μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
!Αλλά φυσικά και μαθαίνουν οι γάτες, ειδικά όταν είναι μκρές και πρέπει γιατί μπορεί ναβγουν κακομαθημένες. Αλλιώς πως θα τους μαθαίναμε να πηγαίνουν στην άμμο τους, να τρώνε σε συγκεκριμένο μέρος κλπ; Απλά είναι παρεξηγημένες γιατί είναι πιο ανεξάρτητα ζώα
. Τη δικιά μου τώρα τη μαθαίνω π.χ. στα ταξίδια και με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω!Μην τρελλαίνεσαι και ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά εγώ μετά απο 8 χρόνια έμαθα οτι δεν χρειάζεται να επέμβεις. Αρκεί να τον αποδεχτείς και να μάθεις να επικοινωνείς!

Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αλλά, είχα γάτα, που κουνούσε τα κλειδιά στην πόρτα για να βγει.... έξυνε το παράθυρο για να μπει... και αλλα...
και φυσικά υπάρχει και αυτό...... (που σε καμια περίπτωση δεν ωφελέι την γάτα αλλά εμάς...)
https://www.youtube.com/watch?v=awYO4ArTsQg
https://www.youtube.com/watch?v=Z4PInb2S4VY
https://www.youtube.com/watch?v=SqcYUCPdxuE
https://www.youtube.com/watch?v=ut7gm2tFqWY
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Παλιά πίστευα οτι δεν μπορείς να μάθεις κάτι σε μια γάτα. Εδώ και 5 μήνες που έχω το Φρίξο έχω αλλάξει τελείως άποψη....Εκτός απ' τα κλασικά (τουαλέτα, φαί, κλπ) που τα έμαθε απο τις πρώτες μέρες, θα σας πω το τελευταίο που έχει μάθει και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια... Ο άντρας μου δεν ήθελε να έρχετε ο γατούλης μας στο κρεβάτι όταν κοιμόμαστε γιατί πιπιλούσε την κουβέρτα. Οπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να του το επιβάλλω αλλά δεν μπορούσα να βρω κι έναν τρόπο να πείσω το Φρίξο να μην ανεβαίνει στο κρεβάτι. Ετσι απλά έκλεινα την πόρτα. Ώσπου ένα βράδυ την ξεχάσαμε ανοιχτή...και ανακαλύψαμε οτι το καταπληκτικό μας γατάκι είχε καταλάβει! Δεν έρχετε πια στο κρεβάτι μας το βράδυ κι ας είναι η πόρτα ανοιχτή, πάρα μόνο το πρωί για να μας ξυπνήσει...
Τυχερή είσαι...... και εγώ τα ίδια έκανα.... έκλεινα την πορτα.. και έκλεγε όλο το βράδυ απέξω.... Τελικά μας εκανε καταλυψη....

...Οχι οτι εχουμε προβλημα......

έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Όλα τα γατάκια τέλεια ειναι! Απλά το καθένα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες.
Desdemona
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Κι ας πιάνει χώρο και με στριμώχνει! Κι ας με ξυπνάει χαράματα! Κι ας ειναι κακομαθημένος! (Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον ανταλλάζω τον Ραουλ με κάποιο άλλο γατάκι... κανεις ενδιαφερόμενος;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ το ζουζούνι μου το θέλω στο κρεβάτι μου πάντως!Κι ας πιάνει χώρο και με στριμώχνει! Κι ας με ξυπνάει χαράματα! Κι ας ειναι κακομαθημένος! (Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον ανταλλάζω τον Ραουλ με κάποιο άλλο γατάκι... κανεις ενδιαφερόμενος;
)

varvara83
Νεοφερμένο μέλος
!Αυτή νομίζω πως είναι και η γοητεία τους!!!!!Είχα την τύχη να συγκατοικήσω με διαφορετικού χαρακτήρα γάτες κατά καίρους.Από την Νταίζη που θεωρούσε πως ητάν καλό κάθεται στο πρόσωπό μου στις 7 το πρωί κάθε Σαββάτου για να με ξυπνήσει(!!) μέχρι το Τατάκι που αναγνώριζε τα βήματά μου και έβγαινε από το σπίτι στο δρόμο για να τριφτεί στα πόδια μου και τον εκπληκτικό Βρασίδα που-μεταξύ άλλων- είχε μάθει να ανοίγει κλειστές πόρτες!!Πηδούσε και κρεμιόταν από το χερούλι μέχρι να ανοίξει από το βάρος του και μετα την έσπρωχνε με το ποδαράκι του!
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα βασικα -μαμ, κακ, τσις- τα μαθαίνουν ευκολότατα. Ευκολότατα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στις επιθυμίες μας όσο κι αν δε το καταλαβαίνουμε (μεγάλη γαρ δύναμη επιβολής η επιθυμία). Αυτή είναι η γνώμη μου.
Αναρωτιέμαι παράλληλα τι άραγε συμβαίνει με τη μνήμη τους. Τι ραμ έχουν, πόσο είναι σε θέση να αποθηκεύσουν και ποιος είναι ο συσχετισμός με άλλους είδους μνήμες.
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος

varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool