17-06-09
20:56
Έχουν όλα τα στειρωμένα γατιά κάτι σαν κύστες ανάμεσα στα πίσω πόδια από κάτω? Έχω ακούσει ότι είναι λίπος κ είναι νορμάλ. Είναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
17-06-09
21:24
δεν ξερω....παντως εμενα ο μπουκακος μου το εχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
18-06-09
11:59
Είναι η αποθήκη λίπους τους... Εκεί βλέπουμε αν είναι παχιά ή όχι.
(Εμένα πχ δεν έχουν...)

(Εμένα πχ δεν έχουν...)
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
18-06-09
12:50
Ναι νομίζω ότι όλα το έχουν κ όπως συζητούσα με τον γιατρό μου είναι κάτι το συνηθισμένο κ ανάλογα με το πόσο μεγάλο ειναι το πατσοκοίλι του γατίου τόσο πιο πολύ κρέμονταιΈχουν όλα τα στειρωμένα γατιά κάτι σαν κύστες ανάμεσα στα πίσω πόδια από κάτω? Έχω ακούσει ότι είναι λίπος κ είναι νορμάλ. Είναι?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
18-06-09
13:10
μάλιστα..δηλ. εμένα που η δικιά μου έχει δυο σαν αργίτικα
νεράτζια να ανησυχώ
νεράτζια να ανησυχώ
19-06-09
10:14
α μάλιστα. καλά απο πατσοκοιλια παμε καλάααααα (στη γάτα) 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum