Billiou
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Για την ώρα, μπορείς να καθαρίσεις σχολαστικά το σημείο που τα κάνει και να το αποκλείσεις βάζοντας επάνω του κανένα σκαμπό, πουφ ή ό,τι έχεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billiou
Νεοφερμένο μέλος
Billiou
Νεοφερμένο μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος
Lylian
Νεοφερμένο μέλος
Έπισης λετε να θυμόμαστε ότι δεν λερώνει από φθόνο,ούτε για να μας πικάρει ή να μας τραβήξει την προσοχή....!!!!
ΕΛΕΟΣ ποιός γατόφιλος ή εστω ανθρωπος θα έκανε κάτι τετοιο ......????? 
ruko
Διάσημο μέλος
Καλώς ήρθες!

Lylian
Νεοφερμένο μέλος
Ειλικρινά λυπάμαι για λογαριασμό τους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ βρε παιδιά δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα (ακόμα) με τον γάτο. Από την πρώτη στιγμή που του έβαλα άμμο θαρρείς και ήταν εκπαιδευμένο. Μόνο εκεί μέσα. Τις προάλλες τον είχα αφήσει σε φίλη σε διπλανό διαμέρισμα γιατί θα γινόντουσαν κάτι δουλειές στο σπίτι και δεν ήθελα να τρομάξει. Τον άφησα για λίγο και έτσι δεν του μετέφερα την άμμο του και τελικά με την δουλειά έμεινε εκεί πάνω από 8 ώρες. Δεν έκανε πουθενά την ανάγκη του αν και έπινε συχνά νερό. Μόλις τον πήρα σπίτι έτρεξε κατευθείαν στην άμμο του να κάνει και τις δύο ανάγκες του. Μιλάμε για υπερβολική εγκράτεια. Αντιμετωπίζω όμως άλλο πρόβλημα. Από καμία φορά που ενεργείτε, δεν τα σκεπάζει καλά με αποτέλεσμα να τα πατάει και να μεταφέρει έξω από την λεκάνη του άμμο με ακαθαρσίες. Και καλά όταν είμαι εκεί και το δω εγκαίρως θα του πλύνω τις πατούσες του. Όταν όμως δεν είμαι, τότε τι κάνουμε;
stellak
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μήπως δεν έχει αρκετή άμμο η λεκάνη του και δυσκολεύεται να τα σκεπάσει; Δεν δοκιμάζεις να βάλεις περισσότερη να έχει το παιδί να σκάβει; Δεν ξέρω κιόλας, αλλά λέω μήπως τον διευκολύνεις με αυτόν τον τρόπο... και σωθείς κι εσύ βέβαια![]()
Συμφωνώ με την Στέλλα..Το έκαναν και τα δικά μου!!!Και είπα"Μήπως να βάλω λίγη πααραπάνω άμμο???"και έπιασε !!!

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!Και εμένα η Ντάλια ήταν απο μικρή μαθημένη να τα κάνει στην άμμο ωσπού ξαφνικά τις δύο τελευταίες βδομάδες τα έκανε μόνο απ έξω!Διάβασα λοιπόν αυτο το άρθρο και σκέφτηκα οτι αποκλείεται να έχει καποιο πρόβλημα υγείας,αφου μένει μόνο μέσα!Κι όμως μια ματιά στα σκατουλάκια τηςΚαλύτερα να κάνετε μια βόλτα απ' τον κτηνίατρο. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό. Επίσης, όταν μια γάτα ουρεί εκτός λεκάνης μπροστά μας (αυτό κατάλαβα από την περιγραφή σου,rina) τις περισσότερες φορές υπάρχει πρόβλημα υγείας. Τι εξετάσεις έχει κάνει η γατούλα σου;
μου έδειξε πως έχει!Ετσι την πήγα αμέσως στον γιατρό και με 2 χαπάκια της πέρασε το πρόβλημα και τωρα είμαστε καλύτερα!Θα της πάρω και μεγαλύτερη αμμολεκάνη και περιμένω να πάνε όλλα καλα!Αν όχι θα ζητήσω την βοήθεια σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
negative
Δραστήριο μέλος
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Δύσκολη η κατάσταση σου!Χτες πηρα καινουργια μεγαλη αμμολεκανη που ειναι κλειστη και μπαινει η γατα μεσα απο ενα πορτακι που ανοιγοκλείνει!και οι δυο γατες μου δεν εχουν προβληματα υγειας...και εξακολουθουν να λερωνουν εκτος αμμου συχνα.λερωνουν παντου σχεδον....πανω στο πουφ(ουφ) πισω απο την πορτα στα πατακια της κουζινας...το πλυντηριο λειτουργει συνεχεια...και εαν δε τις αγαπουσα θα τις ειχα δωσει απλα.εχω δοκιμασει ολους τους τροπους...τιμωρια....γλυκα λογια...αδιαφορια...αλλα τιποτα....
Την χρησιμοποιει τωρα και ειμαστε ενταξει!Πάρε μια καλη μεγάλη αμμολεκανη,καλη άμμο (θα βρείς πληροφοριες στο Reviews και εγω αυτα συμβουλευτηκα)και όταν τα πιάνεις να τα κάνουν απ εξω απλα πιαστα απαλά εννοείτε και βαλτα στην αμμολεκάνη τους για να ξέρουν ποιος ειναι ο χώρος τους!Να τα φωνάξεις και να τα μαλώσεις ξεχασε το άδικος κόπος!Α!Σιγουρέψου πώς δεν έχουν πρόβλημα υγείας!
eve1
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα!
τον τελευταίο καιρό, και ενώ είχε μάθει να χρησιμοποιεί την τουαλετα (μετά από αρκετή προσπάθεια και μια κατεστραμένη μοκέτα), η γατούλα μου η Φλοκάτη άρχισε να ουρεί ακριβώς έξω από το αμμοδοχείο. υποθέτω δηλαδή ότι είναι αυτή, γιατί οι άλλοι δύο δεν είχαν παρουσιάσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. αυτό άρχισε να το κάνει κανά μηνα αφότου μετακομίσαμε, σχεδόν κάθε μέρα, ενώ στο άλλο σπίτι είχε κάνει πρόοδο, ήταν πολύ σπάνιο να τα κάνει απ'έξω. ίσως να φταίει το ότι καμιά φορά πέφτει άμμος εξω από το κουτί, όμως και πάλι δεν το κάνει κάθε φορά που υπάρχει άμμος απ' έξω.
το κακό είναι ότι όταν το ανακαλύπτουμε έχει ήδη περάσει κάμποση ώρα και δεν ξέρω κατά πόσο θα καταλάβει αν τη μαλώσουμε. δοκιμασα να ρίξω και ξίδι σ' εκείνο το σημείο, αλλά μάταια...
καμιά συμβουλή;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Vaso The Great
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Βασικά δεν είναι καθολου δύσκολο συνηθως,καθως ενστικτωδώς οι γάτες θέλουν να σκάψουν για να κάνουν την ανάγκη τους.Ακομα και γατάκι απο το δρόμο αν βρεις,πάει στην άμμο άμεσα αν του τη δειξεις μια φορά.Συμφωνώ!Είναι σχετικά δύσκολο να εκπαιδεύσεις μια γάτα να ουρεί και να αφοδεύει σε αμμολεκάνη!![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool