yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Λάρισα 2007
Monday, 15 January 2007 [FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Το Δεκέμβριο του 2005 ζητήσαμε βοήθεια για να καλυφθεί το κόστος του νερού και της τροφής των ζώων αυτών. Τα άμεσα έξοδα βρέθηκαν και προσωρινά καλύφθηκαν μερικά κενά.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Έτσι, δηλητηριάστηκαν 8 νεογέννητα κουτάβια μόλις 30 ημερών, γάτες, ενήλικοι σκύλοι και μία αλεπού! [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Αρχές του 2007, σε μια χώρα που θέλει να μιλάει για τον πολιτισμό της, αμέτρητα ζώα πεθαίνουν με φρικτούς πόνους και άνθρωποι δοκιμάζονται καθημερινά με τον χειρότερο τρόπο. Πόσα ζώα μπορεί να σώσει ένας άνθρωπος? [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Η ομάδα του Stray.gr θα δώσει απόλυτη προταιρεότητα στις υιοθεσίες ζώων που φιλοξενούνται και προέρχονται από το κυνοκομείο στη Λάρισα.[/FONT]
Μέσα στον Ιανουάριο, θα μεταφερθούν 3 τόνοι τροφής στο κυνοκομείο και κάθε παραπάνω βοήθεια είναι πολύτιμη!
254-0101005507 – Αλεξάνδρα Σταματάκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 583448[/FONT]
Μαρίνα Λυμπεροπούλου
Ομάδα Pets.gr-Stray.gr
[/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]admin@stray.gr[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry: :cry: Εγω θα καταθεσω ενα ποσο και θα πεισω τους γονεις μου να φιλοξενησω, ομως απο τον Ιουνη και μετα γιατι τωρα μενουμε σε πολυκατοικια... Επισης θα ηθελα να γινω μελος του στρει...Μηπως ξερετε πως...;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιαου ειναι πολυ απλο πληρωνεις την εγγραφη σου νομιζω ειναι 40 ευρω η κατι παρομοιο στη μαρινα που την ξερεις κι απο δω και συνενοεισαι μαζι τους για το τι μπορεις να προσφερεις οπως σου ειχα πει μπορεις να πηγαινεις καθε τοσο και να φροντιζεις καποια ζωα ακομα κι α δεν παρεις καποιο πχ εδω μερικοι πουδεν φιλοξενουν για τον Αργο πηγαινουν και βοηθανε τον κτηνιατρο να τα φροντιζει εκει.Ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις εξαιρετικο μελος.
Κελλυ τι δουλεια κανεις?? Ξερεις υπαρχει φιλοζωικο σωματειο και στην κρητη τι θα λεγες να προσφερες εκει μια βοηθεια οποτε μπορεις?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δουλευω στα τουριστικα, αλλα τωρα επειδη τελειωνω επιτελους το τει (τουρ.επιχηρησεις..) θα κανω πρακτικη και θα ειμαι στη νομαρχια..οσο για τον συλλογο στην κρητη, ντροπη μου, αλλα δε γνωριζω πολλα. Οποτε ειναι στο κεντρο της πολης με τα ζωακια, περναω και τους αφηνω χρηματα. Και ναι, θελω να βοηθησω
μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιες πληροφοριες εαν γνωριζεις κατι παραπανω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Διεύθυνση :: -
Τηλέφωνα :: 081-281348
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Σύλλογοι[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]0821-55030[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Χανιά[/FONT]
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επωνυμία :: CRETAN ANIMAL WELFARE
Διεύθυνση :: -
Τηλέφωνα :: 081-281348
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Σύλλογοι[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]0821-55030[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Χανιά[/FONT]
Σ'ευχαριστω πολυ πολυ

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΕΞΙΣΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΖΩΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙ ΛΙΓΟ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool