Κόστος αντιπαρασιτικών

valia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο valia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα.
Καλησπέρα, ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να με διαφωτίσετε. Γνωρίζετε τι τιμές έχουν τα αντι παρασιτικά ένδο- και έξω-?
Μέχρι τώρα μας τα έκανε ο γιατρός αλλά τώρα ήθελα να τα αγοράσω να τα κάνω μόνη μου, για να μην τρέχω. Ο γιατρός χρησιμοποιούσε stronghold και για τα ενδοπαράσιτα πρώτα banmith και μετά profendor.
Και από που τα προμηθεύεστε...
Ευχαριστώ! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα εξωπαράσιτα παίρνω αμπούλες stronghold από το πετ σοπ, κοστίζουν γύρω στα 7-8 ευρώ η μία, δεν θυμάμαι ακριβώς...
Για τα ενδοπαράσιτα μας δίνει ο γιατρός μας Milbemax, αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζει.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για το stronghold δεν ξέρω να σου πω. Το αντίστοιχο frontline (που είναι και πιο ήπιο σε σχέση με το stronghold) κοστίζει 6.90 ευρώ. Αυτά τα παίρνεις από πετ σοπ που εμπορεύεται φάρμακα. Το χαπάκι Milbemax το είχα πάρει 6 ευρώ το ένα από την πρώην κτηνίατρο της γάτας μου. Είναι ακριβά, αλλά αξίζουν τα λεφτά τους;)

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να πωλούνται ξεχωριστά γιατί εντάξει δίνω 7 ευρώ το μήνα και ξέρω γω άλλα 8 ευρώ το 3μηνο, αλλά δεν ήθελα να δώσω 60 ευρω μαζεμένα για 6 μηνο. Κονδύλι, ενώ τα εφτάευρα δεν τα καταλαβαίνεις...
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή...

Τις αμπούλες μπορείς σίγουρα να τις αγοράσεις μία μία, για τα χάπια δεν ξέρω...

Κι αυτά (τα milbemax) ένα - ένα πωλούνται...

μπορείς να πάρεις και καρτέλλα ολοκληρη με χαπακια ή κουτί..

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας..

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να δώσω λεφτά για να πάρω όλη την καρτέλα για ένα χάπι που πρέπει να της δίνω κάθε 3 μήνες...
Προτιμώ να μοιράζεται το έξοδο και να αγοράζψ αυτό το ένα κάθε 3 μήνες...

Ήδη στείρωσα την γατούλα μου και έπρεπε να δώσω 150 ευρώ.
Και θέλω να της πάρω κλειστή τουαλέτα (άλλα 25 ευρώ)..

Γιαυτο και προσπαθώ κάπως να τα αραιώνω τα έξοδα που μπορώ... :(:(

ολα πωλουνται ενα ενα:) οι τιμες ειναι για χαπια η κρεμες αντιπαρασιτικες απο 3-6 ευρω και για αμπουλες απο 6-7 ευρω:) καλο ειναι να τα περνεται απο κτηνιατρεια η φαρμακεια τα φαρμακα και οχι απο πετ σοπ εκτος και αν εχουν ειδικη αδεια(σπανιο):)

Το θέμα είναι ότι ο κτηνίατρος μου είναι πολύ μακρυά.. και τα πουλάει με το κουτί...
ουφ!
πρέπει να βρω να τα παίρνω από κάπου μάλλον..:hmm:

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back