lenia552
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αλλά από τους τρόπους αντιμετώπισης που αναφέρει το άρθρο, δεν σου ταιριάζει κανείς;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenia552
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν,έδω και κάμποσο καιρό η μικρή μου βασανίστρια απέκτησε καινούριο χόμπι.
Τα κάνει πάνω στο κρεββάτι του βοηθητικού δωματίου που έχει γίνει δίκό της βέβαια κατά την διάρκεια της νύχτας.
Το μεσημέρι αλλάζω καθαρά σεντόνια,το πρωί τα βρίσκω λερωμένα,το μεσημέρι τα αλλάζω,το πρωί τα βρίσκω...κλπ κλπ κλπ...
Δεν την παλεύω άλλο!Από υγεία είναι μια χαρά,θα μας θάψει όλους κλπ χαριτωμένα.Αλλάζω συχνά το αμμοδοχείο,δεν έχω αλλάξει μάρκα άμμου εδώ κ χρόνια..Αντιλαμβάνομαι πως κάτι την ενοχλεί αλλά δεν καταλαβαίνω τι..κ χάδια με το τσουβάλι έχει και φαγάκι περιποιημένο κ όλα τα κομφόρ..Μου χει σπάσει τα νεύρα αδέλφια θα την πιάσω από την ουρά κ θα την κάνω φρίσμι..βτζαααααααααααααν
(πλάκα κάνω μη μου την πέσετε).Ξέρει κανείς πώς να την σταματήσω?Μου έδωσαν απο πετ σοπ το αποθόλ(?) κ έχω ψεκάσει,αλλά πέρα από το να σκυλοβρωμάει δεν είχε αποτέλεσμα αφήστε που δεν ξέρω αν είναι τοξικούλι....!!
Με απόγνωση...
Thanx
ΥΓ.Η δεσποινίδα είναι 8 χρονών κ δεν σηκώνει κ πολλά πολλά πλέον,κοινώς μας έχει καβαλήσει νομοτελώς.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι τα καλύτερα!

chryssa
Διάσημο μέλος
emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Την ενοχλεί ίσως το γεγονός πως είναι πιο περιορισμένη στους χώρους που επιτρέπεται να αλωνίζει(με ιδιαίτερη ζωηράδα) αλλά αυτό ισχύει από τότε που μετακομίσαμε κ μόνο την νύχτα(για να μην μας διαλύσει το σύμπαν ένεκα της προαναφερθείσας ζωηράδας).Θα καταλάβαινα να το έκανε 3 μήνες πριν που αλλάξαμε σπίτι..αλλά τώρα;;;;;;;;;
Μάλλον θα λανσάρω την πρώτη γάτα-στολίδι φωτιστικού γιατί δεν την παλεύω άλλο.....!!!!!!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω πως το κάνει από αντίδραση γιατί της έχουμε κόψει την απόλυτη ελευθερία-την περιορίζουμε σε ένα δωμάτιο την νύχτα.Ο φίλος μου που μένουμε μαζί έχει φρίξει-χωρίς να του αποκαλύπτω όλη την έκταση του θέματος-κ απειλεί να την πετάξει έξω!!!
εδω στην θεσ/νικη παιδια υπαρχουν πολυ που θελουν γατια ειχε γεννησει η γατα ου θειου μου 5 ολα δωθηκαν[κ 2 για εμας]τα οποια ομως δωσαμε μεσα σε 2 μερες απ'την ωρα της διμοσιευσης γιατι βρηκαμε ενα θυλ. 1.5 μηνων κ δεν μπορουσαμε να τα κρατησουμε κ τα τρεια ετσι πηραμε αυτο γιατι ηταν κ χτυπημενο να το βοηθησουμε.ΟΜΩΣ υπαρχει ενα προβλημα δεν κανει την αναγκη οτυ στην λεκανη με την αμμο που δεν ειναι αμμος αλλα χαλικακια μηπως φταιει αυτο? μηπως μπορει καποιος να μου βρει μια λυση για να μην καταλιξει στον δρομο?

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης, γιατί δεν του παίρνεις άμμο από πετ σοπ; Είναι μικρό και πρέπει να του δείξεις εσύ που να κάνει την ανάγκη του. Όταν πάει να κάνει την ανάγκη του κάπου να το παίρνεις κατευθείαν στην άμμο του. Έτσι του δείχνεις που να κάνει την ανάγκη του και πού όχι. Είναι μικρό επαναλαμβάνω.. Δεν ξέρει καν ακόμα να σκάβει ή να τα κρύβει στην άμμο. Είναι μόλις 1,5 μηνών. Υπομονή θέλει.
Τέλος δεν κατάλαβα γιατί το θέμα σου το έβαλες στο "Χαρίζονται"

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

ελπιζω η αμμος να μην ειναι δικαιολογια για να το χαρισεις!!!! επισης ειναι μικρο εσυ πρεπει να του δειξεις και επειτα σιγα σιγα θα μαθει..αν θεωρεις οτι η αμμος στα πετ σοπ ειναι ακριβη παρτου απο τον μαρινοπουλο που ειναι οικονομικη!!!!το οτι δεν εχει μαθει ακομη δεν σημαινει οτι πρεπει να καταληξει στο δρομο θελει υπομονη!!!!! τι ηλικια εχεις????

Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Μόνο του πως θα το μάθει?

Επίσης μπορεί να μην του αρέσει το χώμα που διάλεξες, άρα δοκίμασε κάτι άλλο όπως σου έχουν ήδη προτείνει...
Όπως και να ΄χει δεν υπάρχει λόγος να βρεθεί στο δρόμο... Είναι σαν να το καταδικάζεις σε θάνατο...

aretha
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν το Μπιανκάκι μας έχει κάψει...Έχει κατουρήσει μέχρι τώρα σε τρία από τα κρεβάτια μας...Έχει κάνει κακά 2 φορές σε άσχετο μέρος...Με ανησυχεί το θέμα!Λόγοι που φαντάζεστε;Και πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης;
Να σημειώσω ότι πρόσφατα είχε τον πρώτο της οίστρο...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Αλλιώς... τι να πω; Μήπως την "τρέλανε" ο οίστρος;

moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Στα σημεία που κατούρησε, πρέπει να πλυθούν πάρα πολύ καλά, γιατί θα ξαναπάει επειδή μυρίζει... Υπάρχει ένα ειδικό προϊόν στην αγορά, που το ψεκάζεις και βρωμάει μετά εκεί για την γάτα. Ισως βοηθήσει.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool