Λέμφωμα

ηλιαννα μου τον πηρα τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνει κανεις......αν μπορεσεις να βρεις το κιν του στειλτο μου σε πμ αλλιως θα δοκιμασω αυριο που ειναι ανοιχτα και αν ειναι εκει τον παω και στο νοσκομιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αναλογες περιπτωσεις ανθρωπων καταφευγουμε σε ειδικευμενο ,εμπειρο και ευσυνειδητο καθηγητη πανεπιστημιου και εν αναγκη ζητουμε και ιατρικο συμβουλιο!
εγω αυτο θα εκανα στη θεση σου..οταν διαβασα τον επικηδειο για τον Αποστολη της regina που εφυγε 15ετης απο θρομβωση κυστης και επακολουθες επιπλοκες εκλαιγα με λυγμους για 2,5 ωρες το πρωτο βραδυ καθως και τα επομενο τεσσερα καμποσο...(φοβερα μεταλλαγμενος ετσι;μαλλον κατι θα πηγε στραβα στο χρωμοσωμα Y)

αυτο σκοπευουμαι να κανουμε......αλλα ειναι και τα χριστουγεννα στη μεση....δυσκολη περιοδος......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο σκοπευουμαι να κανουμε......αλλα ειναι και τα χριστουγεννα στη μεση....δυσκολη περιοδος......

Αυτο οντως αποτελει προβλημα..καλη δυναμη και ο Θεος να φωτισει του γιατρους να κουραρουν την γατουλα σου σαν να ηταν και δικη τους

παντως ρε Αθηνα με παραξενευει που μεσα σε ενα μηνα εγινε παλι χαλια:hmm:μηπως δεν εκανε καλο καθαρισμο ο αλλος?

παντως ρε Αθηνα με παραξενευει που μεσα σε ενα μηνα εγινε παλι χαλια:hmm:μηπως δεν εκανε καλο καθαρισμο ο αλλος?

στο νοσοκομειο τον πηρα αλλα δεν ηταν κανεις εκει.....στον γιωργο οταν το ειπα μου ειπε οτι η δεν εχει κανει καλο καθαρισμο η η μεθοδος δεν ηταν καταλληλη για την περιπτωση του.....και εμενα μου εκανε εντυπωση.....παντως στα πισω δοντια εχει το προβλημα γιατι δε μπορει να μασησει και βλεπω και κατακιτρινα δοντακια....

εξετασεις αιματος για λευχαιμια κλπ εχει κανει ο γατουλης?

ναι!!!!!!!!!και ειναι ααρνητικος και στο aids.....και γενικα ολες οι εξετασεις του ηταν πολυ καλες και τα νεφρακια του και ολα...τα λευκα αιμοσφαιρια ηταν ανεβασμενα λογω της λοιμοξης που ειχε στο στοματακι του(τα ουλα ηταν χαλια απο πετρα ουλιτιδα κλπ)..αυτο ειναι το παραξενο

δυστυχως υπαρχουν ιοι που δεν εχουν βρει ακομα πως προερχονται κλπ....Ειχα και εγω προβλημα με καποια γατακια...και ενα πεθανε με αριστες εξετασεις...
Μηπως μπορουν να του παρουν υγρο απο τους λεμφαδενες?Μερικοι καλοι γιατροι τα στελνουν στο εξωτερικο..

Αν μου τυχαινε εμενα σε ζωο, θα αρχιζα αμεσως να καλλιεργώ και να του δίνω σιταροχορτο αντι για χορτο γατας. Στο βiβλίo της anne wigmore που εχει τιμηθει με νομπελ υγειας αναφερει τις καταπληκτικες αντικαρκινικες ιδιοτητες του σιταροχορτου που χρησιμοποιειται διεθνως απο αθλητες και ασθενεις πια. Εδω εχουμε καρκινοπαθες γατακι και τους ειπα τα ιδια να διαβασουν το βιβλιο και αν θελουν να δωσουν συμπληρωματικα, ελπιζω να το κανουν συμφωνα με τα πειραματα της εχουν καταπληκτικα αποτελεσματα

το προβλημα ειναι οτι δεν ξερουμε τι εχει ακομα....σε 2 κτηνιατρους το εχω παει και ο ενας λεει οτι ειχε λεμφωμα και του ειχε περασει μετα τον καθαρισμο και ο αλλος οτι εχει στοματικο προβλημα....για αυυτο και θα τον παμε αυριο σε 3ο ο οποιος ειναι εξειδικευμενος....αυτη τη στιγμη δεν ειναι σε θεση να φαει..:(νερακι και ελαχιστη κονσερβα εφαγε γιατι ποναει οταν μασαει....απλα μεχρι να τον παμε κι επειδη δε μπορω να επικοινωνισω μαζι του μεχρι αυριο μηπως του εδινα αντιβιωση

περιεργο πολύ διαφορετικες διαγνωσεις παντως δεν χανεις να το δοκιμασεις κανει πολύ καλο στην υγεια τους

