Κτηνώδης επίθεση σε σκυλί!

Ας σας παραθέσω μία χαρακτηριστική σύγκριση για τη χώρα που φτύνεις τον κόρφο σου για να μην χρειαστεί ποτέ να πας σε νοσοκομείο και να μην βρεθείς στην ανάγκη της αστυνομίας...

Πας στην Αμερική και βλέπεις κάτι ντερέκια αστυνομικούς εκεί που δεν τους περιμένεις (μία διακριτική παρουσία που σου δημιουργεί ένα τρομερό αίσθημα ασφάλειας) ή, σε άλλες περιπτώσεις, τρέμεις μήπως σε πιάσουν να περνάς το όριο ταχύτητας έστω και ένα μίλι, παραδείγματος χάρη... Είσαι στην Ελλάδα και βλέπεις κάτι μισοριξιές με στολή και αναρωτιέσαι πώς θα αντισταθεί αυτό το ανεκπαίδευτο, αδύναμο πλάσμα που βλέπεις στο μάτι του τη χαζομάρα και την απειρία και ξεραίνεσαι στα γέλια ή είσαι στο δρόμο και σκέφτεσαι πόσα χρήματα θα είχε γεμίσει το ταμείο του κράτους με τις απίστευτες και επικίνδυνες παρανομίες που γίνονται στους δρόμους και οι αστυνομικοί είναι κατάφωρα απόντες διότι φυλάνε πέντε-πέντε τους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες του Ελλαδιστάν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σκέφτεσαι πόσα χρήματα θα είχε γεμίσει το ταμείο του κράτους με τις απίστευτες και επικίνδυνες παρανομίες που γίνονται στους δρόμους και οι αστυνομικοί είναι κατάφωρα απόντες διότι φυλάνε πέντε-πέντε τους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες του Ελλαδιστάν...

καλέ γιατί το λες τα παιδιά βγαίνουν που και που παγανιά και γράφουν όποιον βρεθεί μπροστά τους φταίει δεν φταίει γιατί πρέπει να μαζέψουν χρήμα:lol::lol: και μετά πάλι πίσω στο έργο τους να κάνουν τις γλάστρες δίπλα στα παιδιά που χρειάζονται προστασία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

-Καλημέρα, δημοτική αστυνομία ;
-Μαλιστα τι θα θελατε;
-Σχετικα με την δολοφονια του σκυλου απο οπαδους. Ηθελα παρακαλω να υποβάλλω μηνυση κατ'αγνωστου και να μου λέγατε τι κυρωσεις επιβάλλονται σε περιπτωση συλληψης
-Δεν εχουμε αρμοδιοτητα την στιγμη που δεν υπάρχει το πρόσωπο
-Σας ρωτησα τι κυρωσεις επερχονται
-Η δημοτική αστυνομία έχει ως αρμοδιότητα εκδηλώσεις που οργανονωνται απο τον Δημο της και οχι εκδηλωσεις που ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ στον δήμο της.
-Δηλαδη θα πρεπει να μάθω σε τι δημοτης ειναι ο ένοχος και να αποτανθω στον αντιστοιχο δήμο?
-Τι να σας πω κυρια μου, σας εξηγησα δεν ειναι στις αρμοδιοτητες της αστυνομίας.Εξάλλου ο οποιοσδήποτε μπορει να ισχυριστει οτι επροκειτο για ατυχημα, δεν υπαρχουν στοιχεια ενοχής.
-Εαν αποδειχθεί η ενοχή δηλαδή τελικά ποιες ειναι οι κυρωσεις θα μου πείτε;
-Οτι προβλέπεται απο τον νόμο
-Για κάποιο συμβάν που διαταρασσει τους δημοτες της αγιας παρασκευής, δεν παρεμβαινει η αστυνομια γιατι απλα φιλοξενειται στο δήμο;
-Εαν χρηζει αμεσης αναγκης φυσικα και παρεμβαινει η αστυνομια.
-Αλλα για το σκυλι , ποιος νοιάζεται έτσι δεν είναι;
-Κυρια μου σας είπα. Μην ξαναλεμε τα ίδια.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

-Καλημέρα, δημοτική αστυνομία ;
-Μαλιστα τι θα θελατε;
-Σχετικα με την δολοφονια του σκυλου απο οπαδους. Ηθελα παρακαλω να υποβάλλω μηνυση κατ'αγνωστου και να μου λέγατε τι κυρωσεις επιβάλλονται σε περιπτωση συλληψης
-Δεν εχουμε αρμοδιοτητα την στιγμη που δεν υπάρχει το πρόσωπο
-Σας ρωτησα τι κυρωσεις επερχονται
-Η δημοτική αστυνομία έχει ως αρμοδιότητα εκδηλώσεις που οργανονωνται απο τον Δημο της και οχι εκδηλωσεις που ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ στον δήμο της.
-Δηλαδη θα πρεπει να μάθω σε τι δημοτης ειναι ο ένοχος και να αποτανθω στον αντιστοιχο δήμο?
-Τι να σας πω κυρια μου, σας εξηγησα δεν ειναι στις αρμοδιοτητες της αστυνομίας.Εξάλλου ο οποιοσδήποτε μπορει να ισχυριστει οτι επροκειτο για ατυχημα, δεν υπαρχουν στοιχεια ενοχής.
-Εαν αποδειχθεί η ενοχή δηλαδή τελικά ποιες ειναι οι κυρωσεις θα μου πείτε;
-Οτι προβλέπεται απο τον νόμο
-Για κάποιο συμβάν που διαταρασσει τους δημοτες της αγιας παρασκευής, δεν παρεμβαινει η αστυνομια γιατι απλα φιλοξενειται στο δήμο;
-Εαν χρηζει αμεσης αναγκης φυσικα και παρεμβαινει η αστυνομια.
-Αλλα για το σκυλι , ποιος νοιάζεται έτσι δεν είναι;
-Κυρια μου σας είπα. Μην ξαναλεμε τα ίδια.

ρε τους καραγκιόζηδς δηλαδή αν αυτό είχε συμβεί σε άνθρωπο θα δίναν τις ίδιες ηλίθιες απαντήσεις? Θα λέγαν δεν έχουμε αρμοδιότητες διότι είμαστε υπεύθυνοι μόνο για εκδηλώσεις που οργανώνονται από τον δήμο? Και το ότι αυτό το κάθαρμα έκανε παράνομη ρίψη κροτίδων δεν λέει τίποτα?:mad: Ρε τι θα κάνουμε δεν ιδρώνει το αυτί τους αυτών. Δεν έχει κανείς γνωστό να το δημοσιοποιήσουμε σε κανάλι?

Καλησπέρα.
Τηλεφώνησα σήμερα στο σύλλογο ζωοφίλων της Αγίας Παρασκευής και με ενημέρωσαν ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία για τον υπεύθυνο ακόμη (και αμφιβάλλουν αν θα βρεθούν). Θα κατατεθεί πάντως μήνυση κατά αγνώστων ώστε σε περίπτωση που βρεθεί η ταυτότητα του κτήνους αυτού να εκκρεμεί η μήνυση.

Σχετικά με την απάντηση της δημοτικής αστυνομίας (που ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιά είναι η χρησιμότητά τους πέρα από το να κόβουν κλήσεις), θα έπρεπε να γνωρίζουν πολύ καλά ότι:
Όταν διαπράττεται ένα έγκλημα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει δόλος. Υπάρχει και η έννοια της αμέλειας που από ό,τι φαίνεται αγνοούν παντελώς παρ' ότι είναι η δουλειά τους αυτή.
Ακόμη δηλαδή και εάν πρόκειται για "ατύχημα" (που πολύ αμφιβάλλω) αυτό δεν αποκλείει την ενοχή.

Παιδιά με τηλέφωνα δεν γίνεται δουλειά μας γράφουν. Σου λέει μαζέφτηκαν μερικές γραφικές και χτυπιούνται. Ξέρει κανείς το εμαιλ του ΣΚΑΙ?

Πο,πο!!!Την καημένη την Βάλια!!:(Έχεις δίκιο moukelis !Θα κάνω ότι μπορώ.

Παιδιά μάθατε αν έγινε κάτι με τον τύπο που σκότωσε την Βάλια?:hmm:

Το καημενουλιιι:cry::cry::cry:
Πως γινεται να υπαρχουν τετοιοι "ανθρωποι"?:down:

Παιδιά με τηλέφωνα δεν γίνεται δουλειά μας γράφουν. Σου λέει μαζέφτηκαν μερικές γραφικές και χτυπιούνται. Ξέρει κανείς το εμαιλ του ΣΚΑΙ?
Κατ' ευθείαν από το σάιτ τους (www.skai.gr):

Σύνταξη:
editorial-web@skai.gr

Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας: pr@skai.gr

Webmaster: webmaster@skai.gr

Εμπορικό: sales-web@skai.gr

Μάρκετινγκ - πρόγραμμα: marketing@skai.gr

Νομίζω ότι τα δύο μπλε, ειδικά το πρώτο (σύνταξη), είναι τα πιο χρήσιμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back