Κόντρα τενόρος

Desdemona

Διάσημο μέλος

Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
Τέρμα τα ψέματα. Όσοι χαρήκατε τα προσόντα μας, τα χαρήκατε. Αύριο στις 11 το πρωί ο Πρέστο μου αλλάζει ρεπερτόριο: από μπασοβαρύτονος γίνεται κόντρα τενόρος, λόγω... ανωτέρας βίας. Και για όσους (φυσιολογικούς ανθρώπους) δεν κατέχουν την οπερατική ορολογία, στειρωνόμαστε! :confused: (το βλέπω γραμμένο και δεν το πιστεύω :lol:)
Η θετική σας ενέργεια είναι απαραίτητη, καθώς η Μάνα τα'χει ψιλοπαίξει :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άντε με το καλό αν και δεν νομίζω να σου γίνει κόντρα τενόρος... μπασοβαρύτονος θα παραμείνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πολύ :) (το ξέρω ότι θα παραμείνει μπασοβαρύτονος -ελπίζω δηλαδή!)

Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς, και μια νέα εποχή ξημερώνει!!!!:) με αγάπη Κίκης

(Κοιτάχτε... τι ωραίος που είμαι και χωρίς.. μύτη!!):up:

Τα υπόλοιπα φιλαράκι θα στα πω μετά!!!...:happy::happy:

Συνημμένα

• P9120176.jpg
    P9120176.jpg
    183,3 KB · Εμφανίσεις: 38
  • P9210268.jpg
    P9210268.jpg
    223,8 KB · Εμφανίσεις: 33
Πολλή θετική ενέργεια από μένα και το Σιντί.
Θα βάλω το βράδυ την πάτουσα της στη γοητευτική μυτούλα:P σας.
Είναι γούρικη γατούλα το Σιντόνι.
Αν και θα σου λεγα να μην ανησυχείς επέμβαση ρουτίνας είναι πια η αλλαγή από μπασοβαρύτονος σε.... κόντρα τενόρος:).
ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ ενοώ τη μύτη, μύτη γιατί μετά το μήνυμα της Juia...

Ευχαριστούμε, Τζούλια και Κίκη! (Κίκη, είσαι κούκλος και χωρίς μύτη :lol:)

Θα βάλω το βράδυ την πάτουσα της στη γοητευτική μυτούλα:P σας.
Είναι γούρικη γατούλα το Σιντόνι.
Α στο καλό, συγκινήθηκα. Ευχαριστούμε :):happy:

Ευχαριστούμε, Τζούλια και Κίκη! (Κίκη, είσαι κούκλος και χωρίς μύτη :lol:)

Ευχαριστούμε :redface:.

Και έχω να δηλώσω ότι είμαι στην αγκαλιά της μαμάς (πρώτη φορά ανέβηκα) σε βλέπω, και γουργουρίζω και αχνά και την κάνω ΠΟΛΥ ευτυχισμένη!!!:rolleyes::rolleyes:)

Τόσο εύκολο ήταν...θα την κάνω ότι θέλω απο δω και πέρα!!!!;););)

Ασε έχω να σου πω κόλπα.....:up::up::up:

Αγαπητέ Πρέστο, όπως θα γνωρίζεις, οι κόντρα τενόροι σπανίζουν και ως εκ τούτου είναι περιζήτητοι σε όλα τα λυρικά θέατρα ανά την υφήλιο. Άντε, μια λαμπρή καριέρα ανοίγεται μπροστά σου!
(Δείξε λίγη κατανόηση στη Μάνα, όλες έτσι κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Το καλό είναι ότι έχεις να περιμένεις πολλά χάδια μετά ;))

Όσο για το ρεπερτόριο του κόντρα τενόρου, θα κανονίσουμε με τον Πορδολέοντα να στο διδάξει, που είναι μάστορας στο είδος! :lol::whistle:

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ... η αλήθεια είναι ότι ξέρω πως είναι αδήριτη ανάγκη να γίνει, αλλά έχω ένα τρομερό σφίξιμο στο στομάχι :/:

Νομίζω πως στην περίπτωσή σας θα ήταν καλό να γίνει ηρέμηση και στη Μάνα, εκτός απ'το γατί, κατά προτίμηση από τώρα και μέχρι να ολοκληρωθεί η επέμβαση...:lol:

ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό!!!:) Αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα..
κοίτα μην σε τουμπάρει χειρότερα δηλαδή και γίνεις εσύ η Σοπράνο του!!! ... :P

Νομίζω πως στην περίπτωσή σας θα ήταν καλό να γίνει ηρέμηση και στη Μάνα, εκτός απ'το γατί, κατά προτίμηση από τώρα και μέχρι να ολοκληρωθεί η επέμβαση...:lol:

Μια ντουζίνα calmivet λέτε να φτάσουν???:hmm::)

Νομίζω πως στην περίπτωσή σας θα ήταν καλό να γίνει ηρέμηση και στη Μάνα
Μέσα στον πανικό μου διάβασα "στείρωση και στη μάνα" :blink:

:lol::lol:Καλύτερα... να πάρεις 2 μέρες άδεια και απο την δουλειά...

Μέσα στον πανικό μου διάβασα "στείρωση και στη μάνα" :blink:
Ε, άμα θέλετε να το κανονίσουμε κι αυτό!:lol:

χαχαχαχαχα βρε μάνα ηρέμισε βρε. χαλάρωσε. το μεταδίδεις στο μικρό σου

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ... η αλήθεια είναι ότι ξέρω πως είναι αδήριτη ανάγκη να γίνει, αλλά έχω ένα τρομερό σφίξιμο στο στομάχι :/:
Είναι φυσιολογικό να ανησυχείς. Έτσι ανησυχούσα κι εγώ για τον Beeb. Όμως θα δεις, δεν είναι τίποτα για τα αρσενικά. Εγώ και τα γατιά μου ευχόμαστε στον Πρέστο...
get well sooner than usual!
(Που λεν κι στου χουριό μ' του προυουδιβμένου!) :cool::lol:

Μητέρα Πρέστο, εδω Μητέρα Τσεης! καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλα μην ανησυχείτε καθολου...ο Πρεστο θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας αθικτος (σχεδον) και πορτοκαλένιος οπως παντα αα και σε κανενα μηνα πολυ πιο μαμακιας και χαδιάρης...
Για να σας το λέω εγω κάτι ξέρω αλλωστε ειμαι η Μητέρα των Μητέρων...
Υ.Γ. Ω τι μύτη!

Είναι φυσιολογικό να ανησυχείς. Έτσι ανησυχούσα κι εγώ για τον Beeb. Όμως θα δεις, δεν είναι τίποτα για τα αρσενικά. Εγώ και τα γατιά μου ευχόμαστε στον Πρέστο...
get well sooner than usual!
(Που λεν κι στου χουριό μ' του προυουδιβμένου!) :cool::lol:
Άσπρη, Beeb και Ζωή προυουδιβμέν', σας ευχαριστούμε πάαααρα πολύ για τις ευχές σας! Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τη συμβουλή σας ;)

Μητέρα Πρέστο, εδω Μητέρα Τσεης! καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλα μην ανησυχείτε καθολου...ο Πρεστο θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας αθικτος (σχεδον) και πορτοκαλένιος οπως παντα αα και σε κανενα μηνα πολυ πιο μαμακιας και χαδιάρης...
Για να σας το λέω εγω κάτι ξέρω αλλωστε ειμαι η Μητέρα των Μητέρων...
Υ.Γ. Ω τι μύτη!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σας ευχαριστούμε, Μητέρα Νότα! Τα λόγια σας ασφαλώς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back