Κόντρα τενόρος

Μάνα Κουράγιο...σας γλυκοφιλουμε στα μυτάκια σας:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Παιδιά, ένα σας λέω, σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν πάει φαντάρος ο Πρέστο) :lol::lol:
Για να μη σου πω τι θα γίνει αν αποφασίσει να πάει για μεταπτυχιακά σε καμιά Αγγλία! :lol::lol::lol:
Όλγα, να του έχεις έτοιμο το αγαπημένο του μεζεδάκι και να είσαι προετοιμασμένη: αυτός μπορεί να χοροπηδάει από την πρώτη στιγμή που θα γυρίσει σπίτι.
Ο Beeb πάντως ήταν ζαμανφού κι απάνω τούρνα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγγνωμη αν βγω οφ τοπικ αλλα εγω το γατουλι μου το μικρο που ειναι 4,5 μηνων ποτε να τον παω να γινει κοντρα τενορος??τον μεγαλο τον ειχα παει περιπου 11 μηνων:hmm:

συγγνωμη αν βγω οφ τοπικ αλλα εγω το γατουλι μου το μικρο που ειναι 4,5 μηνων ποτε να τον παω να γινει κοντρα τενορος??τον μεγαλο τον ειχα παει περιπου 11 μηνων:hmm:

Απο 7 μηνών και μετά είσαι ΟΚ.:)

Εμείς μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρό όπου κλείστηκε ραντεβού το απόγευμα στις 7 θα ηρεμήσει μία πολύτεκνη μάνα μία για πάντα!:redface:

Όλγα σε σκεφτόμαστε!:)

Συνημμένα

• P9210286.jpg
    P9210286.jpg
    262,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Kορίτσια μου γλυκά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση...:inlove:
Όλα πήγαν καλά, συνήλθαμε και από τη νάρκωση και τώρα χοροπηδάμε!:up:
Και πάλι πολλά πολλά ευχαριστώ από μένα και μυτιές από τον καμπριολέ Πρέστο!

Τέλος καλό, όλα καλά! Πρεστούλη, σιδερένιος και Όλγα, άρχισε να ετοιμάζεσαι σιγά - σιγά, διότι είναι ολοφάνερο ότι το παιδί θα πάει στα ΛΟΚ:lol:

Το παιδί στα ΛΟΚ και η Μάνα στα ΑΜΟΚ...

Ολα καλα λοιπον:up::up::up:
Κοντρα τενορε ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στο κλμπ.:P:lol::lol:
Καλη αναρρωση στην Ελληνιδα Μανα,το Πρεστονι δεν νομιζω να το'χει αναγκη.:blink:Ηδη βλεπω οτι συνηλθε πληρως.:P:lol::lol:

Ευχαριστούμε Νικούλα μου! Καλώς σας βρήκαμε στο κλαμπ ;)
Ξαλάφρωσα... (αλλά ο Πρέστο πολύυυυυυυ περισσότερο :lol:)

Kορίτσια μου γλυκά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση...:inlove:
Και πάλι πολλά πολλά ευχαριστώ από μένα και μυτιές από τον καμπριολέ Πρέστο!
Εδώ Beeb. Αχ βρε Ελληνίδα μάνα, βρε! Κι η δικιά μου έτσι χεσμεντέν ήταν τότε. Όμως εγώ... πέρα βρέχει.
Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνωωωω,
και θα φάω και δυο μυγούλες παραπάνωωωωω!
Υπογραφή,
Beeb, ο γκραν μαφιόζος και χοτ λάτιν λάβερ του Βορρά!

Συνημμένα

• 080722_1844b.jpg
    080722_1844b.jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Beeb είσαι ένας κούκλος! :inlove:
Υπογραφή,
Πρέστο

(τα side-effects της στείρωσης άρχισαν να γίνονται ορατά)

Ευχαριστούμε Νικούλα μου! Καλώς σας βρήκαμε στο κλαμπ ;)
Ξαλάφρωσα... (αλλά ο Πρέστο πολύυυυυυυ περισσότερο :lol:)
:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο στον Πρέστο:up: Τέλος καλό όλα καλά....άντε τώρα να συνέλθει και η χαζομαμά του που τα είχε παίξει!!!:P:D:lol::lol:

Beeb είσαι ένας κούκλος! :inlove:
Υπογραφή,
Πρέστο

(τα side-effects της στείρωσης άρχισαν να γίνονται ορατά)
Το ξέρω, Πρέστο, κι εσύ το ίδιο. Θα σου έλεγα να πάμε για καμιά μπυρίτσα, να δούμε και κανένα ματς στο Supersport, αλλά θα μαζευτούν γκόμενες μελίσσι και τώρα πια έχουμε άλλα πράγματα για να γεμίσουμε τη ζωή μας.
Το αγαπημένο μου είναι τα ζουζούνια, όσο ο ήλιος ζεσταίνει λίγο ακόμα! NON PASSARAN!

θα μαζευτούν γκόμενες μελίσσι και τώρα πια έχουμε άλλα πράγματα για να γεμίσουμε τη ζωή μας.
:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!Με τις υγειες σας!

Πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!Με τις υγειες σας!
Ευχαριστούμε πολύ!!! Και στα δικά σας τώρα :happy:

Ευχαριστουμε,τουλαχιστον η γατομανα δεν ειναι σε κατασταση πανικου.Περιμενω να στειρωθει η μικρη για να την παθω την κριση!

Το παιδί στα ΛΟΚ και η Μάνα στα ΑΜΟΚ...

Άντε το σοκ του πρώτου έρωτα και του πρώτου ραντεβού το γλίτωσες ...... δεν θα θα μπει άλλη γυναίκα ανάμεσα σας:P:P:lol::lol::lol::lol:

Αλλά για τα Λοκ σε βλέπω με κόκκινη σκηνή(βαθύ πιστέυω το χρώμα) και ΑΜΟΚ δεδομένο..:lol::lol::lol::lol::lol:

Και καλή ανάρωση και την αγάπή από όλους μας τους 2ποδους και 4ποδους εννοείτε....
Φιλάκια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back