Κτηνώδης επίθεση σε σκυλί!

Ruko, με τα περισσότερα από αυτά που λες θα συμφωνήσω. Με κάποια άλλα βέβαια διαφωνώ αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση και ίσως το topic της Βάλλιας δεν είναι το κατάλληλο σημείο για να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας.

Σχετικά με τον δράστη τώρα. Μίλησα με κάποιους δικηγόρους και σε περίπτωση που εντοπιστεί και αποδειχθεί (πράγμα πολύ δύσκολο) ότι ήταν αυτός …..την έχει βαμμένη. Ο νέος αθλητικός νόμος είναι πολύ σκληρός σε περιπτώσεις κατοχής φωτοβολίδων κροτίδων κτλπ. Πόσο μάλιστα σε περίπτωση χρήσης. Η σκληρότητα του νόμου μάλιστα είναι τέτοια που κάποιοι δικηγόροι θεωρώντας τον αντισυνταγματικό μάχονται για την κατάργησή του. Χαρακτηριστικό είναι ότι μεταξύ άλλων η ποινή της φυλάκισης δεν είναι αναστέλσιμη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχει καμια δικαιλογία και παψτε πια να τα ριχνετε ολα στην ελλειψη παιδείας. Βαρεθηκα πια ν'ακουω ηλιθιες δικαιολογίες. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του κι αυτο το αποβρασμα θελει πολυ ξυλο να στρωσει. Παρα πολυ ξύλο θέλει. Θα ήθελα παρα πολυ να τον εδερνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι αυτό το καθίκι πρέπει να επικηρυχθεί. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει. Θέλω να αισθανθεί έστω και για ένα λεπτό αν δει τα αφισάκια ότι κάποιος μπορεί να τον δώσει. Που μπορούμε ρε παιδιά να διαμαρτυρηθούμε εγγράφως ρίξτε καμμιά ιδέα.:hmm:

n523249122_1006090_5901.jpg

Η ΒΑΛΙΑ είναι μία υπέροχη σκυλίτσα προστατευόμενη του Συλλόγου Ζωοφίλων του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Της άρεσε να τρέχει και να υποδέχεται τον κόσμο, να δίνει το χέρι της σε όποιον της έδειχνε αγάπη και στοργή.
Τη Κυριακή το απόγευμα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο τοπικό γήπεδο, ένθερμοι 'πολιτισμένοι' φίλαθλοι, πέταξαν κροτίδα πάνω στο άτυχο ζώο, που ανυποψίαστο, ακολούθησε το φασαριόζικο πλήθος, χαρούμενο και κοινωνικό, όπως πάντα.
Η τρυφερή και χαδιάρα Βάλια, δε θα μπορέσει ποτέ πιά να τρέξει και να δώσει το χέρι της.
Δε θα μπορέσει ποτέ πιά να ξαναδεί το φως του ήλιου.
Η κροτίδα διαμέλισε τα μπροστινά της πόδια,
και τύφλωσε το άμοιρο ζώο, καθώς έσκασε ακριβώς μπροστά του.

Το σκυλακι το συγκεκριμενο νομιζω οτι "εφυγε" μετα απο αποφαση ευθανασιας...

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι αυτό το καθίκι πρέπει να επικηρυχθεί. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει. Θέλω να αισθανθεί έστω και για ένα λεπτό αν δει τα αφισάκια ότι κάποιος μπορεί να τον δώσει. Που μπορούμε ρε παιδιά να διαμαρτυρηθούμε εγγράφως ρίξτε καμμιά ιδέα.:hmm:

Ουρανία, το κάθαρμα έχει επικηρυχθεί... Και δίνεται αμοιβή 5000 ευρώ για όποιον τον καταγγείλει... Ίσως, όμως, πλέον να μην χρειάζεται ΚΑΝ καταγγελία αφού ο αλήτης είναι καταγεγραμμένος σε κάμερα μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού!!!!!
Ιδού https://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_8620.html
Ο απλός κόσμος κινητοποιήθηκε και τελικά φαίνεται ότι κάποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε για το λαβράκι που υπάρχει σε βίντεο και πλέον είναι θέμα ημερών... Εγώ απλά θέλω να δω αν θα δράσει η αστυνομία, διότι όλοι οι υπόλοιποι θα δράσουν ούτως ή άλλως εναντίον του... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον υπάνθρωπο... Κακό έκανες κακό θα σε βρει...

Ουρανία, το κάθαρμα έχει επικηρυχθεί... Και δίνεται αμοιβή 5000 ευρώ για όποιον τον καταγγείλει... Ίσως, όμως, πλέον να μην χρειάζεται ΚΑΝ καταγγελία αφού ο αλήτης είναι καταγεγραμμένος σε κάμερα μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού!!!!!
Ιδού https://troktiko.blogspot.com/2008/11/blog-post_8620.html
Ο απλός κόσμος κινητοποιήθηκε και τελικά φαίνεται ότι κάποιος δημοσιογράφος ενημέρωσε για το λαβράκι που υπάρχει σε βίντεο και πλέον είναι θέμα ημερών... Εγώ απλά θέλω να δω αν θα δράσει η αστυνομία, διότι όλοι οι υπόλοιποι θα δράσουν ούτως ή άλλως εναντίον του... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον υπάνθρωπο... Κακό έκανες κακό θα σε βρει...

Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για να πιέσουμε για την τιμωρία του? :hmm: Ακόμα και στους δρόμους βγαίνω αν είναι να συλληφθεί το κάθαρμα. Έχετε καμμιά ιδέα?

Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για να πιέσουμε για την τιμωρία του? :hmm: Ακόμα και στους δρόμους βγαίνω αν είναι να συλληφθεί το κάθαρμα. Έχετε καμμιά ιδέα?

Παιδιά, από το γκρουπ τον Ενεργών Φιλόζωων στο Facebook, στο οποίο ανήκω κι εγώ, παρακαλείται όποιος θέλει να πιέσει για να συλληφθεί και καταδικαστεί το κάθαρμα που σκότωσε τη Βάλια να γράψει στο

https://www.agiaparaskevi.gr/article.php?id=230

και να επικοινωνεί συνέχεια με το γραφείο του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής και να καταγγέλλει το γεγονός απαιτώντας την παραδειγματική τιμωρία του εγκληματία. Διότι το πρόσωπό του, όπως ενημερωθήκαμε από δικηγόρο της ομάδας, υπάρχει όντως σε βίντεο, όπως έγραφε και το τρωκτικό. Τα τηλέφωνα είναι:
210 6396335 kai 210 6391511

Λίγα λεπτά από το χρόνο σας, μπορεί να κάνουν τη διαφορά!

Ντόρα, σ'ευχαριστούμε για τα στοιχεία επικοινωνίας. Εγώ έστειλα ήδη στο Δήμαρχο ένα μήνυμα. Παρόλο που πιστεύω ότι δεν ιδρώνει το αφτί τους, θεωρώ άδικο το να μείνει χωρίς αντίδραση ένα τέτοιο απάνθρωπο περιστατικό. Αν δούμε αποτέλεσμα κι όχι μόνο λόγια, μια καλύτερη μέρα θα έχει ξημερώσει στην Ελλάδα.

ναι το προσωπο του δολοφονου της Βαλιας ειναι καταγεγραμμενο σε βιντεο πρεπει να ασκησουμε πιεσεις στον Δημαρχο η ομαδα λειτουργει υπο την αιγιδα του.

απο το facebook:

"ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΔΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛ 21Ο639633-2106391511. ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ."

ολοι μαζι για τη Βαλια ρε παιδια!!!

Παιδιά, όποιος μπορεί, σας παρακαλώ, επικοινωνείτε με το Δήμο Αγίας Παρασκευής διότι η αστυνομία , η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ από τη Φιλοζωική της Αγίας Παρασκευής να κάνει μήνυση για το φόνο της Βάλιας... Προσπαθώ να μάθω τη δικαιολογία που προέβαλε για να στηρίξει αυτή την απαίτηση, διότι εδώ μιλάμε για κατάφωρη παραβίαση ισχύοντος νόμου και η αστυνομία που έπρεπε να τον περιφρουρεί και να διασφαλίζει την εφαρμογή του τον παραβιάζει ΚΑΙ ΑΥΤΗ.... Αν αυτή η χώρα δεν είναι χατζημπουζούκικο εγώ είμαι η Μαρία Κάλλας...

Παιδιά, όποιος μπορεί, σας παρακαλώ, επικοινωνείτε με το Δήμο Αγίας Παρασκευής διότι η αστυνομία , η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ από τη Φιλοζωική της Αγίας Παρασκευής να κάνει μήνυση για το φόνο της Βάλιας... Προσπαθώ να μάθω τη δικαιολογία που προέβαλε για να στηρίξει αυτή την απαίτηση, διότι εδώ μιλάμε για κατάφωρη παραβίαση ισχύοντος νόμου και η αστυνομία που έπρεπε να τον περιφρουρεί και να διασφαλίζει την εφαρμογή του τον παραβιάζει ΚΑΙ ΑΥΤΗ.... Αν αυτή η χώρα δεν είναι χατζημπουζούκικο εγώ είμαι η Μαρία Κάλλας...
Ελλας το μεγαλειο σου!!!!!!!!! Η φιλοζωικη καλο θα ηταν να παει στην αστυνομια με δικηγορο.Βρε παιδια το λεει και η λεξη Αστυ-νομια οχι ζωο-νομια.Γιατι να ασχοληθει?Τη θεση μας στο δημοσιο θελουμε μονο.....

Παιδιά, όποιος μπορεί, σας παρακαλώ, επικοινωνείτε με το Δήμο Αγίας Παρασκευής διότι η αστυνομία , η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ από τη Φιλοζωική της Αγίας Παρασκευής να κάνει μήνυση για το φόνο της Βάλιας...

Δεν νομίζω ότι είναι στη δικαιοδοσία της Αστυνομίας να απαγορεύσει να γίνει μια μήνυση... και δεν κατανοώ, κιόλας, με ποιόν τρόπο ΜΠΟΡΕΙ να γίνει κάτι τέτοιο.
Εγώ από το Δήμο δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση, FYI, Ντόρα μου.

Τι λέτε ρε παιδιά δεν είναι δυνατό. Εδώ γίνονται μηνύσεις για βλακείες. Ποιός το απαγόρευσε και με ποιά δικαιολογία:mad: Μήπως είναι παραπληροφόρηση? Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά στην χώρα που δίδαξε τον πολιτισμό:down:. Ο ΣΚΑΙ είναι ενημερωμένος?:hmm:

Αυτό το καθίκι πρέπει να τιμωρηθεί!!!! Να σταματήσει πια η ασυδοσία της βίας προς τα αθώα αυτά πλάσματα από τα πραγματικά ζώα που είναι οι ανθρωποι. Τι να πρωτοθυμηθούμε: Τον Λήο, το σκυλάκι στη Θεσσαλονίκη που το έκαψαν γιατί ήταν ασπρόμαυρο, ένα άλλο δυστυχισμένο σκυλί που το σούβλισε κάποιος ανώμαλος γιατί δεν θυμάμαι τον λόγο?? Και τωρα την αθώα Βάλια.
Πώς όμως θα δράσουμε για να πληρώσει το κάθε κάθαρμα για τα εγκλήματα τέτοιου είδους που έχει διαπράξει??? Γιατι να είμαστε σίγουροι ότι αυτα τα τομάρια συνεχίζουν να δρουν έτσι σκληρα προς τα ζωάκια!!!

Αυτό το καθίκι πρέπει να τιμωρηθεί!!!! Να σταματήσει πια η ασυδοσία της βίας προς τα αθώα αυτά πλάσματα από τα πραγματικά ζώα που είναι οι ανθρωποι. Τι να πρωτοθυμηθούμε: Τον Λήο, το σκυλάκι στη Θεσσαλονίκη που το έκαψαν γιατί ήταν ασπρόμαυρο, ένα άλλο δυστυχισμένο σκυλί που το σούβλισε κάποιος ανώμαλος γιατί δεν θυμάμαι τον λόγο?? Και τωρα την αθώα Βάλια.
Πώς όμως θα δράσουμε για να πληρώσει το κάθε κάθαρμα για τα εγκλήματα τέτοιου είδους που έχει διαπράξει??? Γιατι να είμαστε σίγουροι ότι αυτα τα τομάρια συνεχίζουν να δρουν έτσι σκληρα προς τα ζωάκια!!!

Αναστασία μου πραγματικά ξέρεις ποιά θα ήταν η χειρότερη τιμωρία αυτών των καθαρμάτων? Να τους βάλουν υποχρεωτικά να συμβιώσουν με ένα ζώο. Να δουν την επικοινωνία που μπορεί κανείς να έχει με αυτό και να ξεβρωμίσει η ψυχή τους.

Λοιπόν, κάποιες υποθέσεις γίνονται αναφορικά με το γιατί η φιλοζωική της Αγίας Παρασκευής δεν προχωρά σε μηνύσεις μολονότι το πρόσωπο του εγκληματία φαίνεται πεντακάθαρα σε συγκεκριμένο βίντεο... Όπως και με ένα άλλο σημαίνον πρόσωπο της Αγίας Παρασκευής κατά του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση επειδή άφησε το Δαλματίας του το καλοκαίρι να λιμοκτονήσει αλυσοδεμένο ενώ αυτός διασκέδαζε στις διακοπές του και εκείνο ούρλιαζε από την πείνα και τον πόνο, έτσι και εδώ πρόκειται για κάποιον σημαίνον άτομο που ασκεί πιέσεις... Έτσι, η φιλοζωική (επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για υποθέσεις που γίνονται με βάση τις παράλογες εξελίξεις) επειδή απειλείται ότι θα της σταματήσουν τις πενιχρές χρηματοδοτήσεις και έχει περί τα 150 ζώα να φροντίσει, έκανε πίσω...Καλώς ή κακώς... Ωστόσο, μήνυση θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες μέρες από άλλη ομάδα... Θα υπάρξει ενημέρωση...

Αυτή είναι η Ελλάδα των Νεοελλήνων... Μαφία, παράσιτα, και καρκινώματα παντού που ροκανίζουν ό,τι υγιές, ανθρώπινο και αληθινό...

Λοιπόν, κάποιες υποθέσεις γίνονται αναφορικά με το γιατί η φιλοζωική της Αγίας Παρασκευής δεν προχωρά σε μηνύσεις μολονότι το πρόσωπο του εγκληματία φαίνεται πεντακάθαρα σε συγκεκριμένο βίντεο... Όπως και με ένα άλλο σημαίνον πρόσωπο της Αγίας Παρασκευής κατά του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση επειδή άφησε το Δαλματίας του το καλοκαίρι να λιμοκτονήσει αλυσοδεμένο ενώ αυτός διασκέδαζε στις διακοπές του και εκείνο ούρλιαζε από την πείνα και τον πόνο, έτσι και εδώ πρόκειται για κάποιον σημαίνον άτομο που ασκεί πιέσεις... Έτσι, η φιλοζωική (επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για υποθέσεις που γίνονται με βάση τις παράλογες εξελίξεις) επειδή απειλείται ότι θα της σταματήσουν τις πενιχρές χρηματοδοτήσεις και έχει περί τα 150 ζώα να φροντίσει, έκανε πίσω...Καλώς ή κακώς... Ωστόσο, μήνυση θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες μέρες από άλλη ομάδα... Θα υπάρξει ενημέρωση...

Αυτή είναι η Ελλάδα των Νεοελλήνων... Μαφία, παράσιτα, και καρκινώματα παντού που ροκανίζουν ό,τι υγιές, ανθρώπινο και αληθινό...

Από όπου κι αν το πιάσεις το θέμα βρωμάει.΄Ξαναπέστο αυτό για τους Νεοέλληνες. Η χώρα της μίζας και του ρουσφετιού. Ακόμα και στην δικαιοσύνη το φελέκι μου. Μερικές φορές αισθάνομαι σαν UFO που μπορώ ακόμα να αντιστέκομαι:(

Αύριο θα τηλεφωνησω κι εγω στον Δημο, να μαθουμε τιποτα. Εσυ Ντορα πως εμαθες οτι οι μπατσοι απαγορευσαν την μηνυση? Εγκυρη πηγη? Θα ψαξω να βρω και την φιλοζωικη να δω τι θα πουν.
Αισχος, ποτε μου δεν τους συμπαθησα τους βρωμομπατσους

Αύριο θα τηλεφωνησω κι εγω στον Δημο, να μαθουμε τιποτα. Εσυ Ντορα πως εμαθες οτι οι μπατσοι απαγορευσαν την μηνυση? Εγκυρη πηγη? Θα ψαξω να βρω και την φιλοζωικη να δω τι θα πουν.
Αισχος, ποτε μου δεν τους συμπαθησα τους βρωμομπατσους

Γιατί καλέ το λες αυτό πολύ χρήσιμα είναι τα αγόρια τόσους καραγκιόζηδες φυλάνε. Αν πάθεις εσύ όμως τίποτα θα σε γράψουν εκεί που δεν παίρνει μελάνι:mad: Εκτός εξαιρέσεων πάντα βέβαια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back