mimikaki
Διάσημο μέλος
εχω ενα ημερολογιο τοιχου που εχει φωτογραφιες απο γατες... για τον μηνα μαρτη εχει μια φωτο μιας γατας που ειναι καπως μεγαλυτερη απο τις αλλες... σημερα το πρωι ο φρου μου παρατηρησε για πρωτη φορα αυτη τη φωτο.. πηγα στην κουζινα και τον ειδα να εχει φουντωσει και να κοιταει επιμονα την φωτο..
. προσπαθησα να τον ηρεμισω, του εβαλα φαγακι αλλα αυτος εριχνε κλεφτες ματιες στον "τεραστιο" γατο που τον κοιτουσε απο τον τοιχο!!! μετα πηγε απο κατω και νιαουριζε απειλητικα!!!! τελικα εφαγε "κολλημα "και εχει καθησει εκει και τον κοιταζει συνεχεια!!!! που και που φουντωνει ουρα και νιαουριζει
!!
οριστε και η φωτο του "τεραστιου" καινουργιου φιλου του φρουνακι μου!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλό! Νόμιζε ότι ήρθε άλλος γάτος στο χώρο του και τα πήρε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευτυχως το δικο μου ημερολογιο ειναι με πλανητες!
Και ευτυχως η σαρδελα δεν εχει παρει χαμπαρι την τραπουλα με τις γατες γιατι θα την φαει!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον καημενο που νομιζει οτι απειλειται... 
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
φανταζομαι το σοκ οταν ειδε τον αλλο γατο!!μηπως να αλλαζες προωρα μηνα
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου κάνει εντύπωση όμως και πώς ο δικός σου πρόσεξε την φωτογραφία...
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εμένα!Μου κάνει εντύπωση όμως και πώς ο δικός σου πρόσεξε την φωτογραφία...
Πολύ έξυπνος γάτος! Νόμιζα οτι πρέπει να μυρίζει και να κινείται κάτι που βλέπουν, για να αντιδράσουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
μετα πηγα και εκανα οτι χαιδευα τον γατουλη της φωτο και του ελεγα "καλο γατακι", και ηρεμησε.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum