Κύστες, λίπος;

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Έχουν όλα τα στειρωμένα γατιά κάτι σαν κύστες ανάμεσα στα πίσω πόδια από κάτω? Έχω ακούσει ότι είναι λίπος κ είναι νορμάλ. Είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω....παντως εμενα ο μπουκακος μου το εχει:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι η αποθήκη λίπους τους... Εκεί βλέπουμε αν είναι παχιά ή όχι.;)

(Εμένα πχ δεν έχουν...)

Έχουν όλα τα στειρωμένα γατιά κάτι σαν κύστες ανάμεσα στα πίσω πόδια από κάτω? Έχω ακούσει ότι είναι λίπος κ είναι νορμάλ. Είναι?
Ναι νομίζω ότι όλα το έχουν κ όπως συζητούσα με τον γιατρό μου είναι κάτι το συνηθισμένο κ ανάλογα με το πόσο μεγάλο ειναι το πατσοκοίλι του γατίου τόσο πιο πολύ κρέμονται :lol:

μάλιστα..δηλ. εμένα που η δικιά μου έχει δυο σαν αργίτικα:redface: νεράτζια να ανησυχώ:hmm:

α μάλιστα. καλά απο πατσοκοιλια παμε καλάααααα (στη γάτα) :D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back