Αθηνα δεν θα σου ελεγα να δωσεις αντιβιωση χωρις να στο συστησει γιατρος:/:εκτος αυτου ισως αν δωσεις αντιβιωση επηρεασει την εικονα του γατου και ο γιατρος δεν κανει καλη διαγνωση..δεν ξερω απλα υποθετω..:confused:απλα αντιβιωση δεν ειναι παιξε γελασε..ουτε εσυ παιρνεις χωρις να στο εχει πει ο γιατρος

δυστυχως υπαρχουν ιοι που δεν εχουν βρει ακομα πως προερχονται κλπ....Ειχα και εγω προβλημα με καποια γατακια...και ενα πεθανε με αριστες εξετασεις...
Μηπως μπορουν να του παρουν υγρο απο τους λεμφαδενες?Μερικοι καλοι γιατροι τα στελνουν στο εξωτερικο..

επειδη τον ειχε ξυρισει σε εκεινο το σημειο λογικα του πηρε απο εκει υγρο....αλλα δεν εχει καρκινο εκει που ειναι το συνηθες.....εχει λεμφωμα στα ουλα......κατι το οποιο που η μανα μου ειναι γιατρος δεν το εχει ξανακουσει ουτε στους ανθρωπους.....αλλα και παλι καρκινος και να δημιουργει πετρα και ουλιτιδα κλπ....:hmm:

Αθηνα δεν θα σου ελεγα να δωσεις αντιβιωση χωρις να στο συστησει γιατρος:/:εκτος αυτου ισως αν δωσεις αντιβιωση επηρεασει την εικονα του γατου και ο γιατρος δεν κανει καλη διαγνωση..δεν ξερω απλα υποθετω..:confused:απλα αντιβιωση δεν ειναι παιξε γελασε..ουτε εσυ παιρνεις χωρις να στο εχει πει ο γιατρος

ηλιαννα μου μιλησα σημερα με τον γιωργο....Μου ειπε να τον παω την αλλη τριτη αλλα οταν του εξηγησα οτι δε μπορει να φαει και να ππληθει μου ειπε να τον παω τεταρτη στο μαρκοπουλο....δεν του ειχα εξηγησει κι εγω οτι ειναι σοβαρα και ευτυχωως με βολεψε καπου στα ραντεβου τοου!!!μου ειπε να μην του δωσω αντιβιωση γιατι δε θα μπορει να δρασει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα μεχρι να τον δει οποτε ειναι ασκοπο....σημερα κατι εφαγε αλλα παρα πολυ λιγο απο την τροφη του μιρκου και επιτελους επαιξε λιγο...παντως ευχαριστω παρα πολυ:)

Εντάξυ το γατουλάκι;
Παιδιά περιμένετε εμένα να γίνω κτηνίατρος (το θέλω τόσο πολύ...) και θα νοιάζομαι πραγματικά για τα ζωάκια και τα λεφτά να παν στο διάβολο (sorry κιόλας)!!!

Εντάξυ το γατουλάκι;
Παιδιά περιμένετε εμένα να γίνω κτηνίατρος (το θέλω τόσο πολύ...) και θα νοιάζομαι πραγματικά για τα ζωάκια και τα λεφτά να παν στο διάβολο (sorry κιόλας)!!!

ο γατουλης τα ιδια...ευτυχως κατι τρωει αλλα λιγα πραγματα.... αυριο θα δουμε τι εχει....:)

ελα αθηνα μου τωρα το ειδα ημουν διακοπες αραχωβα:Pε σου ειπε αυτο που σου πα να μην του δωσεις..πωωωωω κτηνιατρος επρεπε να ειχα γινει:lol::lol:αυριο που θα πας να μου πεις τι σου ειπε..τι ωρα σου ειπε να πας?γιατι θα τον παρω και εγω αυριο τηλ να τον ρωτησω κατι..

ελα αθηνα μου τωρα το ειδα ημουν διακοπες αραχωβα:Pε σου ειπε αυτο που σου πα να μην του δωσεις..πωωωωω κτηνιατρος επρεπε να ειχα γινει:lol::lol:αυριο που θα πας να μου πεις τι σου ειπε..τι ωρα σου ειπε να πας?γιατι θα τον παρω και εγω αυριο τηλ να τον ρωτησω κατι..

φανταζομαι τα περασεςς τελεια!!!!!!!!12,12:30 υπολογισε γιατι θσ χαθω κιολας:Pελπιζω να ειναι καλα τα νεα

φανταζομαι τα περασεςς τελεια!!!!!!!!12,12:30 υπολογισε γιατι θσ χαθω κιολας:Pελπιζω να ειναι καλα τα νεα

μπες στο θεμα μας να δεις πως περασα..αι μαρη ολο χανεσαι εσυ..προσανατολισμος 0???

λοιπον σημερα πηγαμε στο κτηνιατρο.....ο γατουλης δεν εχει λεμφωμα.....ειχε πετρα του εκανε καθαρισμο και καυτιριασμο.....και βεβαια καναμε εξετασεις γενικες και βιοχημικες οι οποιες βγαινουν απο δευτερα.......το μονο που φοβομαστε ειναι η λευχαιμια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back