"Κόλλημα" με το ημερολόγιο!!!

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Σημερα μου ετυχε κατι πολυ αστειο με τον γατουλη μου!!!!:P
εχω ενα ημερολογιο τοιχου που εχει φωτογραφιες απο γατες... για τον μηνα μαρτη εχει μια φωτο μιας γατας που ειναι καπως μεγαλυτερη απο τις αλλες... σημερα το πρωι ο φρου μου παρατηρησε για πρωτη φορα αυτη τη φωτο.. πηγα στην κουζινα και τον ειδα να εχει φουντωσει και να κοιταει επιμονα την φωτο..:blink: . προσπαθησα να τον ηρεμισω, του εβαλα φαγακι αλλα αυτος εριχνε κλεφτες ματιες στον "τεραστιο" γατο που τον κοιτουσε απο τον τοιχο!!! μετα πηγε απο κατω και νιαουριζε απειλητικα!!!! τελικα εφαγε "κολλημα "και εχει καθησει εκει και τον κοιταζει συνεχεια!!!! που και που φουντωνει ουρα και νιαουριζει:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
!!
οριστε και η φωτο του "τεραστιου" καινουργιου φιλου του φρουνακι μου!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Video Snapshot 1.jpg
    Video Snapshot 1.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 56
:lol: :lol: :lol: Καλό! Νόμιζε ότι ήρθε άλλος γάτος στο χώρο του και τα πήρε!!!:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ευτυχως το δικο μου ημερολογιο ειναι με πλανητες!:lol:
Και ευτυχως η σαρδελα δεν εχει παρει χαμπαρι την τραπουλα με τις γατες γιατι θα την φαει!:lol:

:lol: :lol: :lol: Τον καημενο που νομιζει οτι απειλειται... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: φανταζομαι το σοκ οταν ειδε τον αλλο γατο!!μηπως να αλλαζες προωρα μηνα:rolleyes: ?

Πάντως ο γάτος του ημερολογίου είναι πολύυυυ κούκλος!

Μου κάνει εντύπωση όμως και πώς ο δικός σου πρόσεξε την φωτογραφία...

Μου κάνει εντύπωση όμως και πώς ο δικός σου πρόσεξε την φωτογραφία...
Κι εμένα! :blink: Πολύ έξυπνος γάτος! Νόμιζα οτι πρέπει να μυρίζει και να κινείται κάτι που βλέπουν, για να αντιδράσουν!

ναι δεν ξερω! του εκανε εντυπωση φαινεται επειδη στην κουζινα ηταν υποφωτισμενα και η φωτο ειναι μεγαλη και ο γατουλης ογκοδης!!!! πρωτη φορα το κανει!:hmm: μετα πηγα και εκανα οτι χαιδευα τον γατουλη της φωτο και του ελεγα "καλο γατακι", και ηρεμησε.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back