κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
.)τελευταια ομως λογω φορτου εργασιας, τον ειχα παραμελησει οσαναφορα το βουρτσισμα..μεσα σε 2 ευδομαδες γεμισε στις μασχαλες και στην κοιλιτσα κομπους
!τωρα τι κανουμε????να τον βουρτσησω μεχρι να βγουν οι κομποι θα του βγει πρωτα η ψυχη!να τον παω σε κτηνιατρο ???σε ποιον ομως και να μην μου τον κανει σαν τραγι?σας παρακαλω βοηθηστε με να βρω μια λυση ...οσο περναει ο καιρος οι κομποι μεγαλωνουν!!!!
συγνωμη Μιου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μηπως να δοκιμαζες να τους κοψεις πολυ προσεκτικα με την λεια ακρη του ψαλιδιου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
!
!φοβαμαι μην τον κοψω καταλαθος και εχουμε αλλα....υπαρχει καποια μαλακτικη λοσιον για τους κομπους?????δεν μπορει...και αλλοι μακροτριχο-γατο-γονεις θα αντιμετωπισανε τετοιο προβλημα ..τι κανανε?
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω η πουδρα βοηθαει...
Επισης μπορεις να κανεις το εξης: παιρνεις μια χτενα και την βαζεις αναμεσα στον κομπο και το δερμα της γατας. Επειτα παιρνεις το ψαλιδι και κοβεις τον κομπο (η χτενα θα προστατευει το δερμα της γατας)

marina289
Περιβόητο μέλος

Το να προσπαθήσεις χτενίζοντας να διαλύσεις τους κομπους μου φαίνεται αναποτελεσματικό,και επώδυνο για το γατούλι!

κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
"..και εγω το σκεφτηκα αυτο με την πουδρα...οκ ευχαριστω για την βοηθεια!θα ενημερωσω σχετικα με το πως πηγε...
..και ο Θεος βοηθος...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα..
Παρε απο αυτα τα ψαλιδια με τις στρογγυλεμενες ακρες,για να μην υπαρχει κινδυνος τραυματισμου...καλη επιτυχια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος

κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος

τελικα τζιφος....ουτε καθοτανε για τους μεγαλους κομπους...μαχη κανονικη!!βρε καλο μου,βρε χρυσο μου...τιποτα.μαλλον θα καταληξουμε στη λυση του κτηνιατρειου...γιατι ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ουτε στον υπνο μπορεις να τους κοψεις;
Παντως πρεπει να αφαιρεθουν γιατι μπορει να αποκτησετε χειροτερα προβληματα 
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος

στον υπνο??με ενα "τσακ"ξυπναει ο κατεργαρης...αυριο κιολας θα παμε στο κτηνιατρειο μπας και κανουμε εκει τιποτα...
speri
Διάσημο μέλος
Ελπιζω να πανε ολα καλα!!! Περιμενουμε νεα σας!!!!!
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
οκ ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
να ξερεις οτι στο κτηνιατρειο μαλλον θα του κανουν ναρκωση για να του κοψουν τους κομπους.
εγω στον δικο μου χρησιμοποιουσα μαλακτικο σπρει (ειδικο για κατι τετεια) το αφηνα και μαλακωναν και μετα με ενα ψαλιδακι εκοβα τους κομπους στην μεση και μετα βουρτσισμα.
ειμαι εδω για περισσοτερες πληροφοριες. αν θες μπορω να σε βοηθησω κιολασ γιατι με δυο ειναι πιο εθκολο
εχω κανει βοηθος σε κτηνιατρο εθελοντικα
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
συν τις κραυγες απογνωσης που βγαζει!!!θεατρινος σωστος!αν μεταφραζαμε τα νιαουρισματα του εκεινη την ωρα, θα εβγαινε ενας φοβερος μονολογος του Νικου ξανθοπουλου και της Μαρθας Βουρτση μαζι!!!αυτο το μαλακτικο κανει δουλεια?εγω μπορω και χωρις το μαλακτικο να βγαλω τους κομπους αλλα δεν μαφηνει το ευλογιμενο!!!
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
σε 15 λεπτα ειχαμε τελειωσει και ο Μιου αραζε μεσα στο κλουβι μεταφορας.τελος καλο ολα καλα..χωρις ναρκωσει και με απωλειες μονο τους κομπους της υπεροχης γουνας του!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
να σε ρωτησω.... με το χτενισμα πως τα πατε; Καθεται; Ο δικος μου δεν καθεται με καμια δυναμη. Του πηρα μια λαστιχενια βουρτσα και ενω στην αρχη την δεχοταν τωρα την βλεπει και εξαφανιζεται.
κατανιδου ιωαννα
Νεοφερμένο μέλος
(κοιλια και αναμεσα στα ποδια..),μας ακουνε δυο τετραγωνα πιο κατω...και με αναγκαζει να τον αφησω...γιαυτο δημιουργηθηκαν και οι κομποι..πιστευω ομως οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να περναει το δικο του..
καθε 3-4 μερες πρεπει να τον βαζεις κατω κυριολεκτικα και να τον βουρτσιζεις. για να μην ξεσυνηθισει εντελως αλλα και για να μην φτασεις στο σημειο να τον ξυρισεις εντελως(το εχω δει και αυτο).ευτυχως Παναγια μου δεν μου κραταει ποτε κακία,λες και το διαγραφει κατευθειαν απο την μνημη του..υστερα απο λιγο ερχεται και τριβεται στο ποδι μου..
ισως μια λυση ειναι να συνδεσεις το βουρτσισμα με μεζεδακι...εγω το κανω καμια φορα..στο τελος του δινω κατι..η και ταυτοχρονα.για δοκιμασε!
speri
Διάσημο μέλος
Μπραβο που πηγαν ολα καλα!!!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
οταν τον βουρτσιζω απο τον αυχενα μεχρι την βαση της ουρας "με ανεχεται"..μολις προχωραω κατω απο το σαγονι -θωρακα και κοιλια αρχιζει τα νιαουρισματα ,ψιλοδαγκωνει και αρχιζει να βγαζει νυχια....οταν μαλιστα φτασω κοντα στα "αποκρυφα"(κοιλια και αναμεσα στα ποδια..),μας ακουνε δυο τετραγωνα πιο κατω...και με αναγκαζει να τον αφησω...γιαυτο δημιουργηθηκαν και οι κομποι..πιστευω ομως οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να περναει το δικο του..
καθε 3-4 μερες πρεπει να τον βαζεις κατω κυριολεκτικα και να τον βουρτσιζεις. για να μην ξεσυνηθισει εντελως αλλα και για να μην φτασεις στο σημειο να τον ξυρισεις εντελως(το εχω δει και αυτο).ευτυχως Παναγια μου δεν μου κραταει ποτε κακία,λες και το διαγραφει κατευθειαν απο την μνημη του..υστερα απο λιγο ερχεται και τριβεται στο ποδι μου..
ισως μια λυση ειναι να συνδεσεις το βουρτσισμα με μεζεδακι...εγω το κανω καμια φορα..στο τελος του δινω κατι..η και ταυτοχρονα.για δοκιμασε!
τι μεζεδακια εχω δοκιμασει, τι χαδια... μεχρι και 290847398745 χτενες εχω αλλαξει σε περιπτωση που τον ενοχλουν. Τωρα προσπαθω να τον χτενιζω με μια λαστιχενια βουρτσα αλλα φευγει. Τουλαχιστον δεν δινει σφαλιαρες οπως εκανε με το furminator

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool