Desdemona
Διάσημο μέλος
(το βλέπω γραμμένο και δεν το πιστεύω
)Η θετική σας ενέργεια είναι απαραίτητη, καθώς η Μάνα τα'χει ψιλοπαίξει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
(το ξέρω ότι θα παραμείνει μπασοβαρύτονος -ελπίζω δηλαδή!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
με αγάπη Κίκης(Κοιτάχτε... τι ωραίος που είμαι και χωρίς.. μύτη!!)

Τα υπόλοιπα φιλαράκι θα στα πω μετά!!!...

Συνημμένα
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βάλω το βράδυ την πάτουσα της στη γοητευτική μυτούλα
σας.Είναι γούρικη γατούλα το Σιντόνι.
Αν και θα σου λεγα να μην ανησυχείς επέμβαση ρουτίνας είναι πια η αλλαγή από μπασοβαρύτονος σε.... κόντρα τενόρος
.ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ ενοώ τη μύτη, μύτη γιατί μετά το μήνυμα της Juia...
Desdemona
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Α στο καλό, συγκινήθηκα. ΕυχαριστούμεΘα βάλω το βράδυ την πάτουσα της στη γοητευτική μυτούλασας.
Είναι γούρικη γατούλα το Σιντόνι.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστούμε, Τζούλια και Κίκη! (Κίκη, είσαι κούκλος και χωρίς μύτη)
Ευχαριστούμε
.Και έχω να δηλώσω ότι είμαι στην αγκαλιά της μαμάς (πρώτη φορά ανέβηκα) σε βλέπω, και γουργουρίζω και αχνά και την κάνω ΠΟΛΥ ευτυχισμένη!!!

)Τόσο εύκολο ήταν...θα την κάνω ότι θέλω απο δω και πέρα!!!!

Ασε έχω να σου πω κόλπα.....

aretha
Περιβόητο μέλος
(Δείξε λίγη κατανόηση στη Μάνα, όλες έτσι κάνουν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Το καλό είναι ότι έχεις να περιμένεις πολλά χάδια μετά
)Όσο για το ρεπερτόριο του κόντρα τενόρου, θα κανονίσουμε με τον Πορδολέοντα να στο διδάξει, που είναι μάστορας στο είδος!

Desdemona
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα.. κοίτα μην σε τουμπάρει χειρότερα δηλαδή και γίνεις εσύ η Σοπράνο του!!! ...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω πως στην περίπτωσή σας θα ήταν καλό να γίνει ηρέμηση και στη Μάνα, εκτός απ'το γατί, κατά προτίμηση από τώρα και μέχρι να ολοκληρωθεί η επέμβαση...![]()
Μια ντουζίνα calmivet λέτε να φτάσουν???

Desdemona
Διάσημο μέλος
Μέσα στον πανικό μου διάβασα "στείρωση και στη μάνα"Νομίζω πως στην περίπτωσή σας θα ήταν καλό να γίνει ηρέμηση και στη Μάνα

julia
Διακεκριμένο μέλος

Καλύτερα... να πάρεις 2 μέρες άδεια και απο την δουλειά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ε, άμα θέλετε να το κανονίσουμε κι αυτό!Μέσα στον πανικό μου διάβασα "στείρωση και στη μάνα"![]()

prince
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Είναι φυσιολογικό να ανησυχείς. Έτσι ανησυχούσα κι εγώ για τον Beeb. Όμως θα δεις, δεν είναι τίποτα για τα αρσενικά. Εγώ και τα γατιά μου ευχόμαστε στον Πρέστο...Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ... η αλήθεια είναι ότι ξέρω πως είναι αδήριτη ανάγκη να γίνει, αλλά έχω ένα τρομερό σφίξιμο στο στομάχι![]()
get well sooner than usual!
(Που λεν κι στου χουριό μ' του προυουδιβμένου!)

RedCat
Διάσημο μέλος
Για να σας το λέω εγω κάτι ξέρω αλλωστε ειμαι η Μητέρα των Μητέρων...
Υ.Γ. Ω τι μύτη!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Άσπρη, Beeb και Ζωή προυουδιβμέν', σας ευχαριστούμε πάαααρα πολύ για τις ευχές σας! Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τη συμβουλή σαςΕίναι φυσιολογικό να ανησυχείς. Έτσι ανησυχούσα κι εγώ για τον Beeb. Όμως θα δεις, δεν είναι τίποτα για τα αρσενικά. Εγώ και τα γατιά μου ευχόμαστε στον Πρέστο...
get well sooner than usual!
(Που λεν κι στου χουριό μ' του προυουδιβμένου!)![]()

Μητέρα Πρέστο, εδω Μητέρα Τσεης! καταλαβαίνω την αγωνία σας αλλα μην ανησυχείτε καθολου...ο Πρεστο θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας αθικτος (σχεδον) και πορτοκαλένιος οπως παντα αα και σε κανενα μηνα πολυ πιο μαμακιας και χαδιάρης...
Για να σας το λέω εγω κάτι ξέρω αλλωστε ειμαι η Μητέρα των Μητέρων...
Υ.Γ. Ω τι μύτη!

Σας ευχαριστούμε, Μητέρα Νότα! Τα λόγια σας ασφαλώς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool