάτι σκ**όπαιδα να κυνηγούν ένα γατάκι με μανία .... Ο σύζυγος, λοιπόν, ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο, αφήνει τη γυναίκα του, και αρχίζει να κυνηγάει τους αλήτες με τρέλα... Μετά συγχωρήσεως, μόνο που δεν τα έκαναν επάνω τους (δεν είμαι και πολύ σίγουρη γι' αυτό , βέβαια...LOL). και όταν τους στρίμωξε σε ένα αδιέξοδο, τους είπε "για να μάθετε πώς είναι να κυνηγάτε ένα ζώο και να τρέμει η καρδούλα του επειδή δύο αλήτες σαν και του λόγου σας νομίζετε ότι είναι παιγνίδι και μαγκιά...Αυτό να το θυμάστε διότι την επόμενη φορά, ο επόμενος που θα σας δει να κάνετε το ίδιο ίσως να μην προσέξει και να έχετε κανένα ατυχηματάκι..."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα ατυχηματάκι θα ήταν το ιδανικό γιά τέτοια άτομα καθότι η ιδιωτική προτοβουλία σε σχέση με την κρατική είναι σαφέστατα πιο σίγουρη.Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να αποκατασταθεί όσο γίνετε καλύτερα αυτό το πλασματάκι.Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Αυτοί τα καταδικάζουν εμείς τα σώζουμε......

Για αυτο το ΑΙΣΧΟΣ τι να σχολιασεις.Μακαρι οποιος το'κανε να του τυχει κατι αντιστοιχο.:mad:
Αν μπορουσαμε να κανουμε κατι για να βοηθησουμε το αμοιρα σκυλακι θα ηταν πολυ καλο.:)

Tί μαλακας, παιδια θα τω πω σε ολα τα σωματεια, θα το βαλω και στο φορουμ κακοποιησης και ειναι καλο να το προωθησουμε στην τηλεοραση πουτ ειχε δειξει τον Ληο, το καημενο το σκυλακι ξαφνικα να βρεθει τυφλο , τον πουστη, προωθειστε το με καθε τσοπο στα μεσα ενημ'ερωσεις και οσοι εχουν ανδρες σε ομάδες καλο ειναι να κοινοποιηθει σε ολες αμεσα και να ζητηθουν ευθυνες. Εαν τα περιστατικά ειναι πολλα οι ομαδες οφειλουν να λαβουν μετρα να προειδοποιησουν τους οπαδους τους να μη κανουν μαλακιες στα ζωα.. φτανει που κανουν μαλακιες σε ανθρωπους...!

Το έσπρωξα μέχρι τώρα όσο μπόρεσα, αν μπορέσω να βρω καμιά άκρη για TV θα δούμε! Θα κάνω ότι μπορώ

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ
μαγκια να το πεις η αναδρεια?

https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/k-t41.html#p46

Παράκληση του Φορουμ Κακοποιησης για να μη κακοποιηθουν κι αλλα., οσοι ειναι σε ομάδες η εχουν συντροφους σε ομάδες να τους δειξουν την κακοποιηση και να την προωθήσουν στα στελεχη των ομάδων.
Η κακοποιηση ζωων απο φιλαθλους πριν η μετα τα ματς πρεπει να σταματησει και αυτο χρεάζεται να το πουν τα στελεχη και τα αθλητικά ραδιόφωνα στους οπαδους.

Απαραδεκτο,στην περιοχή μου,οπαδοί μετά τον αγώνα έδωσαν φαγητό με ουζο σε σκύλο, να κάνει οχτάρια είπαν .....για να γελάσουν.............γέλασαν τοσο πολύ.....που ακομα το θυμουνται και γελάνε..........(τα σχόλια δικά σας).

Απαραδεκτο,στην περιοχή μου,οπαδοί μετά τον αγώνα έδωσαν φαγητό με ουζο σε σκύλο, να κάνει οχτάρια είπαν .....για να γελάσουν.............γέλασαν τοσο πολύ.....που ακομα το θυμουνται και γελάνε..........(τα σχόλια δικά σας).

Δεν κοιτάνε τις γελείες μούρες τους να γελάσουν τα καθάρματα:mad: Παιδιά είμαι πάρα πολύ τσαντισμένη μου χάλασε την διάθεση αυτό το γεγονός

Δεν ξερω τι να πω αυτό που ειδα πραγματικά με σόκαρε είμαστε απαράδεκτοι!!!!

Να βρισεις?
Να φωναξεις?
Να κλαψεις?
Να καταραστεις?
Να τα βαλεις με τους ανθρωπους?
Να εκδικηθεις?
Να μεινεις αμιλητος...?

Τιποτα....δεν οφελει...
Απλα την αγαπη που εχεις μεσα σου για αυτα τα πλασματα να την περνας καλα ωρα και στιγμη προς τα εξω...στους γυρω σου..στα παιδια σου..στους δικους σου ανθρωπους..παντου
Αφιερωμενο σε μια ψυχουλα που περνα δυσκολα..
https://www.youtube.com/watch?v=62IWhPwSeI8&feature=related

ΑΠΛΑ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ολοι μας ποναμε..κανεις δεν πονα περισσοτερο απ το χερι που την χαιδευε

Μα τι περιμένετε από κάφρους που σκοτώνονται μεταξύ τους για μια λάθος απόκρουση ή ένα γκόλ? Δεν σέβονται τίποτα τα αποβράσματα, οι τζάμπα μάγκες, οι άχρηστοι με την ανύπαρκτη αντρική μαγκιά , οι ξεγάνωτοι τενεκέδες. οι κρετίνοι. Και μήπως είναι καλύτεροι και οι παράγοντες των ομάδων? Από το ψάρι βρωμάει το κεφάλι.
Στις φωτογραφίες βλέπω τραύματα στα πόδια αλλά είναι σίγουρο ότι θα ακρωτηριαστεί κάποιο? Εύχομαι να είναι μόνο επιφανειακά εγκαύματα.
Για τα μάτια παιδιά υπάρχει στην Θεσσαλονίκη η κ.Κομνηνού,καθηγήτρια στο ΑΠΘ, ειδική στα μάτια και δεν θα αρνηθεί να μιλήσει με τον κτηνίατρο της Αθήνας για την περίπτωση της Βάλιας και να προσφέρει την πείρα της αν της ζητηθεί. Θα της μιλήσω αν χρειαστεί.

Θα πιαστεί και θα διασυρθεί ? :lol:
ΚΑΙ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! Μήπως θα το πληρωσει ποτε πραγματικά το κακό που έκανε ?
Φυλακή? Ποια φυλακή είναι ικανή να τιμωρήσει αυτο το απόβλητο? Ποια τιμωρία, εκτος απο την ίδια την κτηνωδία που διεπραξε.
ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Βρωμόξυλο να το λιώσω το αποβρασμα. Το κατακάθι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουτε αυτό πρόκειται όμως να δώσει πισω στη Βαλια το φως της. Και τα ποδαρακια της.
Τίποτα δεν υπάρχει πια σ'αυτο το βρωμοκοσμο. ΣΙΧΑΘΗΚΑ

Μα τι περιμένετε από κάφρους που σκοτώνονται μεταξύ τους για μια λάθος απόκρουση ή ένα γκόλ? Δεν σέβονται τίποτα τα αποβράσματα, οι τζάμπα μάγκες, οι άχρηστοι με την ανύπαρκτη αντρική μαγκιά , οι ξεγάνωτοι τενεκέδες. οι κρετίνοι. Και μήπως είναι καλύτεροι και οι παράγοντες των ομάδων? Από το ψάρι βρωμάει το κεφάλι.
Στις φωτογραφίες βλέπω τραύματα στα πόδια αλλά είναι σίγουρο ότι θα ακρωτηριαστεί κάποιο? Εύχομαι να είναι μόνο επιφανειακά εγκαύματα.
Για τα μάτια παιδιά υπάρχει στην Θεσσαλονίκη η κ.Κομνηνού,καθηγήτρια στο ΑΠΘ, ειδική στα μάτια και δεν θα αρνηθεί να μιλήσει με τον κτηνίατρο της Αθήνας για την περίπτωση της Βάλιας και να προσφέρει την πείρα της αν της ζητηθεί. Θα της μιλήσω αν χρειαστεί.

Πρέπει να γίνει ότι καλύτερο για το σκυλάκι το οποίο αγαπούσε τόσο πολύ τους ανθρώπους και τους έδειχνε εμπιστοσύνη.:cry:
Αυτά τα καθίκια είναι μαστουρωμένοι που πάνε για να δημιουργήσουν φασαρία. Εδώ πλακωθήκαν μεταξύ τους και σκοτώθηκαν μεταξύ τους τις προάλες.:down:

σκοτώθηκαν μεταξύ τους τις προάλες.:down:

ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

Παρακαλω επειδη ειμαι ασχετη, μπορει οποιος ξερει να μου πει, γιατι πρεπει οπωσδηποτε να ακρωτηριαστεί? Φαινονται εξωτερικα τα τραυματα. Αν καταφερει να σωθουν τα ποδια της, εχει πολλες ελπιδες να δοθει

Παιδια καντε την απελπισια και τον θυμό σας δράση, εαν καει ο καθενας οτι μπορει με τις ομαδες και τα ραδιοφωνα-τηλεορασεις υπαρχει μια περιπτωση να γλυτωσουν αλλα ζωακια στο λλον αν καθομαστε εδω και καταριώμαστε δεν βγαινει τιποτα.

Πρακτικα:

ας παρει καποιος τηλ μηπως χρειαζονται χρηματα για το σκυλάκι.
ας αναλαβει καποιος να επικοινωνησει με ομαδες ,
ενας αλλος με ραδιόφωνα και καποιος με ΤV

Το στομάχι μου έχει δεθεί κόμπος. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο και την απορία αυτής της ψυχούλας είμαι σίγουρη.Εχω αηδιάσει με αυτούς τους ανθρώπους που βρωμίζουν τη ζωή μας με τις σάπιες ψυχές τους. Νομίζουν οτι είναι έξυπνοι, δυνατοί, πολυτιμότεροι απο άλλα όντα... οχι, είναι το σάπιο μέρος της κοινωνίας μας.Ζουν ανάμεσα μας με τα παγωμένα βλέμματα και τις κρύες καρδίες τους και μεγαλώνουν και παιδιά...Σε νιώθω μικρή μου πονεμένη κουκλίτσα και λυπάμαι που έμαθες τόσο σκληρά τι παθαίνεις όταν εμπιστευθείς τους ανθρώπους ...Δυστυχώς οι εξαιρέσεις είναι λίγες.

Κατ'αρχήν να μάθουμε ποιες ομάδες έπαιζαν εκείνη την ημέρα για να τους στείλουμε το αρχικό κείμενο. Ίσως αν προσθέταμε και το κομμάτι της αμοιβής που δίνεται για να βρεθεί το σκουλήκι που το έκανε αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back