Κόντρα τενόρος

Πρέστο κράτα γερά!!!:up::up:...ήσουν και θα είσαι ο Άντρας της ζωής της ....με ή χωρίς μύτη.....;)

(τώρα αυτό με την μύτη εγώ δεν το κατάλαβα:confused:, μια χαρά είναι, γιατί τόσος σάλος πια???:hmm:)
:P:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σας ευχαριστούμε, Μητέρα Νότα! Τα λόγια σας ασφαλώς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα!

Γκούχ-γκούχ.... είπε βαρύτητα... Μανα Νότα.....:redface::up::up::up:

Τώρα για τα λόγια σας.. για κάτι άλλο.... δεν ξέρω.:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συναδελφε Πρεστο και σε λεω συναδελφο γιατι με διαφορα 24 ωρων θα ειμαι και εγω στην κατασταση που θα εισαι και εσυ!! ;) Η μανα μου κανονισε και εμενα ορχεκτομη την Τεταρτη το απογευμα.. Και ειναι κακια!!:mad: Τωρα που εφερε το ομορφο γκομενακι, τωρα θα θελει να μου στερησει τον ανδρισμο μου!! Δεν θα γινω πατερας!!:cry: Και θα καναμε τοσο ομορφα παιδια αλλα αυτη η μανα ουτε να με ακουσει!!:rolleyes:

Βρε Αντωνία... μήπως να το επαναδιατύπωνες κάπως το μήνυμα; Λέω εγώ τώρα...

Βρε Αντωνία... μήπως να το επαναδιατύπωνες κάπως το μήνυμα; Λέω εγώ τώρα...
Εχει κατι??:blink:

Εχει κατι??:blink:
Δεν είναι και πολύ καθησυχαστικό για μια γατομάνα σε αγωνία... Ίσως αντανακλά και τις δικές σου ανησυχίες. Όμως μην σκέφτεστε ενοχικά. Είναι πολύ καλύτερα τα αρσενικά να στειρώνονται. Αλλιώς δύσκολα τα κρατάς στο σπίτι.
Και προπαντός μην ανησυχείτε. Όλα θα πάνε καλά με τους γάτους σας! :)

Μπα εγω δεν εχω φοβο! Δεν ειναι ο πρωτος γατος που παω για στειρωση.. Εχω 3 στην Αθηνα στο πατρικο μου και τους τρεις τους πηγα εγω για στειρωση.. Στα αρσενικα ειδικα δεν ειναι τιποτα και γι αυτο θα κανω και εδω τη στειρωση.. Στα θηλυκα που ειναι πιο πολυπλοκη θα την κανω στον Αιλουρο..:) Πλακιτσα τα λεω αυτα για να εκανε μωρα! Αν ειναι δυνατον στειρωνω τα αδεσποτα και να αφηνα τα δικα μου ημιαιμα να αναπαραγονται!

Μπα εγω δεν εχω φοβο! Δεν ειναι ο πρωτος γατος που παω για στειρωση.. Εχω 3 στην Αθηνα στο πατρικο μου και τους τρεις τους πηγα εγω για στειρωση.. Στα αρσενικα ειδικα δεν ειναι τιποτα και γι αυτο θα κανω και εδω τη στειρωση.. Στα θηλυκα που ειναι πιο πολυπλοκη θα την κανω στον Αιλουρο..:) Πλακιτσα τα λεω αυτα για να εκανε μωρα! Αν ειναι δυνατον στειρωνω τα αδεσποτα και να αφηνα τα δικα μου ημιαιμα να αναπαραγονται!
Έτσι, έτσι!! :up::up::up:

Μάνα Όλγα.
Μην αγχεστε,κι εμεις θα παμε την Παρασκευη και δεν εχω καθολου άγχος.Ο μικρος σας Πρέστο θα γυρισει στα χέρια σας αβλαβής,έτοιμος να ξαναπιάσει τις παρτιτούρες του(ενταξει μην του τις δωσετε αμεσως και μετα τη ναρκωση και βλεπει τις νοτες να χοροπηδάνε.Τις νότες εννοώ ττα μαυρα σημαδάκια,Μάνα,όχι την πράσινη που έχουμε εδω:P).
Σειριος:Δικέ μου,τελειωσαν τα ψεμματα.Κι εγω την Παρασκευη πάω...Κάνω τον ανήξερο,γιατι μου ειπαν ότι θα κοιμάμαι πολλέεεεεεεεεεεες ωρες και μετα θα μου δωσουν λιχουδιές.Ε με τοσο υπνο και λιχουδιές,πόσο χάλια λες να ειναι;Αντε περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις.Καλή επιτυχια,όλα θα πάνε μια χαρά!:up:

Κατι μου λεει οτι αυτη ειναι η εβδομαδα των στειρωσεων!!:lol::lol::lol:

Έλα, δεν θέλω ηττοπάθειες! Εγώ στείρωσα το γάτο μου προ....στάσου να θυμηθώ...το 1986. Πόσα χρόνια πίσω; Ήμουν μάλιστα και μέσα στο χειρουργείο και το μόνο που άκουσα την κρίσιμη στιγμή, ήταν ένα πνιχτό βογκητό του γατούλη μου. Συνήλθε πάρα πολύ γρήγορα, παραπατούσε μόνο στην αρχή, έγλειψε κανα δυό φορές ΕΚΕΙ και αυτό ήταν! Δεν το ξανασκέφθηκε σε όλη τη ζωή του:DΚαλή επιτυχία Πρέστο (όντως, τι μύτη και μύτη, τη δικιά μας την έχετε δει;)
Είδατε πώς σας ενθαρρύνω; Όταν θα φτάσει η ώρα και της Μπασσέτ να σας δω κι εσας, που είναι και θυληκιά και έχω και ψυχολογικό πόλεμο από το σύζυγο και θα την τρέχω στα κρυφά:(

μαζικες στειρωσεις ειδε το παιδι μου και κρυφτηκε!!!

Πρεστο , παιδι μου, με ή χωρις το ιδιο αντρας θα σαι... Σιγουρα!!!
και δωσε ενα μεγαααλο φιλι στη μαμα που φοβαται περισσοτερο απο σενα !!!!
ευχομαστε να εχετε γρηγορη αναρρωση !!!

Ο Beeb που έκανε τη δική του τέλη Ιανουαρίου, λέει σε όλους τους συναδέλφους γάτους ότι δεν είναι τίποτα και τους καλεί, μόλις ξεμπερδέψουν, να ιδρύσουν δικό τους σύνδεσμο!!! :cool::greycat:
Να θυμίσω ότι ο Beeb είναι ο γάτος που έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια το γεγονός ότι δεν τα έχει πια τα παλιά του τα παπούτσια...

Μάνα Όλγα μην στενοχωριεσαι καθόλου σκέψου ότι μετά από αυτό θα είσαι το μόνο θυληκό στην ζωή του (άντε τώρα Ελληνίδα μάνα να τον μοιράζεσαι με την μία και με την άλλη) :P:P γι αυτό σου λέω κάνεις το καλύτερο.....:up::up::lol::lol::lol::lol::lol:

Άντε καλή επιτυχία και όλα καλά να σου πάνε και περιμένουμε νέα σου..!!!!

Παει πεφτει και αυτο το καστρο.Πρεστο εσυ ησουν το προτυπο που θαυμαζα κρυφα.Τι να γινει, ας ειναι, συμφωνω με τον συναδελφο Beeb ειναι καιρος να ιδρυσουμε αυτο το σωματειο.Και εσυ Πρεστο θα εισαι δικαιωματικα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας.:up:
Υ.Γ Τωρα γιατι η ακαταδεχτη Μυρτω στεναχωρεθηκε δεν καταλαβα.
Αφου παντα ελεγε οτι εχεις ...μεγαλη μυτη :blink:
Με αγωνιστικους χαιρετισμους
Αρης

Συναδελφισσα γατομανα θα συμφωνησω με την aretha μας, μαλλον εσυ θα χρειαστεις την ηρεμισικη ενεση.;):D:D
Ολγακι ολα θα πανε καλα,αφου το ξεριες ειναι απλη διαδικασια.:D
Περμενουμε νεα.:D

Δώρα, Ελένη, Νίκη, Νάνσυ, Νικολέτα, Άντζελα, Αντωνία, Ζωή (ελπίζω να μην ξεχνάω καμία), με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ (μη νομίζετε, φταίει η συναισθηματική μου φόρτιση, υπό κανονικάς συνθήκας είμαι μια αναίσθητη Μάνα). Αύριο θα έχουμε και λεπτομερές χρονικό της ιστορικής αυτής μέρας ;)
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε πράσινη κοπελιά και σε σουπεράκο (aka σούπερ μάρκετ ή κοπελιά με κόκκινο βρακί πάνω από παντελόνι).
Ο σύλλογος με πρόεδρο το παιδί μου δεν ειν' κακή ιδέα...:hmm:αλλά θα μου επιτρέψετε να κρατήσω τον αντιπροεδρικό θώκο κενό για τον Έκτορα, γιατί ΑΥΤΟ κι αν θα είναι είδηση όταν γίνει! :lol:

(ΥΓ: Έχω ρίγος από την αγωνία μου, παίζει να ανέβασα ΚΑΙ πυρετό)

Γεια σου Πρέστο:hello: Σίντυ εδώ.
Ήρθα να σου κάνω πατουσίτσες στη μυτούλα για καλή τύχη.
Καθησύχασε τη μητέρα σου γιατί τη βλέπω πολύ αγχωμένη. Θα σου πάθει τίποτα:lol::lol:.
Εσύ μην ανησυχείς καθόλου όλα μια χαρά θα πάνε.
Και τα περί ανδρισμού κλπ. μην ακούς τίποτα. Μια χαρά άντρας θα παραμείνεις.
Γιατί εγώ δεν παρέμεινα μια χαρά γυναίκα:rolleyes::rolleyes:. Εεεεε;
Άντε καλή τύχη και αύριο να μην ξεχάσεις να μας πεις τα νέα μόλις γυρίσεις από τη βολτούλα που θα πας.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ πάρε τα χάπια της μητέρας μαζί, όπως τη βλέπω θα της χρειαστούνε!!!

Σήμερα ο Κεχριμπαρένιος μας θα γίνει Σπιτικός Γάτος και με πιστοποίηση ιατρού!:)
Όλγα, μην αγχώνεσαι και ταράζεις και το παιδί, να του λείπει τόση ανησυχία πια, για καλό πάτε, άντε!:P
Πρεστούλη μου, από σήμερα θα γλιτώσεις από πολλά βάσανα, αγοράκι μου, και θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος γάτος επί γης στην αγκαλιά της (υπερπροστατευτικής) μανούλας σου:happy:
Περιμένουμε τα καλά νέα!

Πρέστο, έχεις τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς!! Καλό κουράγιο (όχι τόσο για την επέμβαση -σιγά τα ωά- αλλά για την αγωνία της Μάνας):rolleyes:

(Παιδιά, ένα σας λέω, σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν πάει φαντάρος ο Πρέστο) :lol::lol:

απ'ολες τις γατομανες τους χαιρετισμους μας...σου στελνουμε κουραγιο....:blink::blink::blink::):):):):)...αντε σε 2 -3 μηνες ερχεται και η δικη μας σειρα....:blink::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back