valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι τώρα μας τα έκανε ο γιατρός αλλά τώρα ήθελα να τα αγοράσω να τα κάνω μόνη μου, για να μην τρέχω. Ο γιατρός χρησιμοποιούσε stronghold και για τα ενδοπαράσιτα πρώτα banmith και μετά profendor.
Και από που τα προμηθεύεστε...
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Για τα ενδοπαράσιτα μας δίνει ο γιατρός μας Milbemax, αλλά δεν ξέρω πόσο κοστίζει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή...
aretha
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να δώσω λεφτά για να πάρω όλη την καρτέλα για ένα χάπι που πρέπει να της δίνω κάθε 3 μήνες...
Προτιμώ να μοιράζεται το έξοδο και να αγοράζψ αυτό το ένα κάθε 3 μήνες...
Ήδη στείρωσα την γατούλα μου και έπρεπε να δώσω 150 ευρώ.
Και θέλω να της πάρω κλειστή τουαλέτα (άλλα 25 ευρώ)..
Γιαυτο και προσπαθώ κάπως να τα αραιώνω τα έξοδα που μπορώ...

JohnDVM
Διάσημο μέλος
οι τιμες ειναι για χαπια η κρεμες αντιπαρασιτικες απο 3-6 ευρω και για αμπουλες απο 6-7 ευρω
καλο ειναι να τα περνεται απο κτηνιατρεια η φαρμακεια τα φαρμακα και οχι απο πετ σοπ εκτος και αν εχουν ειδικη αδεια(σπανιο)
valia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουφ!
πρέπει να βρω να τα παίρνω από κάπου μάλλον..

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool