Κτηνώδης επίθεση σε σκυλί!

Παιδιά, τη Βάλια την "κοίμισαν" σήμερα το πρωί... Ταξιδεύει ήδη η ψυχούλα της....:cry:

Ουρανία, νομίζω ότι έδωσες την καλύτερη ευχή... Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους άνδρες της παρέας μας, αλλά ούτως ή άλλως, επειδή τα ειδεχθέστερα εγκλήματα σε βάρος των ζώων (δεν θα αναφέρω και τα πιο αποτρόπαια σε βάρος των γυναικών ή αδύναμων πλασμάτων) γίνονται από κομπλεξικούς, διεστραμμένους, άρρωστους εκπροσώπους του ανδρικού φύλου, και επειδή μάλλον τα περισσότερα προβλήματά τους από εκεί ξεκινούν και εκεί καταλήγουν, η ευχή σου αυτή είναι πιο καίρια... Και να βασανίζονται όπως βασάνισαν...

Οι άνδρες της παρέας μας είναι πραγματικοί άνδρες για αυτόν που μιλάμε είναι ανδρίκελο και ρεντίκολο όχι άντρας και αυτό που κρύβει στο παντελόνι του δεν του χρειάζεται του καραγκιόζη.:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ασχοληθεί?

Δεν γίνετε τίποτα και στην καλύτερη τίποτα απο τα πρεζόνια τους θα αρχίσουν να δίνουν όποιον να ναι για να βγάλουν μερικές δόσεις.

Μιλάμε για αγώνα ποδοσφαίρου, τι άτομα νομίζεις ότι θα βρείς? Όλοι οι καμμένοι είναι

Παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε ρίξτε ιδέες γιατί είμαι τόσο τσαντισμένη που δεν μπορώ να σκεφτώ:mad: Να γράψου με μια επιστολή στον πρόεδρο της Άεκ και να απαιτήσουμε να τον επικυρήξουν οι ίδιοι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ ασχολούμε με ποδόσφαιρο και όποτε τύχαινε να υπάρχει μάζωξη και φυσικά πάντα ακολουθούν και σκυλιά στην μεγάλη αυτή παρέα, ποτέ δεν είχαμε τέτοια. Ξέρω άτομα που δεν αγαπάνε τα ζώα, αλλά δεν τα πειράζουν! Ίσα ίσα που φαίνεται αστείο το ότι έρχονται μαζί μας σε πορείες και τέτοια. Έχω να θέσω ένα άλλο ερώτημα, σίγουρα το έκανε επίτηδες αυτός? Εμείς είχαμε περιστατικό να σκάσει κροτίδα στο χέρι ενός παιδιού, την οποία κροτίδα την πούλησε κάποιο καθίκι σαν πυρσό, αν έγινε και σ 'αυτήν την περίπτωση κάτι τέτοιο?

Έχω να θέσω ένα άλλο ερώτημα, σίγουρα το έκανε επίτηδες αυτός? Εμείς είχαμε περιστατικό να σκάσει κροτίδα στο χέρι ενός παιδιού, την οποία κροτίδα την πούλησε κάποιο καθίκι σαν πυρσό, αν έγινε και σ 'αυτήν την περίπτωση κάτι τέτοιο?

Για να έχουν διατυπώσει το κείμενο της κακοποίησης της Βάλιας έτσι όπως το διατύπωσαν οι του Φιλοζωικού της Αγίας Παρασκευής μάλλον θα είχαν κάποιες μαρτυρίες... Διότι είναι αρκετά συγκεκριμένη η περιγραφή... Είναι πολύ συνήθεις οι κροτίδες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και ιδίως οι οπαδοί (τους διαχωρίζω από τους φίλαθλους) της ΑΕΚ έχουν πολύ κακή φήμη... Αν όντως, πρόκειται για της ΑΕΚ που δεν θα με εξέπληττε στο ελάχιστο...

Κι εγώ σ'αυτήν τη φήμη βασίζομαι και σε συγκεκριμένο σύνδεσμο, οι λεγόμενοι original. Έχουν τη χειρότερη φήμη απ' όλους τους συνδέσμους

Αντι να απελίζεστε παιδια και να καταριέστε, περαστε στη πραξη , οσο μαλακες και να ειναι αν δουν ενα σωρω τηλεφωνήματα, φαξ και εμαιλ στις ομάδες ε θα ταρακουνηθουν και αν τους εκθεσουμε και στα καναλια πιο πολυ ακόμα

Παιδιά θα προσπαθήσω το σαββατοκύριακο να γράψω μια επιστολή. Δεν ξέρω που θα μπορούσαμε να την στείλουμε αλλά θα σκεφτώ πολύ. Το οφείλουμε στην ψυχή αυτού του πλάσματος που όπως είπατε έδινε το χεράκι του σε όλους τους ανθρώπους. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας γιατί ένας κρετίνος μας έκανε να κλαίμε σήμερα από το πρωϊ. :(

Nα γλιτώσουμε την επόμενη Βάλλια !!!!!!!!!

Ρε παιδιά μην σας τυφλώνει η οργή και ο θυμός και ξεσπάτε με λάθος τρόπο σε λάθος ανθρώπους. Ο αγώνας ήταν μεταξύ αγίας Παρασκευής και Παναχαϊκής. Και οι δύο ομάδες Γʼ εθνικής κατηγορίας από ότι είδα στα video του παραπάνω link. Δεν φταίει ούτε η ΑΕΚ ούτε οι οπαδοί της.
Επίσης το ότι αυτό το κάθαρμα υποστηρίζει οποιαδήποτε ομάδα ή ανήκει σε οποιοδήποτε σύλλογο ή σωμάτιο αθλητικό και μη αυτό δε σημαίνει πως η συμπεριφορά του χαρακτηρίζει και τα υπόλοιπα μέλη. Επίσης η οποιαδήποτε τιμωρία πέρα από ικανοποίηση σε 10 αγανακτισμένους ζωόφιλους τι άλλο μπορεί να προσφέρει; Μήπως με αφορμή αυτές τις σκληρές εικόνες να γίνει μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων της περιοχής.
Μήπως να ζητηθεί από τους συλλόγους των εμπλεκομένων ομάδων να συμβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο στη περίθαλψη άλλων αδέσποτων προβάλλοντας το προφανές πως όλοι τους οι οπαδοί δεν είναι μιάσματα αυτής της κοινωνίας;
Μήπως με αφορμή αυτό το γεγονός να σταλούν επιστολές και σε υπόλοιπες ομάδες σωματεία για τις κακοποιήσεις ζώων μετά από ποδοσφαιρικούς αγώνες;
Μήπως να δούμε τα βαθύτερα αίτια πίσω από αυτή τη πράξη αντί να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεμονωμένο σύμπτωμα;
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όποιος έκανε ότι έκανε δεν έχει συναίσθηση της πράξεώς του. Και οποιαδήποτε τιμωρία δεν θα το αλλάξει αυτό. Είναι σαν αυτόν που πριν 20 χρόνια πετούσε τα σκουπίδια στο δρόμο. Μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το μοντέλο μέσω του οποίου αναπτύχθηκε η οποιαδήποτε "οικολογικά υπεύθυνη " συμπεριφορά για να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο και με τα ζώα.
Και ρωτάω σε πόσα σχολεία γίνεται ενημέρωση για τα αδέσποτα, για τις στειρώσεις, για τις συνέπειες της ανεύθυνης υιοθεσίας κατοικίδιων κτλπ; Εγώ θυμάμαι να με στοιχειώνουν από τα μαθητικά μου χρόνια εικόνες οικολογικής καταστροφής και χαρτιά πεταμένα που περνούσαν τα χρόνια από πάνω τους και δεν έλιωναν. Μήπως πρέπει τους σημερινούς μαθητές να τους στοιχειώσουν εικόνες σαν αυτές της Βάλλιας;
Ο κάθε φορέας που με ελάχιστα έξοδα προσδοκά διαφήμιση και προβολή της οποιαδήποτε συναυλίας – φεστιβάλ – εκδήλωσης τη βαφτίζει απλά οικολογικό φεστιβάλ. Είναι in στις μέρες μας. Πόσα φιλοζωικά φεστιβάλ γνωρίζετε;
Γράφοντας τα παραπάνω σε MicrosoftWord μόλις παρατήρησα ότι οι λέξεις ¨φιλοζωικό¨ και τα παράγωγά της δεν υπάρχουν καν στο λεξικό. Μου τις κοκκινίζει. Για τι πράγμα μιλάμε λοιπόν και τι ψάχνουμε να βρούμε;
Μήπως αν τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά ο εν λόγο σκατάνθρωπος να μην πετούσε την κροτίδα;
Μήπως φταίει η κοινωνία, δηλαδή όλοι εμείς που τον κάναμε να είναι ότι είναι;
Για να δούμε λοιπόν πρώτα τι πράξεις μπορούμε να κάνουμε από σήμερα κιόλας για να γλιτώσουμε την επόμενη Βάλλια.

Βαθειά θλίψη για το ζωο...
Αηδία και μίσος για το υποκείμενο που το έκανε...
Μάθημα για το ποδοσφαιρόφιλο φανατικό γιό μου:down: που είναι όμως φιλόζωος...
Δεν έφαγε χθες και μυξόκλαιγε όταν του'χωσα στη μούρη τις τραγικές φωτό...

Μπορεις να βοηθησεις ενεργα σεοσα γραφεις παραπανω? γιατι αν ναι μου χρειάζεσαι
Ρε παιδιά μην σας τυφλώνει η οργή και ο θυμός και ξεσπάτε με λάθος τρόπο σε λάθος ανθρώπους. Ο αγώνας ήταν μεταξύ αγίας Παρασκευής και Παναχαϊκής. Και οι δύο ομάδες Γʼ εθνικής κατηγορίας από ότι είδα στα video του παραπάνω link. Δεν φταίει ούτε η ΑΕΚ ούτε οι οπαδοί της.
Επίσης το ότι αυτό το κάθαρμα υποστηρίζει οποιαδήποτε ομάδα ή ανήκει σε οποιοδήποτε σύλλογο ή σωμάτιο αθλητικό και μη αυτό δε σημαίνει πως η συμπεριφορά του χαρακτηρίζει και τα υπόλοιπα μέλη. Επίσης η οποιαδήποτε τιμωρία πέρα από ικανοποίηση σε 10 αγανακτισμένους ζωόφιλους τι άλλο μπορεί να προσφέρει; Μήπως με αφορμή αυτές τις σκληρές εικόνες να γίνει μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των ανθρώπων της περιοχής.
Μήπως να ζητηθεί από τους συλλόγους των εμπλεκομένων ομάδων να συμβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο στη περίθαλψη άλλων αδέσποτων προβάλλοντας το προφανές πως όλοι τους οι οπαδοί δεν είναι μιάσματα αυτής της κοινωνίας;
Μήπως με αφορμή αυτό το γεγονός να σταλούν επιστολές και σε υπόλοιπες ομάδες σωματεία για τις κακοποιήσεις ζώων μετά από ποδοσφαιρικούς αγώνες;
Μήπως να δούμε τα βαθύτερα αίτια πίσω από αυτή τη πράξη αντί να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεμονωμένο σύμπτωμα;
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όποιος έκανε ότι έκανε δεν έχει συναίσθηση της πράξεώς του. Και οποιαδήποτε τιμωρία δεν θα το αλλάξει αυτό. Είναι σαν αυτόν που πριν 20 χρόνια πετούσε τα σκουπίδια στο δρόμο. Μήπως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το μοντέλο μέσω του οποίου αναπτύχθηκε η οποιαδήποτε "οικολογικά υπεύθυνη " συμπεριφορά για να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο και με τα ζώα.
Και ρωτάω σε πόσα σχολεία γίνεται ενημέρωση για τα αδέσποτα, για τις στειρώσεις, για τις συνέπειες της ανεύθυνης υιοθεσίας κατοικίδιων κτλπ; Εγώ θυμάμαι να με στοιχειώνουν από τα μαθητικά μου χρόνια εικόνες οικολογικής καταστροφής και χαρτιά πεταμένα που περνούσαν τα χρόνια από πάνω τους και δεν έλιωναν. Μήπως πρέπει τους σημερινούς μαθητές να τους στοιχειώσουν εικόνες σαν αυτές της Βάλλιας;
Ο κάθε φορέας που με ελάχιστα έξοδα προσδοκά διαφήμιση και προβολή της οποιαδήποτε συναυλίας – φεστιβάλ – εκδήλωσης τη βαφτίζει απλά οικολογικό φεστιβάλ. Είναι in στις μέρες μας. Πόσα φιλοζωικά φεστιβάλ γνωρίζετε;
Γράφοντας τα παραπάνω σε MicrosoftWord μόλις παρατήρησα ότι οι λέξεις ¨φιλοζωικό¨ και τα παράγωγά της δεν υπάρχουν καν στο λεξικό. Μου τις κοκκινίζει. Για τι πράγμα μιλάμε λοιπόν και τι ψάχνουμε να βρούμε;
Μήπως αν τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά ο εν λόγο σκατάνθρωπος να μην πετούσε την κροτίδα;
Μήπως φταίει η κοινωνία, δηλαδή όλοι εμείς που τον κάναμε να είναι ότι είναι;
Για να δούμε λοιπόν πρώτα τι πράξεις μπορούμε να κάνουμε από σήμερα κιόλας για να γλιτώσουμε την επόμενη Βάλλια.

Αγία Παρασκευή
Για τους θαυμαστες τις Αγία Παρασκευή

AN THELETE NA SAS THAYMAZOUME, KATAGGEILETAI AYTON POU TRAYMATISE THANASIMA THN BALIA ME KROTIDA....
Add Comment - 1 Comment - Share

Georgina Douzina at 11:26am October 31
kseftiles einai adynato na min kserete poios to ekane...tosous pollous fanatikous opadous exete kai anavoun se ka8e agwna fwtovolides???miliste an den milate pernete meridio EU8INIS!!!!GELIOI!!!

q1128145356_7777.jpg

Write a comment...

απο το facebook σας παραθετω την ομαδα που ηταν τοπικη της Αγιας Παρασκευης , οποιοσ γνωριζει η μπορει να μαθει ας βοηθησει.
Ας ειναι η Βαλια το τελευταιο θυμα στη χωρα μας

Και ρωτάω σε πόσα σχολεία γίνεται ενημέρωση για τα αδέσποτα, για τις στειρώσεις, για τις συνέπειες της ανεύθυνης υιοθεσίας κατοικίδιων κτλπ;

Μα καλά, πρέπει να στο πουν στο σχολείο ότι αυτά τα πράγματα είναι κτηνωδία; Δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου; Λίγο μυαλό χρειάζεται. Εμάς που δε μας το είπαν -και δεν μεγαλώσαμε όλοι σε φιλόζωες οικογένειες- γιατί δεν κάνουμε τα ίδια;

Και δεν συμφωνώ ότι ο δράστης δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του. Γιατί δεν είχε; Η κοινωνία μας δεν επικροτεί πια τη βαναυσότητα απέναντι στα ζώα επικροτείται (άλλο που την ανέχεται - υπάρχει ουσιώδης διαφορά), οπότε δεν υπάρχουν ελαφρυντικά.

Αν είχε κάνει το ίδιο σε άνθρωπο, δεν θα συζητούσαμε καν αν φταίει η άτιμη κενωνία, αλλά θα είχαμε κινήσει γη και ουρανό για να τον βρούμε.
Ανεξάρτητα από το ποιος ήταν το θύμα, ο άνθρωπος αυτός διέπραξε ένα ειδεχθές, σαδιστικό έγκλημα και, ως εκ τούτου, είναι επικίνδυνος και για τους ανθρώπους. Όχι επειδή θα γίνει serial killer κι άλλες τέτοιες αηδίες, αλλά γιατί πολύ απλά είναι ο άνθρωπος που θα δείρει τη γυναίκα του, τα παιδιά του και θα κακομεταχειριστεί όποιον αδύναμο βρεθεί στο δρόμο του.

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα που λες, απλώς έχω βαρεθεί να ακούω για την παιδεία και την κοινωνία. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και οι δικαιολογίες κάποτε τελειώνουν.

Γράφοντας τα παραπάνω σε MicrosoftWord μόλις παρατήρησα ότι οι λέξεις ¨φιλοζωικό¨ και τα παράγωγά της δεν υπάρχουν καν στο λεξικό.

Μπορείς να τις προσθέσεις. Είναι γνωστό ότι το λεξικό του word δεν είναι πολύ ενημερωμένο. Πας να γράψεις ζόμπι και σου βγάζει χόμπι. Μην βλέπεις μεταφορές εκεί που δεν υπάρχουν.;)

Θα συμφωνήσω μαζί σου ruko αλλά με την ασφάλεια που του παρέχει αυτή η ανοχή ο @#$#^$#@ έκανε ότι έκανε. Δεν γνωρίζουμε το προφίλ του δράστη οπότε ας μην δώσουμε προεκτάσεις σχετικά με οικογένεια παιδιά κτλπ. Κατά πάσα πιθανότητα αν θέλεις τη γνώμη μου είναι ανήλικος και απλά έδρασε απερίσκεπτα. Δεν μπορώ αλλιώς να χωρέσω τόση βλακεία σε μεγάλο άνθρωπο. Δεν προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την κοινωνία ως αποδιοπομπαίο τράγο. Αλλά το ότι ο αντίστοιχος Σουηδός, Γάλος, Γερμανός φίλαθλος δεν πράττει ομοίως κάτι λέει έτσι δεν είναι;

Τώρα το ότι το ¨φιλοζωικό¨ για την ομάδα φιλολόγων – γλωσσολόγων που σχεδίασαν την Ελληνική έκδοση του word δεν είναι τόσο προφανής λέξη όσο το ¨μενδελισμός¨ για παράδειγμα δεν είναι μια ένδειξη για το πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι;

Μα καλά, πρέπει να στο πουν στο σχολείο ότι αυτά τα πράγματα είναι κτηνωδία; Δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου; Λίγο μυαλό χρειάζεται. Εμάς που δε μας το είπαν -και δεν μεγαλώσαμε όλοι σε φιλόζωες οικογένειες- γιατί δεν κάνουμε τα ίδια;

Και δεν συμφωνώ ότι ο δράστης δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του. Γιατί δεν είχε; Η κοινωνία μας δεν επικροτεί πια τη βαναυσότητα απέναντι στα ζώα επικροτείται (άλλο που την ανέχεται - υπάρχει ουσιώδης διαφορά), οπότε δεν υπάρχουν ελαφρυντικά.

Αν είχε κάνει το ίδιο σε άνθρωπο, δεν θα συζητούσαμε καν αν φταίει η άτιμη κενωνία, αλλά θα είχαμε κινήσει γη και ουρανό για να τον βρούμε.
Ανεξάρτητα από το ποιος ήταν το θύμα, ο άνθρωπος αυτός διέπραξε ένα ειδεχθές, σαδιστικό έγκλημα και, ως εκ τούτου, είναι επικίνδυνος και για τους ανθρώπους. Όχι επειδή θα γίνει serial killer κι άλλες τέτοιες αηδίες, αλλά γιατί πολύ απλά είναι ο άνθρωπος που θα δείρει τη γυναίκα του, τα παιδιά του και θα κακομεταχειριστεί όποιον αδύναμο βρεθεί στο δρόμο του.

Συμφωνώ με τα υπόλοιπα που λες, απλώς έχω βαρεθεί να ακούω για την παιδεία και την κοινωνία. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και οι δικαιολογίες κάποτε τελειώνουν.

ΑΚΡΙΒΩΣ...Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Δεν γνωρίζουμε το προφίλ του δράστη οπότε ας μην δώσουμε προεκτάσεις σχετικά με οικογένεια παιδιά κτλπ
.
Προσωπικά μπορώ να σου κάνω ανετότατα το ψυχολογικό προφίλ του δράστη που από τη στιγμη που ΠΙΑΝΕΙ κροτίδα, φωτοβολίδα δεν ξέρω πως στην ευχή λέγονται οι ηλιθιότητες αυτές είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ΌΧΙ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΣ...Δικαιολογίες μυριάδες....Μα τη βρήκε στο δρόμο, μα δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ, μα ήταν χαζός, μα κοίταγε αλλού, μα είχε πάρει ναρκωτικά, μα είχε τσαντιστεί με τους γονείς του, μα ήταν τυφλός από το ένα μάτι, μα δεν το είδε το σκυλάκι, μα , μα , μα.... Από τη στιγμή που ΕΠΙΑΣΕ στο χέρι του φέρει την ΕΥΘΥΝΗ των όσων συμβούν ΕΞΑΙΤΙΑΣ του όπλου αυτού, διότι όπλο θεωρείται... Τα στιγμιαία λάθη και οι απερισκεψίες μάλλον σε άλλη χώρα και σε άλλη κοινωνία , όχι στην ελληνική....Και ξαναλέω, για να διατύπωσαν οι άνθρωποι της Φιλοζωικής το κείμενο όπως το διατύπωσαν, υπήρχαν μαρτυρίες για τον τρόπο που έγινε το έγκλημα...

:cry:Τι να πώ ρε παιδιά...
Βαρέθηκα να ακούω δικαιολογίες για αυτές τις συμπεριφορές...Δεν πρόσεξε, δεν τον έμαθε το σχολείο, οι γονείς, άτιμη κοινωνία...
Έλεος πια με τις δικαιολογίες...
Ελπίζω να καταφέρετε να τον βρείτε...

Εγώ θα πρότεινα η τακτική της επικήρυξης να παγιωθεί για να σπείρει διχόνοια και φόβο στις τάξεις των υπανθρώπων. Αν φοβούνται μην τους καρφώσει ο διπλανός τους για τα φράγκα, ίσως αυτό να συμβάλει ώστε να περιοριστούν τέτοια κρούσματα.

Αν όλοι αυτοί οι χουλιγκαναρέοι έδειχναν τον ίδιο ζήλο στη διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων ας πούμε, ίσως η Ελλάδα να είχε δει Θεού πρόσωπο. Τα καθάρματα, βγάζουν τη τζάμπα μαγκιά τους στους αδύναμους-- και μπροστά στους "ισχυρούς" ήταν, είναι και θα παραμένουν χατζατζάρηδες. Ε, ρε καρπαζιά που θέλουν...

Δεν γνωρίζουμε το προφίλ του δράστη οπότε ας μην δώσουμε προεκτάσεις σχετικά με οικογένεια παιδιά κτλπ. Κατά πάσα πιθανότητα αν θέλεις τη γνώμη μου είναι ανήλικος και απλά έδρασε απερίσκεπτα. Δεν μπορώ αλλιώς να χωρέσω τόση βλακεία σε μεγάλο άνθρωπο.

Αυτά περί οικογένειας τα είπα για να δείξω τι είναι δυνατόν να κάνει αυτός ο άνθρωπος. Πολύ απλά, δεν είναι να είσαι πράος και μειλήχιος και σε "μια κιακιά στιγμή" να πετάς μια κροτίδα σ' ένα ζωντανό πλάσμα. Αυτή η βία θα εκδηλωθεί και πάλι στο μέλλον - όχι με την ίδια μορφή, αλλά θα εκδηλωθεί.
Το χαρακτηρισμό απερισκεψία τον θεωρώ πολύ ελαφρύ. Απερισκεψία είναι να ξεχάσεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ και να σου κόψουν το ρεύμα. Βασανηστήρια από απερισκεψία πρώτη φορά ακούω.

Αναφορικά με κάτι που έγραψες προηγουμένως:
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως όποιος έκανε ότι έκανε δεν έχει συναίσθηση της πράξεώς του. Και οποιαδήποτε τιμωρία δεν θα το αλλάξει αυτό.

δεν ξέρω αν εξακολουθείς να το υποστηρίζεις, αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτή η διάγνωση είναι πολύ χειρότερη; Αν εγκληματεί και δεν το καταλαβαίνει, πρέπει να μπει σε ψυχιατρείο.

Αλλά το ότι ο αντίστοιχος Σουηδός, Γάλος, Γερμανός φίλαθλος δεν πράττει ομοίως κάτι λέει έτσι δεν είναι;

Ίσως δεν βρίσκουν πολλά αδέσποτα εύκαιρα. Αλλά συνήθως οι χούλιγκαν είναι αρκετά easy going απ' αυτή την άποψη, ό,τι βρουν μπροστά τους -μαγαζιά, αυτοκίνητα, κεφάλια- το σπάνε, δεν κάνουν διακρίσεις.:cool:

Τώρα το ότι το ¨φιλοζωικό¨ για την ομάδα φιλολόγων – γλωσσολόγων που σχεδίασαν την Ελληνική έκδοση του word δεν είναι τόσο προφανής λέξη όσο το ¨μενδελισμός¨ για παράδειγμα δεν είναι μια ένδειξη για το πώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι;

το χαβά μου εγώ:P
Πολύ αμφιβάλλω ότι το λεξικό αυτό συντάχθηκε από ανθρώπους, αλλά όταν μου υπογραμμίζει λέξεις όπως το "ό,τι" και το "λόγω", ενώ παράλληλα έχει καραμπινάτα γραμματικά λάθη, το τελευταίο που με προβληματίζει για την υποτιθέμενη ομάδα γλωσσολόγων που το έστησαν είναι ότι παρέλειψαν τη φιλοζωία.:blink: Παρεμπιπτόντως, η έκδοση του 2003 αναγνωρίζει το "φιλοζωικός" σε όλες τις πτώσεις, μαζί με την -συχνότατη- κλητική "φιλοζωικέ" (!) :lol:

Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το παρελθόν τέτοιων υπανθρώπων. Όταν κάποιος δολοφονεί έναν συνάνθρωπό μας, δε νομίζω ότι ασχολείται κανείς με το παρελθόν του, παρά μόνο οι δικηγόροι του, για να του αποδώσουν ελαφρυντικά. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο. Και οι γύρω του; Δεν τον πλακώσανε στο ξύλο; Τί σκατά, όλοι τα ίδια είναι; Αλλά τί ρωτάω...

Και τί το σκεφτόμαστε; Εδώ που τα λέμε, ακόμα και το όνομα και τη διεύθυνσή του να βρίσκαμε (και να ήταν σωστές πληροφορίες), δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Να του μιλούσαμε; Δε νομίζω ότι θα καταλάβαινε, γιατί αν είχε αρκετό μυαλό θα το είχε καταλάβει από μόνος του... Να τον δέρναμε; Και τί θα έβγαινε; Αύριο θα το κάνει κάποιος άλλος... Να τον κάναμε ρόμπα; Εμείς θα βγαίναμε τρελοί που θα ασχολιόμασταν με ένα ζώο στα μάτια των περισσότερων.

Ο μόνος τρόπος να καταλάβει ένας τέτοιος άνθρωπος πόσο μεγάλο κακό κάνει, είναι να νιώσει τον πόνο που προκαλεί στο πετσί του.... α λα 'το αγόρι του ουρανού'. Τίποτε άλλο δεν είναι διατεθειμένοι να καταλάβουνε, τίποτε άλλο δεν τους αγγίζει. Μόνο ό,τι έχει να κάνει άμεσα με την πάρτη τους.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να ζήσουμε μακριά από την τρέλα των ανθρώπων... τίποτε άλλο δυστυχώς.

Χρειαζονται ολα παιδια, κι σωστη εκπαιδευση( εδω ανθρωποι που ταχα ξερουν απο γατες τις ταιζουν γαλα και πεθαινουν απο αφυδάτωση τι λεμε τωρα?) και συναθηματική αφυπνιση και αυξημενες ποινες καταγγελιες επικυρηξεις κλπ.

Θελει να γενικό ντου! απο παντου και για χρονια.

Με τον δημητριο αρχισαμε να οργανωνουμε κατι για τις ομαδες οποιος Θελει να βοηθησει επρακτα για να αποφευχθουν αλλες Βαλιες ειναι ευπροσδεκτος. Τα σωματεια ολα το καταγγειλαν ηδη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back