cosette
Δραστήριο μέλος
Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα.
23-11-07
00:03
Μωρέ την έχω μαλώσει... ξέρεις της λέω ΜΗ και πλησιάζω, αλλά το χαζούλι φοβάται και κρύβεται και μετά νομίζει ότι κάθε φορά που μιλάμε δυνατά τη μαλώνουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Η Βαρβάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
23-11-07
00:11
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
23-11-07
00:12
Οντως μαθαινουν αρκετα πραγματα.Η δικια μου οταν κοιμαμαι και ιδιαιτερα τα σκ που δε σηκωνομαι νωρις δεν αφηνει κανεναν να ερθει να με αγγιξει-του την πεφτει..αν πεινασει και κοιμομαστε ακομη παει και δαγκωνει το ποδι του Νικου
Επισης εμαθε να ξεχωριζει τον ηχο του τηλεφωνου και απο το ξυπνητηρι..στο πρωτο οταν κοιμαμαι ορμαει απεγνωσμενα λες και θελει να το σταματησει,ενω με το ξυπνητηρι αν δεν σηκωθω σε 5 ερχεται και περπαταει πανω μου σαν να μου λεει ξυπνα..Οταν επισης εχει κεφια ερχεται οταν τη φωναξω με το ονομα της..Ο Μαλιος παλι καταλαβαινει μονο οτι εχει σχεση με το φαγητο,,απο σακουλακι-κονσερβακι κλειστο κτλ
Εχουν φαση τα ατιμα
Επισης εμαθε να ξεχωριζει τον ηχο του τηλεφωνου και απο το ξυπνητηρι..στο πρωτο οταν κοιμαμαι ορμαει απεγνωσμενα λες και θελει να το σταματησει,ενω με το ξυπνητηρι αν δεν σηκωθω σε 5 ερχεται και περπαταει πανω μου σαν να μου λεει ξυπνα..Οταν επισης εχει κεφια ερχεται οταν τη φωναξω με το ονομα της..Ο Μαλιος παλι καταλαβαινει μονο οτι εχει σχεση με το φαγητο,,απο σακουλακι-κονσερβακι κλειστο κτλ
Εχουν φαση τα ατιμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Η Βαρβάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
23-11-07
00:14

cosette
Δραστήριο μέλος
Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα.
23-11-07
00:19
Το συγκεκριμένο άρθρο ήταν το πρώτο που διάβασα όταν γράφτηκα στο mycat... Έως τώρα όλες οι παρατηρήσεις μου είχαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μόνο το συγκεκριμένο γεγονός με προβληματίζει
(δηλαδή από σήμερα το πρωί)
Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που θα πω ισχύει, αλλά υποψιάζομαι ότι η Τιτίκα μου θα έχε οίστρο τις επόμενες μέρες..είναι και στην κατάλληλη ηλικία...και ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι. Είναι καπως περίεργα σήμερα
Σε ευχαριστώ πάντως!
(δηλαδή από σήμερα το πρωί)Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτό που θα πω ισχύει, αλλά υποψιάζομαι ότι η Τιτίκα μου θα έχε οίστρο τις επόμενες μέρες..είναι και στην κατάλληλη ηλικία...και ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι. Είναι καπως περίεργα σήμερα
Σε ευχαριστώ πάντως!

drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
23-11-07
00:28
LIFE οι γάτοι ειναι λιγο πιο αναίσθητοι και γαιδούρια σε σχέση με τις γατούλες, δεν ειναι οτι δεν καταλαβαίνουν! Καταλαβαίνουν και κάνουν τους χαζούς! 

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
23-11-07
00:33
ωρες ωρες ειναι απιστευτα τρυφερος,,σαν μωρακι..αλλα υπαρχουν στιγμες που κατανταει αηδιαLIFE οι γάτοι ειναι λιγο πιο αναίσθητοι και γαιδούρια σε σχέση με τις γατούλες, δεν ειναι οτι δεν καταλαβαίνουν! Καταλαβαίνουν και κάνουν τους χαζούς!![]()
2προσωπος αντρας παιδι μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum