Κυρίες... γατούλες!!

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Παιδια, οι γατουλες σας τρωνε με το χερακι τους; Εμενα ανεβαινει πανω σε μια καρεκλα στο τραπεζι οταν τρωμε, καθεται εκει και περιμενει να της βαλουμε φαγητο:rolleyes: :lol: !!! Μετα, αφου της βαλουμε το παιζει κυρια πιανοντας το φαγητο με το χερακι της, αλλα μολις τα βρει σκουρα, το παιρνει με το στομα και ...φευγει!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Να, κοιταξτε:
:lol: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι καμμια φορα το κανουν και τα δικα μου, αλλα συνηθως χλαπακιαζουν με ταχυτητα φωτος και δεν εχουν χρονο για να δειξουν τους καλους τους τροπους!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ πλάκα!!!
:D :D :D
Εγω δεν το δοκιμασα ποτε αλλά όταν τρωμε ερχονται και τα 3. Ο Πιου Μιου τη στηνει σε καρεκλα διπλα από τον αντρα μου και περιμενει ποσοστο!!!! Τα αλλα 2 ορμανε στα ποδια μου μεχρι να τους δωσω να φανε

εμενα η ωρα του φαγητου ειναι μαρτυριο!!!ερχεται η Τσικι μονο σ'εμενα και δε μ'αφηνει ησυχη!με σπρωχνει με τα πατουσακια της και περιμενει τι θα τη δωσω:lol: βεβαια τωρα που εκοψα το κρεας εχω ησυχασει λιγο,παει στους υπολοιπους γιατι καταλαβε οτι εγω δε θα της δωσω κατι "ενδιαφερον"!!

τα δικα μου δεν εχουν τετοια κολληματα! η μικρη μου τρωει μεχρι και ψωμι!!!! :lol: :lol: :lol:

Εγω την ανεβαζω στα ποδια μου, και βλεπει τι τρωω.
Οταν καταλαβει οτι δεν της αρεσει σηκωνεται και φευγει σαν κυρια!:)

Με τα χέρια ;;; :lol::lol::lol:
Οι δικοί μου σε καμιά περίπτωση !!! Μόνο κύριοι δεν είναι ! Ειδικά ο μικρός που όταν τρώμε μας κοιτάζει στα μάτια και ... ζητιανεύει ! Πάντα πεινάει αυτός . :blink:

Εμένα (άσχετο) το σκυλάκι μου (γαλλικό μπουλντόγκ) είναι πανέξυπνο! Παίρνει το πιάτο του με το στόμα και το πηγαίνει μακρυά όταν είναι η μεγάλη σκύλα λυτή και όταν αυτή είναι δεμένη, το πηγαίνει κοντά της επίτηδες. Φυσικά το μικρό δεν αφήνει το μεγάλο να της φάει το φαί όσο τα καταφέρνει και γαβγίζει:D

Εμένα (άσχετο) το σκυλάκι μου (γαλλικό μπουλντόγκ) είναι πανέξυπνο! Παίρνει το πιάτο του με το στόμα και το πηγαίνει μακρυά όταν είναι η μεγάλη σκύλα λυτή και όταν αυτή είναι δεμένη, το πηγαίνει κοντά της επίτηδες. Φυσικά το μικρό δεν αφήνει το μεγάλο να της φάει το φαί όσο τα καταφέρνει και γαβγίζει:D

:lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :up:

εξυπνα που ειναι ολα τα ζωακια:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back