Κτηνώδης επίθεση σε σκυλί!

Και φυλακη να παει το καθαρμα, το αποτελεσμα ειναι ενα: Oτι αυτη η κουκλα δεν θα μπορεσει να ξαναδει ουτε να γιατρευτει η ψυχουλα της ευκολα:cry::cry::cry:.Και αυτο ειναι το χειροτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορεί να γίνει τίποτα για το σκυλάκι? Είναι σίγουρο ότι θα τυφλωθεί?:( και ότι θα της κόψουν τα ποδαράκια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού όλοι όσοι είδαμε τις φωτογραφίες συμφωνούμε πως τα τραύματα στα ποδαράκια είναι επιφανειακά, ελπίζω να πάρουν και μια δεύτερη γνώμη πριν πάρουν τέτοια απόφαση

Δε μπορει ρε γαμωτο... να τον πιασουν τον μ...κα!!!
Οι εικονες θα με στοιχειωνουν πολλες μερες....
Τετοιοι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι για την κοινωνια!!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ To members of ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ, ACTIVE ANIMAL LOVER'S UNION

Anna Rizopoulou

Add as Friend
Today at 11:25am
Reply

Δυστυχως ο ανθρωπινος πολιτισμος εκανε παλι το θαυμα του.

Το αρμόδιο συμβούλιου κτηνιάτρων της Νομαρχιας Αθηνων, αποφάσισε χθες αργα να προβεί ευθανασια της ατυχης Βάλιας, καθώς η συψαιμια ήταν σε προχωρημένο σταδιο και το μονο που θα καταφέρνανε σε αντιθετη περίπτωση, ηταν να παρατεινουν τον πονο και το σοκ αυτης της ψυχης. Δεν υπήρχε καμια σωτηρία. Η ευθανασια προγραμματιστηκε για σημερα το πρωι.
Καλο ταξίδι στην μικρή Βάλια, δεν θα ξαναπονέσει ποτέ πια. Και το αστέρι της ας γίνει οδηγός ώστε να βρεθεί αυτο το ον που της προκάλεσε τοσο πονο.

Ελπιζω να μην μεινουμε στη φραση : « Α τι κριμα! το καημε΄νο το σκυλάκι» αλλα να παλεψουμε και να συνεχισουμε τον αγώνα για να βρεθεί τοσο το συγκερκιμένο κάθαρμα όσο και τα υπόλοιπα.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ

https://www.facebook.com/group.php?gid=30287077142
Για όσους έχουν facebook και θέλουν να γίνουν μέλη

Έχω τόσο σοκαριστεί. Θα το έσκιζα το κάθαρμα αν το είχα μπροστά μου. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ ούτε να αντιδράσω. Τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει αυτό να περάσει έτσι

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να σταματήσουν όλα αυτά.Είμαστε πολλοί αν ψάξουμε κάτι θα βρούμε.

ευθανασια?:cry:

Σήμερα το έστειλα στο imagine 89.7 και το δημοσίευσαν, να 'ναι καλά τα παλικάρια που τους συγκίνησε η ιστορία της Βάλιας και αρκετός κόσμος μίλησε πολύ σωστά για το γενικό πρόβλημα των αδέσποτων και για την Βάλια που αρκετά μας άγγιξε!

Σήμερα το έστειλα στο imagine 89.7 και το δημοσίευσαν, να 'ναι καλά τα παλικάρια που τους συγκίνησε η ιστορία της Βάλιας και αρκετός κόσμος μίλησε πολύ σωστά για το γενικό πρόβλημα των αδέσποτων και για την Βάλια που αρκετά μας άγγιξε!

Μακάρι να προβάλλονται όλο και περισσότερο τέτοια θέματα ΜΠΑΣ ΚΑΙ συγκινηθεί και κάποιος παραπάνω, ΜΠΑΣ ΚΑΙ αλλάξει έστω και ένας άνθρωπος και καταλάβει ότι τα ζώα και η προστασία τους δεν είναι επιλογή αλλά συνέχεια και κομμάτι του εαυτού μας...

Πρέπει να βρεθεί το τομάρι...Δεν ευελπιστώ βέβαια διότι και στη Χίο το κάθαρμα που βασάνισε το σκυλάκι το κάλυψαν μολονότι είχε κυκλοφορήσει το όνομά του ευρέως, και στον Πόρο ξέρουν ποιος έκαψε τον Λήο και δεν μιλά κανείς, στο Τολό τη σκυλίτσα λένε πως δεν ξέρουν αλλά δεν το πολυπιστεύω , γενικά μία αποκρουστική ομερτά που φανερώνει δειλία, ανανδρία, αδιαφορία και αναισθησία... Μακάρι να μάθουμε το όνομα αυτού του στυγνού εγκληματία και άλλων τέτοιων διεστραμμένων τυπάδων να σου πω εγώ τι θα γίνει.... ΑΛΗΤΕΣ, που να σας βρει το κάρμα και η μάχαιρα που δώσατε ....

Η Βάλια έφυγε σήμερα για μία άλλη ζωή, έναν άλλο κόσμο... Ας είναι καλοτάξιδη η βασανισμένη ψυχούλα της και εκεί που θα πάει να την περιμένουν μόνο αγάπη, παιγνίδια, και πολλοί φίλοι! Δυστυχώς, δεν βλέπω πια την οθόνη από το βούρκωμα...:bye:

Παιδιά και να βρεθεί αυτό το τομάρι δεν προκειται να γίνει κάτι ή να αλλάξει κάτι! Έτσι είναι ο κόσμος μας, σκληρός και άσχημος. Εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω να αγωνίζομαι για τα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και ο διπλανός μου δεν πρόκειται να με ακούσει όσο και να γκρινιάζω! Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και θα τα χουμε για πάντα αυτά.:(

Καλό ταξίδι στο σκυλάκι που αγάπησε τους ανθρώπους και αυτοί την προδώσαν. Εμείς μικρούλα μου όμως σ αγαπήσαμε πολύ και μακάρι να μπορούσαμε να σε σώσουμε. Το κάθαρμα η επόμενη κροτίδα να σκάσει στο π..λί του. Καλό ταξίδι μικρούλα:bye::bye:

Ότι και να πούμε είναι λίγο.

Όσοι το είδαν και τον καλύπτουν είναι τα ίδια χάλια με αυτόν. Είναι φαινόμενο της εποχής μας η επίδειξη ανδρισμού, της μαγκιάς και ότι άλλο, στους αδύνατους ή στους αβοήθητους είτε είναι άνθρωποι είτε είναι ζώα.

Αυτοί δεν μαθαίνουν και οι πολιτεία έτσι και αλλοιώς είναι διαλυμένη. Βρίσκουν και τα κάνουν και θέλουν ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ, τόσο που να το θυμούντε για πάντα

τα ποδαρακια της ειναι θριματισμενα,εμαθα πως και αυριο θα συνεδριασουν για αν εξαντλησουν ολα τα ενδεχομενα..
....
αλλα μαλλον ειναι αναποφεκτο....
προτεινω ολοι μαζι να μαζαψουμε χρηματα για να εκδοθει ο μαλακας που εκανε το ζωο ετσι..
να τιμωρηθει παραδειγματικα και να τηρηθει επιτελους (εστω και για μαι φορα στη Ελλαδα ) ο νομος κατα γραμμα.
ολα τα σωματεια ολοι οι εθελοντες, να γινει δελεαστικο το ποσο να τον καταδωσουν...
να μαθουμεποιες ομαδες επαιζαν κατι (εγω ειμαι ασχετη απο ποδοσφαιρικα) :/:

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης έπαιζε (αν έγινε εχθές, αλλιώς αεκ,αν έγινε το Σ/Κ)

κυριακη..
αποσο ξερω....

Άρα από οπαδό της αεκ θα έγινε γιατί νικήσανε κιόλας

Παιδιά, τη Βάλια την "κοίμισαν" σήμερα το πρωί... Ταξιδεύει ήδη η ψυχούλα της....:cry:

Ουρανία, νομίζω ότι έδωσες την καλύτερη ευχή... Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους άνδρες της παρέας μας, αλλά ούτως ή άλλως, επειδή αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα τα ειδεχθέστερα εγκλήματα σε βάρος των ζώων (δεν θα αναφέρω και τα πιο αποτρόπαια σε βάρος των γυναικών ή αδύναμων πλασμάτων) γίνονται από κομπλεξικούς, διεστραμμένους, άρρωστους εκπροσώπους του ανδρικού φύλου, και επειδή μάλλον τα περισσότερα προβλήματά τους από εκεί ξεκινούν και εκεί καταλήγουν, η ευχή σου αυτή είναι η πιο καίρια... Και να βασανίζονται όπως βασάνισαν...

Παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε ρίξτε ιδέες γιατί είμαι τόσο τσαντισμένη που δεν μπορώ να σκεφτώ:mad: Να γράψου με μια επιστολή στον πρόεδρο της Άεκ και να απαιτήσουμε να τον επικυρήξουν οι ίδιοι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back