Κυνηγάει τον άντρα μου...!

:worry: Καλησπέρα κι απο μένα! Ναί. Τώρα που σκέφτομαι την κουβεντούλα μας με το γιατρό, είπε ότι δεν υπάρχουν αντισυληπτικά γιατι δεν του έχουν φέρει ακόμα,- έχει φαρμακείο για ζώα- κι ότι θα πρέπει να της δίνω μέχρι να χρονίσει, για να μην γίνει... ψιλοτραβεστί. :mad::mad::mad:.................... το γαιδούρι. Είμαι πολύ θυμωμένη νομίζω.. :angry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:worry: Καλησπέρα κι απο μένα! Ναί. Τώρα που σκέφτομαι την κουβεντούλα μας με το γιατρό, είπε ότι δεν υπάρχουν αντισυληπτικά γιατι δεν του έχουν φέρει ακόμα,- έχει φαρμακείο για ζώα- κι ότι θα πρέπει να της δίνω μέχρι να χρονίσει, για να μην γίνει... ψιλοτραβεστί. :mad::mad::mad:.................... το γαιδούρι. Είμαι πολύ θυμωμένη νομίζω.. :angry:
Ρίξε μαύρη πέτρα πίσω σου (μα τι άνθρωποι υπάρχουν, τέλος πάντων; :mad:) και φροντίστε το γρηγορότερο να στειρωθεί η ψιψίνα. Είναι το καλύτερο για σας, αλλά κυρίως γι' αυτήν την ίδια! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ρίξω μαύρη πέτρα αλλά.... δεν είμαι σίγουρη ότι δεν θα τη φάει κατευθείαν στο κεφάλι.:whistle:
Αυτή είναι η γάτα μου.. το Μέλι.. έτσι την λέω γιατι είναι όντως γλυκειά σα μέλι το άτιμο! χαχα!
:):):)

εμ βεβαια.....φανηκε οτι ειναι τετοιος...τι να πω...να ξερεις παντως οτι ειναι οτι χειροτερο για μια γατα...σιγουρος καρκινος...

ΥΓ...καλε...γιατι βριζεις τα ερμα τα γαιδουρακια; ειναι πολυ καλα ζωακια...σε αντιθεση με αυτον!!:)

Θα ρίξω μαύρη πέτρα αλλά.... δεν είμαι σίγουρη ότι δεν θα τη φάει κατευθείαν στο κεφάλι.:whistle:
Αυτή είναι η γάτα μου.. το Μέλι.. έτσι την λέω γιατι είναι όντως γλυκειά σα μέλι το άτιμο! χαχα!
:):):)
Τότε ρίξε κοτρώνα για να αυξηθούν οι πιθανότητες να τον πετύχεις!!!!! :lol:

Μέλι το Μέλι! ΣΛΟΥΡΠ :D

:D.....!χχχχχχχχχ

Φαινεται πολυ μούρη το Μέλι,να της ανοιξεις ενα θεματακι να μας τη συστησεις παραυτα!

Τα ίδια μου είπε και η γιατρός μου πάνω κάτω. Οτι πρέπει να φτάσει χρόνο και να έχει κάνει τον πρώτο κύκλο της και μέχρι τότε να της κάνουμε χημική στείρωση. Οπότε είναι κάποια τάση που έχουν κάποιοι γιατροί. Έχει κανείς κανένα άρθρο επιστημονικό για το ότι είναι μπαρούφες αυτά που μου είπε;

Επίσης περιγράψτε μου με λίγα λόγια τα σημάδια ότι σου την πέφτει η γάτα , για να ξέρω πότε θα αρχίσει. Παρατηρώ μαι περίεργη συμπάθεια για μένα, απο ότι στην κοπέλα μου που έχει μέινι αρκετες φορές σπίτι μου, και ήταν και στο πρώτο βράδυ που μάζεψα το γατάκι. Παρόλο που του ρίχνει πιο πολύ φαί απο μένα, παρόλο που εγώ το πόνεσα κάποιες φορές (μην αρχίσετε κυρήγματα το ξέρω ότι παραφέρθηκα), προτιμά την αγκαλιά μου απο εκείνης. Παίζει ρόλο το ότι είναι θυληκιία;

Τα ίδια μου είπε και η γιατρός μου πάνω κάτω. Οτι πρέπει να φτάσει χρόνο και να έχει κάνει τον πρώτο κύκλο της και μέχρι τότε να της κάνουμε χημική στείρωση. Οπότε είναι κάποια τάση που έχουν κάποιοι γιατροί. Έχει κανείς κανένα άρθρο επιστημονικό για το ότι είναι μπαρούφες αυτά που μου είπε;

Δεν είναι όλοι οι Κτηνίατροι άνθρωποι και φιλόζωοι, είναι για πολλούς ένα στυγνό επάγγελμα, και τρόπος για να εύκολο χρήμα, εις βάρος μας, και παίζοντας με τις ζωούλες των ζώων. Επιστημονικό άρθρο δεν ξέρω αν υπάρχει.. θα είναι και δύσκολο μιας και θα αντιδράσει η φαρμακευτική εταιρεία.. και γενικά είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
Υπάρχουν οι μαρτυρίες και οι γνώμες Κτηνιάτρων που είναι κάθετα ΚΑΤΑ, καθώς και οι πολλές μαρτυρίες απο άτομα, που έχασαν την γατούλα τους απο καρκίνο ή πυομήτρα κάνοντας ΜΟΝΟ μία φορά την ένεση αυτήν ή δίνοντας το αντίστοιχο χάπι. Η σωστή στείρωση είναι μία, και γίνεται μόνο μία φορά. Τα χάπια και οι ενέσεις πρέπει να γίνονται ΚΑΘΕ φορά που έχει οίστρο η γάτα. Καταλαβαίνεις ότι με την στείρωση θα πληρωθεί μία φορά ο γιατρός, ενώ με τα άλλα.. όσο ζήσει η γάτα.
Παρακάτω ένα σχετικό θέμα
https://www.mypetz.gr/threads/Ορμονικά-σκευάσματα-για-την-καταστολή-του-οίστρου.223052/
Μπορεί να σου απαντήσει και ο γιατρός του φόρουμ, ή αν ρωτήσεις και μόνος σου κάποιον πιο σόι... Κτηνίατρο.:/:

Επίσης περιγράψτε μου με λίγα λόγια τα σημάδια ότι σου την πέφτει η γάτα , για να ξέρω πότε θα αρχίσει. Παρατηρώ μαι περίεργη συμπάθεια για μένα, απο ότι στην κοπέλα μου που έχει μέινι αρκετες φορές σπίτι μου, και ήταν και στο πρώτο βράδυ που μάζεψα το γατάκι. Παρόλο που του ρίχνει πιο πολύ φαί απο μένα, παρόλο που εγώ το πόνεσα κάποιες φορές (μην αρχίσετε κυρήγματα το ξέρω ότι παραφέρθηκα), προτιμά την αγκαλιά μου απο εκείνης. Παίζει ρόλο το ότι είναι θυληκιία;

Εδώ μπορείς να διαβάσεις σχετικά με τον οίστρο
https://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=184

Μπορεί να της έρθει μιας γάτας ακόμα και απο 4 μηνών και μετά. Και συνήθως την πρώτη φορά ΔΕΝ τον καταλαβαίνουμε καν, είναι δηλ κρυφός. Η γάτα θα θελήσει να την κοπανήσει, να βγεί έξω και να ζευγαρώσει, μπορεί να αρχίσει να κατουράει εκτός τουαλέτας αφήνοντας την οσμή της..

Για να στειρωθεί μια γάτα ΔΕΝ πρέπει απαραίτητα να έχει γεννήσει μια φορά, ούτε να της έχει έρθει ο πρώτος οίστρος.
ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια, και όποιοι Κτηνίατροι υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό, είναι βαθιά νυχτωμένοι, και προφανώς δεν τους νοιαζουν τα γατιά που θα γεννηθούν και θέλουν να βγάλουν κάτι παραπάνω και με τις ενέσεις.....

Η γατούλα μου στειρώθηκε 6 μηνών, λίγο πριν τον πρώτο της οίστρο.Από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια, είχε μια εντελώς φυσιολογική ανάπτυξη και μέχρι σήμερα "χαίρει άκρας υγείας".:)
Απορώ πώς άκουσες από κτηνίατρο τέτοιες προκαταλήψεις και μυθεύματα.:hmm::hmm:
Μπορείς να ζητήσεις και την γνώμη του κτηνίατρου του φόρουμ μας John DVM εδώ,να σου ξεδιαλύνει τις απορίες.:)
Και συμβουλή μου, στείρωσε την άμεσα.:):):)
και εγώ στην ίδια ηλικία τη στείρωσα περίπου αλλά δυστυχώς η Κάντυ είχε κάνει πυομήτρα λόγω οίστρου αυτά είναι τα επικίνδυνα που πρέπει να αποφεύγουμε. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά κ σήμερα η Κάντυ είναι μια χαρά το μόνο κακό μετά τη στείρωση είναι ότι δεν μπορούμε να τη μαζέψουμε από τη Συγγρού:P:P:P

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω ένα γατί να κάνει σαν τραβεστί, αλήθεια... Τι άλλο θα ακούσουμε... :wacko::wall:
Αλλαγή κτηνιάτρου ΑΜΕΣΑ.

Κρυφτείτε ....χαμός στη γατοκοινωνία με γάτα τραβεστί που κυκλοφορεί ....Καλά έτσι... έτσι .....:knife::knife::knife:

Και εσείς που έχετε αρσενικό γατούλη το νου σας αν τον δείτε μετά την ""πρόωρη"" στείρωση να κουνιέται κ να λυγιέται.....Ημαρτον!!!

Το ξεχειλωσαμε το θεμα λιγο, αλλα απο επιστημονικης πλευρας και μονο, νομιζω ότι θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ενα γατι τραβεστι.:crazy:

Το ξεχειλωσαμε το θεμα λιγο, αλλα απο επιστημονικης πλευρας και μονο, νομιζω ότι θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ενα γατι τραβεστι.:crazy:

ΕΕΕ τέτοια θέματα για μόνο για ξεχείλωμα είναι κ δεν το λέω για την κοπέλα που το άνοιξε αλλά για τον κτηνίατρο!!!!

Βρίσκομαι στο Βόλο και δεν είμαι απο εδώ. Δεν γνωρίζω κάποιον καλό κτηνίατρο. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου συστήσει κάποιον?
Ευχαριστώ πολύ όλους!

και γω απο τον βολο ειμαι αν και μενω αθηνα.. ξερω εναν πολι καλο κτηνιατρο.. ειναι ενα μικρο pet shop , δεν ξερω ακριβως πως λεγεται... Βρισκεται στην πολυμερη κοντα στο 5ο γυμνασιο . ( στο υψος της δελιγιωργη περιπου...). Ειναι ενας πολυ καλος κτηνιατρος και η φιλη του που ειναι απο τη Σρι Λανκα. Αγαπανε πολυ τα ζωα (φροντιζουν και πολλα απο τα σκυλια που κυκλοφορουν στην παραλια..) , ειχα κανει στειρωση εκει τις 2 μου γατουλες φλικ και τσεντσι... Εχω παει και σε αλλους κτηνιατρους αλλα αυτοι μου φαινονται μακραν οι καλυτεροι...:)

:):):) Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου! Θα πάω αυριο κι όλας. Πήγα και σε έναν άλλον αλλά η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε λίγο αδιαφορος. Μου είπει ότι μπορούμε να την στειρώσουμε άνετα ακόμα και τώρα που έχει πάλι οίστρο. Θα πάω πολυμέρη και ελπίζω να μείνουμε και να ησυχάσουμε απο αυτό το άγχος. Να είσαι καλά. ;)

Μα οντως μπορει να στειρωθει η γατουλα και με οιστρο.;)

Και εγώ την Ηλέκτρα μου την στείρωση ενώ ήταν σε οίστρο, και δεν έπαθε τίποτα!!!:):):)Είμαι μια χάρα!!!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back