Λέμφωμα

Εχεις δίκιο....είναι πραγματικά πολύ οδυνηρή στιγμή.....ελπίζω να έχει υποχωρήσει τι άλλο να πει κανείς.... ελπίζω...:cry_x:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο καλή μου... Ευχόμαστε τα καλύτερα, τίποτα λιγότερο... :console:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και επανέρχομαι.....
Την πήγα στην κλινική και όπως προανέφερα το πρόβλημα είναι αυτή η φλεγμονή που έχει στον οισοφάγο και φοβάται να φάει γιατί ξέρει ότι θα πονέσει. Την άφησα για νοσηλεία και της τοποθετήσανε ρινο-οισοφαγικό καθετήρα και έτσι η Τιτίκα τουλάχιστον σιτίζεται και παίρνει πιο δραστική αγωγή. Μέσα σε διάστημα 1 μήνα έχει χάσει 1 κιλό. Θα μείνει μέσα σίγουρα μέχρι και την Κυριακή και από Δευτέρα βλέπουμε. Σήμερα θα κάνει και την ενδοφλέβια για το νεόπλασμα, το οποίο ευτυχώς έχει συρρικνωθεί από τις χημειοθεραπείες. Το ευχάριστο είναι ότι ο καρκίνος δεν έχει κάνει μετάσταση στον οισοφάγο άρα μιλάμε για κοινή οισοφαγίτιδα και όχι καρκίνο στον οισοφάγο. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ. Δεν θα την χάσω από τον καρκίνο και θα την χάσω από ασιτία. Αν είναι δυνατόν.
Ίδωμεν.....

Πραγματικά τι να πω....κουράγιο και σε σας αλλά κυρίως σ' αυτό το υπέροχο πλασματάκι που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για τη ζωή του.....εύχομαι πραγματικά να το ξεπεράσει και να έρθει στο σπιτάκι της, στην ασφάλειά της, γερή και δυνατή και να ζήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

Δέσποινα τώρα διάβασα την ιστορία σας, και εύχομαι ολόψυχα να αντέξεις ώστε η μικρούλα σου να μην υποφέρει. Αφού δεν είναι καρκίνος στον οισοφάφο, ίσως τα καταφέρετε. Κι αφού θα μείνει μέσα, θα πάρει δυνάμεις και τα στοιχεία που της λείπουν. Υπομονή, επιμονή και πίστη. Τι άλλο να πει κανείς. Μακάρι να είναι περαστικά σας.

Περαστικά σας με όλη μου την καρδιά, να βγει το κοριτσάκι σας περδίκι από Δευτέρα.... :cosole:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το κουράγιο που μου δίνετε. Ανυπομονώ να έρθει σπίτι να πάρει τ' απάνω της και να σας στείλω foto.

Σήμερα το πρωί αποχαιρετήσαμε την αγαπούλα μας. Ξεκουράστηκε και δεν πονάει πια, και ξέρουμε ότι εκεί που είναι έχει έναν άνθρωπο που την αγάπησε πολύ και τώρα πια χουρχουρίζει μαζί του. Όσο για εμάς έκλεισε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μας και θα ζει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Καλό ταξίδι μικρό, υπέροχο πλασματάκι... Σε έναν κόσμο χωρίς πόνο, μόνο με αγάπη, ζεστασιά και φως... Να στέλνεις δύναμη στη μανούλα σου αγάπη μου, για να αντέξει την απώλειά σου... Δέσποινά μου, κουράγιο καλή μου. Ο ήλιος πάλι θα ανατείλει.

Ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ.....ευτυχώς πια δεν θα πονάει το πλασματάκι σας....κρίμα πολύ κρίμα... εύχομαι κουράγιο και σε σας...:cry_x::cry_x::cry_x:

Λυπάμαι πολύ, Δέσποινα...
Όντως, πλέον δεν πονάει και δεν ταλαιπωρείται η μικρή σας, για την οποία κάνατε το ανθρωπίνως δυνατόν.
Πιστεύω ότι κατά κάποιον τρόπο ποτέ δεν θα σας αφήσει όσο κρατάτε στην καρδιά σας τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκατε μαζί της.
Καλή δύναμη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back