Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
200-300 ευρώ πάνω κάτω; Για τον πρώτο χρόνο αυτά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σαν πολλα δεν βαζεις;Εννοεις και τα εξοδα διατροφης κλπ;Διοτι,τα εμβολια,αντε να κανουν 40 ευρω..πες 60..η στειρωση το ανωτερο 100.Για το τσιπ δεν γνωριζω..αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο εξοδο.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η γιατρός μας εδώ στη Φλώρινα, για το τσιπ, μας πήρε ή 25 ή 30 €.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αρα..200,ας πουμε...αλλα και παλι με τα ακριβοτερα δεδομενα..οχι ομως 300

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σαν πολλα δεν βαζεις;Εννοεις και τα εξοδα διατροφης κλπ;Διοτι,τα εμβολια,αντε να κανουν 40 ευρω..πες 60..η στειρωση το ανωτερο 100.Για το τσιπ δεν γνωριζω..αλλα δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλο εξοδο.
20 ευρώ για τα εμβόλια, 3 ή 5 φορές τον πρώτο χρόνο (εξαρτάται από το αν γίνεται το εμβόλιο της λύσσας ανεξάρτητα) = 60-100 ευρώ
30 ευρώ το τσιπάκι
30 ευρώ τα χάπια και οι αμπούλες για τα παράσιτα
30 ευρώ η εξέταση (πρέπει να γίνεται 1 φορά τον χρόνο)
Σύνολο: 250-290 ευρώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εδω στη ζακυνθο παντως..σε 2 δοσεις κανουν τα πρωτα εμβολια...και πανω απο 20..αντε 30 ευρω την φορα,δεν σου παιρνουν.Η εξεταση επισης γινεται σε αυτες τις επισκεψεις.Δεν υπαρχει λογος,αν το γατι ειναι μικρο σε ηλικια..να το πας στα καλα καθουμενα .Επισης σε εκεινες τις επισκεψεις δινεις τα χαπια ή τις αμπουλες για τα ενδοπαρτασιτα..και ειναι απειρως πιο φτηνα..απο που και ως που 30 ευρω για χαπια;

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
30 ευρώ χάπια και αμπούλες μαζί! Αν δώσει πάστα μπορεί να ανέβει η τιμή! Έστω όμως ότι δίνει χάπι (2 ευρώ το ένα). Πρέπει να δώσει 1 και έπειτα άλλο ένα μετά απο 10 μέρες. Έκτοτε κάθε 3 μήνες. Δηλαδή 5-6 χάπια. 10-12 ευρω τον πρώτο χρόνο. Η αμπούλα κοστίζει 7 ευρώ. Δηλαδη ως τώρα είμαστε στα 17-19 ευρώ. Αν χρειαστεί να κάνει εξετάση κοπράνων για παράσιτα ή να δώσει καμιά αμπούλα ακόμα φτάνει τα 30 ευρώ. Εννοείται πως το αρχικό κόστος το εκλαμβάνω ως έξοδα πρώτου χρόνου γιατί ουσιαστικά τότε γίνονται τα περισσότερα έξοδα.
frankie_thess
Νεοφερμένο μέλος
Βασικα πιστευω ειναι ποσα θελει να διαθεσει ο καθενας.εγω χαλασα 100ευρω και μεσα σε μια μερα για κτηνιατρο και τα απαραιτητα.Εγω στην κτηνιατρο πληρωσα 40 ευρω, για εμβολιο , αμπουλιτσα για εξωπαρασιτα, 5ευρω εκανε η παστουλα για ενδοπαρασιτα , τροφη 6,50 ευρω, αμμος 12ευρω, 9ευρω εκανε η λεκανιτσα για την αμμο και τα υπολοιπα για κρεβατακι, ονυχοδρομιο παιχνιδακια αυτα
και συνεχιζεται ...Αλλα εχω να πω ειναι τα καλυτερα εξοδα που εκανα αυτο μηνα

moukelis
Επιφανές μέλος
-Επίσκεψη με ηλεκτρονική ταυτοποίηση και καταγραφή (καθορισμένη σταθερή τιμή)
Για ιδιόκτητους σκύλους εργασίας, μελών φιλοζωικών σωματείων, σκύλους που υιοθετούνται στα πλαίσια του προγράμματος αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων
40 ευρω.15%
-Επίσκεψη μετά φαρμακευτικής ενέσιμης θεραπείας 18 + κόστος φαρμάκων.
- Επίσκεψη μετά χορηγήσεως ορού ενδοφλεβίως 20 + κόστος φαρμάκων .
- Εμβολιασμοί 18 + κόστος εμβολίων.
- Ακτινογραφία απλή 15.
-Αιμοληψία 5 .
- Γενική εξέταση αίματος 10.
- Βιοχημικές εξετάσεις αίματος 3 ανά συνήθη ζητούμενη παράμετρο
5 ανά ειδική ζητούμενη παράμετρο.
- Γενική εξέταση ούρων 10.
- Καλλιέργεια ούρων 15.
- Εξέταση κοπράνων 10.
- Καλλιέργεια κοπράνων 15.
- Μικροσκοπική εξέταση ξεσμάτων δέρματος 10.
- Καλλιέργεια μυκήτων 10.
- Γενική αναισθησία ενέσιμη 15
-Γενική αναισθησία με αναισθητική μηχανή 50.
- Έξοδα χειρουργείου 15.
- Χειρουργικές μικροεπεμβάσεις 25
-Ωοθηκουστερεκτομή(Στείρωση) 60
-Ευνουχισμός(Στείρωση) Γάτος 40
-Πυομήτρα 80
-Καισαρική 100
-Γαστροτομή- Εντεροτομή- Σπληνεκτομή- λοιπές επεμβάσεις κοιλιάς 120
-Κυστοτομή 100
-Καθετηριασμός ουροδόχου 20.
- Αφαίρεση εξωτερικού νεοπλάσματος 60
-Μαστεκτομή 90
-Ερευνητική Λοπαροτομία 60.
- Ανάταση και περίδεση καταγμάτων με νάρθηκα ή γύψο 50
-Οστεοσύνθεση 120 + κόστος ορθοπεδικ.
-Κήλες απλές 60
-Εξόρυξη οφθαλμού 80
-Ωοαιμάτωμα 70
-Καθαρισμός δοντιών (με υπερήχους) 50.
- Ειδική εξαγωγή δοντιών (4ος προγόμφιος) 60.
- Νεκροτομή με γνωμάτευση 60
-Απλή παρακολούθηση στο ιατρείο/ημέρα 20.
-Εντατική παρακολούθηση στο ιατρείο/ημέρα 30.
- Κατ΄ οίκον επίσκεψη 30% επιβάρυνση.
- Έκδοση βεβαιώσεων-πιστοποιητικών 15 πηγη
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Α..κοιτα να δεις..αν βαζεις και για τροφη,αμμολεκανες σπιτακια κλπ..σαφεστατα και παει τοσο.
Και εννοειται τι ειναι τα καλυτερα εξοδα..

mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα η όλη διαδικασία μου βγήκε πολύ φτηνά! Ας πούμε έκανα στείρωση σε μια πολύ καλή κτηνίατρο με ειδίκευση στις στειρώσεις μόνο 40 ευρώ (η συγκεριμένη χρεώνει επίσκεψη για εμβόλιο μόνο 5 ευρώ) Επίσης εξέταση και εμβόλια (σε δυό δόσεις και μετά επανάληψη κάθε χρόνο εννοείται) και αντιπαρασιτικά χάπια όπως είπαν και παραπάνω. Για εμβόλιο,εξέταση και χάπι πήρε 30 ευρώ (σε άλλον γιατρό αυτό, όχι στην προηγούμενη) Ο γιατρός είπε ότι δεν χρειαζόταν γενικές εξετάσεις οπότε δεν έκανα. Σύνολο δηλαδή 100 ευρώ. Και από εκεί και πέρα για το αντιπαρασιτικό χάπι δεν πηγαίνω στον κτηνίατρο αλλά το αγοράζω και το δίνω μόνη μου. Ασε που εδώ στη Θεσσαλονίκη στην κτηνιατρική κλινική απ' ότι ξέρω το εμβόλιο κάνει 7 ευρώ μόνο. Βέβαια αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα έξοδα. Επισκέψεις στον κτηνίατρο για έκτακτες περιπώσεις (αρρώστιες που μπορεί να προκύψουν) δεν περιλαμβάνονται. Το 300ρι μου φαίνεται και μένα υπερβολικό...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Παίζει ρόλο και το πόσο χρεώνει ο κάθε κτηνίατρος, σε τι κατάσταση είναι το γατί, το φύλο του γατιού (στα θηλυκά η στείρωση είναι πιο ακριβή), τι εξετάσεις θα κάνει, κ.ο.κ. Καλύτερα είναι να υπολογίζεις κάτι παραπάνω παρά να βγείς εκτός προϋπολογισμού (νιώθω πως μιλάω σαν τον υπουργό οικονομίας)!!!!
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσο πρέπει να πληρώσω για τον εμβολιασμός δύο γατιών;
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαρτάται πολύ από τον κτηνίατρο όμως θα σου δώσω μια μέση τιμή για την τυπική εξέταση,τετραπλό, επανάληψη τετραπλού και λύσσα..Απο 120 έως 150 ευρώ..Πόσο πρέπει να πληρώσω για τον εμβολιασμός δύο γατιών;
Διορθώστε με εάν κάνω λάθος.
Όμως γιατί δεν παίρνεις η ίδια τηλέφωνο κάποιους κτηνιάτρους να σου δώσουν μια τιμούλα? Επίσης εάν ήταν πρώην αδέσποτα, μπορεί (κάποιοι) να σου κάνουν καλύτερη τιμή..

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ και στον προηγούμενο γάτο μου και την τωρινή Χιονάτη, χρησιμοποιώ τον ίδιο γιατρό στη Σαλαμίνα. Για το χάπι της αποπαρασίτωσης μου ζητούσε 5 ευρώ, για κάθε εμβόλιο 10-15 ευρώ για τη στείρωση του αρσενικού πήρε 50 για την Χιονάτη 80 ( με ένα βράδυ διανυκτέρευση στο ιατρείο) Όταν η Χιονάτη μου το καλοκαίρι είχε διάρροια για τρεις επισκέψεις και 2 ενέσεις ζήτησε 30 ευρώ Πάντως ποτέ δεν τον πλήρωσα τις ανωτέρω τιμές. Πάντα του έδινα παραπάνω.
Ίσως ο άνθρωπος να υπολόγιζε τα έξοδα του φεριμποτ για τη Σαλαμίνα που πληρώνω και μου κάνει καλύτερες τιμές.
Όταν πρωτοπήρα την Χιονάτη την πήγα σε άλλο γιατρό στη γειτονιά μου και για καθαρισμό αυτιών, ένεση (γιατί είχε διάρροια) και κούρεμα μερικών τριχών στο μάγουλό της που είχε λερωθεί μου πήρε με απόδειξη 27 ευρώ.
sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πλήρωσα για το γάτο μου τα εξής:
Για δύο εμβόλια 55 ευρώ, πάστα για σκουλήκια 7 ευρώ, πάστα για τριχόμπαλα 15 ευρώ, στείρωση 50 ευρώ, τοποθέτηση τσιπ 30 ευρώ και έκδοση διαβατηρίου 20 ευρώ (θα φύγουμε έξω). Τώρα όσο αναφορά τα μηνιαία έξοδα, τροφή, άμμος υγιεινής και αμπούλα για εξωπαράσιτα εμένα μου κοστίζουν περίπου 35 ευρώ. Αξίζει όμως.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στον προηγουμενο γιατρο το καθε εμβολιο κοστιζε 25 ευρω.Επισκεψη δεν χρεωνε.Με την μετακομιση βρηκα σε αλλη πολη πολυ καλο κτηνιατρο και φοβερο ανθρωπο και με 50 ευρω τον στειρωσε και του κανε εξετασεις αιματος και ουρων. Σχετικα ειναι ολα αυτα αλλα καλου κακου να το ψαχνουμε μην μας πιανουν και κοροιδα!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
πρωτα εμβολια για γατακια 15 ευρω το τετραπλο επι 4=60 ευρω.
ευθανασια
στο γατακι=20 ευρωκαμπινα για να ταξιδεψω με τα γατακια 180 ευρω.
μια απλη επισκεψη στον κτηνιατρο και κατι βιταμινες 50 ευρω.
εξαγωγη δοντιων και ληψη αιματος του πατσινακου 90 ευρω.
βιταμινες και τροφες απο ιντερνετ για τον πατσινο 55 ευρω.
λουρακια με κουδουνακι για γατακια (αχρηστα δεν τα εβαλα καν)3επι 4=12 ευρω
σαμαρακια για γατακια 35 ευρω(πολυ βολικα).
δευτερα εμβολια 25 ευρω τα αγορασα και τα εκανα μονη μου.
κοστος στειρωσης με πολυ,μα παρα πολυ φιλικη τιμη,3 θυλικα και ενας αρσενικος 140 ευρω,που τα χω φυλαγμενα.
κονσερβες,κροκετες και αμμο δεν εχω υπολογισει,ειλικρινα δε ξερω.
Δεν ξέρω τι να πω διαβάζοντας διάφορες τιμές που αναφέρετε με τα εμβόλια.
Εγώ και στον προηγούμενο γάτο μου και την τωρινή Χιονάτη, χρησιμοποιώ τον ίδιο γιατρό στη Σαλαμίνα. Για το χάπι της αποπαρασίτωσης μου ζητούσε 5 ευρώ, για κάθε εμβόλιο 10-15 ευρώ για τη στείρωση του αρσενικού πήρε 50 για την Χιονάτη 80 ( με ένα βράδυ διανυκτέρευση στο ιατρείο) Όταν η Χιονάτη μου το καλοκαίρι είχε διάρροια για τρεις επισκέψεις και 2 ενέσεις ζήτησε 30 ευρώ Πάντως ποτέ δεν τον πλήρωσα τις ανωτέρω τιμές. Πάντα του έδινα παραπάνω.
Ίσως ο άνθρωπος να υπολόγιζε τα έξοδα του φεριμποτ για τη Σαλαμίνα που πληρώνω και μου κάνει καλύτερες τιμές.
Όταν πρωτοπήρα την Χιονάτη την πήγα σε άλλο γιατρό στη γειτονιά μου και για καθαρισμό αυτιών, ένεση (γιατί είχε διάρροια) και κούρεμα μερικών τριχών στο μάγουλό της που είχε λερωθεί μου πήρε με απόδειξη 27 ευρώ.
φιλε γιαννη σε ποιον γιατρο πας στο κερατσινι?εγω οταν ερχομαι απο πατμο παω στον γυναργυρο κι ειμαι ευχαριστημενη απο τιμες και εξυπηρετηση.εδω στην πατμο ερχεται λεριος κτηνιατρος.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πω την αλήθεια ζηλεύω! Τι τιμές είναι αυτές βρε παιδιά? Πω πω..!!! Εγώ έχω ξεπαραδιαστεί και δεν είναι και περίοδος για τέτοια...
Τις δύο μικρές(θηλυκές) τις πήγα για εμβόλια και πλήρωσα 45ευρώ και για τις δύο για το κάθε τετραπλό.Δηλαδή σύνολο 90 ευρώ και για τις δύο. Λύσσας ακόμα δεν έχουμε κάνει..Η μία στειρώθηκε χτες και μας κόστισε 80 ευρώ( ειδική τιμή ) η εγχείρηση + αντιβίωση(για μετεγχειρητικές μολύνσεις) + εξετάσεις αίματος για FIV και FELV όλα μαζί, 120 ευρώ...Δηλαδή μέχρι στιγμής, η μία γατούλα, μου έχει κοστίσει 165ευρώ.Αν υπολογίσουμε και τη λύσσα, γύρω στα 180 θα πάει.
Η πλάκα είναι πως έχω ψάξει πολλούς κτηνιάτρους για να βρω εξίσου καλούς αλλά φθηνότερους..Και όλο ακριβότερους βρίσκω!!!!!Τι γίνεται πια? Στο Παγκράτι μένω, όχι σε καμία Εκάλη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool