Κόψιμο γλώσσας

Rafaella95

Νεοφερμένο μέλος

Η Rafaella95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα σας, ο γάτος μου είναι τριών χρονών, στειρωμένος από όταν ήταν σχεδόν 5 μηνών και παρόλα αυτά τσακώνεται ακόμα με τα υπόλοιπα γατιά τις γειτονιάς. Αυτή τη φορά όμως '' έφαγε '' μια γερή νυχιά στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στα χείλια και κατεπέκταση στην γλώσσα. Έχει ένα πολύ άσχημο κόψιμο στο πλάι της γλώσσας και δυσκολεύτε πολυ στο να φάει και να καθαριστεί. Δεν έχει κάνει πυρετό για να δείξει σημάδι ότι μολύνθηκε αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να του δώσω κάτι ώστε να τον προφυλάξω. Έχετε να μου προτείνεται κάτι να του δώσω για αντίσηψη??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι λάθος να δώσεις στον γάτο σου φαρμακα χωρις να συμβουλευτείς γιατρό.
Προτείνω να πάρεις έστω ενα τηλέφωνο τον κτηνίατρό σου και να του εξηγησεις τις εχει συμβέι για να σου συστήσει την κατάλληλη θεραπεία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν σκεφτόμουν να του δώσω αντιβίοση ή κάτι τέτοιο χωρίς να έχω ρωτήσει κτηνίατρο, προς θεού.
Πριν λίγο καιρό είχε μια γρατζουνιά στο μάτι και επειδή έβγαζε λίγο πύον του βάλαμε φυσικό ορό στο μάτι για να καθαρίσει και όντως καλυτέρευσε και μάλιστα πολύ γρήγορα... Αυτό εννοώ και τώρα, αν υπάρχει κάτι ανάλογο σαν τον φυσικό ορό που να μην θεωρείται φάρμακο βέβαια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back