Κόστος εμβολίων, στείρωσης, τσιπ κ.λπ.

στην λεκανη της? τελικα τι εγινε?

ειχα ανοιξει και θεμα.
https://www.mypetz.gr/threads/Άσχημα-χτυπημένη-γάτα-και-πρόβλημα-στο-περπάτημα.234545/
ουτε να το θυμαμαι τι τραβηξαμε δε θελω..!
εν συντομια δεν καναμε τπτ τελικα παρα ακινησια,αντιφλεγμονωδη και πολυ προσοχη και εγινε μια χαρα!(με μια μικρη κουτσαμαρα)αλλα την εκανε ακομα πιο ιδιαιτερη και αγαπητη!:redface:

κατα τ αλλα,εμενα ακομη και τα 18ε για ενα σπρευ για τα παρασητα μου φενεται παρα πολυ ακριβο!
μαλιστα χρειαζομαι και τωρα ενα και το τρεναρω εδω και μιαμιση βδομαδα να το παρω.:mad::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω την εντύπωση ότι τα φάρμακα είναι ακριβά, παρά οι παρεχόμενες υπηρεσίες των κτηνιάτρων :hmm:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπερα σας....
Γραφτηκα στο site σας γιατι πραγματικα ειναι φορες που θελω να μιλησω για διαφορα....
Θα με περασετε για μουρλη και δεν ξερω πως εμπλεξα ετσι (βεβαια δεν τα αλλαζω για τιποτα στον κοσμο ειδικα τη νεφελη μου) αλλα εχω 11 υπεροχες γατουλες...ναι ναι καλα διαβασατε....επομενως πιστευω πως μπορω νααπαντησω και σε πολλαααα ερωτηματα σας.....ς αυτη την περιπτωση τι γινεται με ενα νεογεννητο στο σπιτι τη στιγμη που τωρα πια δεν μπορω να ανταπεξελθω οπως πρωτα με εμβολια και αποπαρασιτωσεις????????????

Και δεν ξερω αν εχω γραψει και στο σωστο σημειο του site...τωρα το επεξεργαζομαι....βοηθηστε με αν κανω κατι λαθος...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Γάτα, τρίχες και νεογένητο μωρό!

καλημερα κι απο μενα,οπως θα δειτε στην φωτογραφια του προφιλ μου,το παιδι μεγαλωνει μαζι με τη γατα,και μιλαμε για ζωηρο παιδι,αγορι,που ολη μερα κανει οτι δε θα πρεπε να κανει,τις περνει,τις φυλαει,μια φορα τον τσακωσα να της πλενει οπως η μαμα τους,δεν ηταν το καλλυτερο μου,αλλα το χα κανει κι εγω μικρη χεχεχε!εχω λοιπον δυο παιδια μια κορη 12 κι εναν γιο 7 ετων,μεγαλωνουν με γατες,τις οποιες τις εχω μες στο σπιτι αποπαρασιτωμενες,εμβολιασμενες,στειρωμενες,αλλα παρολα αυτα παντα καποιο αδεσποτο μου ξεφευγει και δεν προλαβαινω οικονομικα να αποπαρασιτωσω.δεν ειχαμε ποτε προβλημα με τα γατια μας.δεν κολησαν ποτε κατι τα παιδια η εγω,περασα δυο υπεροχες εγκυμοσυνες και στο παιδικο δωματιο τον πρωτο καιρο απλα δεν εμπαιναν στην κουνια οι γατες,οχι τιποτα αλλο γιατι το νεογεννητο δεν μετακινηται,αν δλδ μπει κατι πανω του,οτιδηποτε ειναι αυτο,ητε κουβερτακι,ητε μαξιλαρακι δεν μπορει να το τραβηξει και ν αναπνευσει,ειχα βαλει στα μωρα ειδικο σαμαρακι να τα κρατα σταθερα στον υπνο,αυτο το περνουμε ανεξαρτητα αν εχουμε ζωα ετσι;μην παρεξηγηθω.ολη μερα ομως η γατα καθονταν στο προσκεφαλο του παιδιου,ειδικα οταν αυτο ηταν με πυρετο και με εναν μαγικο τροπο το μωρο,η το παιδι αργοτερα ηρεμουσε.πλεον ζει μονο μια γατουλα μες στο σπιτι μας,κι εξω στην αυλη καμια 15αρια.η επαφη με τα ζωα καθημερινη,ποτε δεν επαθαν τιποτα τα παιδια,απο αλλα παιδια κολησαν διαφορες ιωσεις αλλα απο ζωα ποτε.το μονο που δεν ξερω να αντιμετωπισω ουτε εγω,ειναι οταν φευγει απ τη ζωη ενα πλασμα,και κλαινε τα παιδια κι εγω μαζι,ισως να ναι και καλο το γεγονος οτι μαθαινουν απο μικρα την ενοια της ζωης,του θανατου,της ανθρωπιας αλλα και της απανθρωπιας,μιας και μας εχουν σκοτωσει με φολες τις αγαπημενες μας γατουλες κατα καιρους.απο τοτε δεν βγαζουμε την μικρη μας τουιτυ τη γατουλα στο προφιλ,εξω και ειμαστε καπως καλλυτερα.παντως πιστευω οτι τα παιδια μεγαλωνουν πιο ομορφα με την επαφη τους με τις γατες,οι γατες ειναι ιδιαιτερα πλασματα,και αγαπουν πολυ τα παιδια.καλη τυχη σε ολες τις γατο-παιδο-μαμαδες του φορουμ και μη μασατε ο κοσμος παντα θα πει αηδιες για τις τριχες και καλα και τα μικροβια,αν αραδιασω τι εχω κολησει απο ανθρωπους ατελειωτος ο καταλογος,απο γατες μονο αγαπη πηρα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back