Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

πρωτη φορα το συναντω αυτο.......να κανει τα κατουρακια του κανονικα στην αμμο,και τα κακακια του εκτος..
.....ισως οντως,να εχει να κανει με τα σκουλικακια.....λεω ισως...που να ξερω...την αμμο την αλλαζεις οταν πρεπει??? θελω να πω,δεν μυριζει πολυ..ε..??????? γιατι αυτο μου το εκανε παλιοτερα ο μπουκακος μου,αν καμμια φορα ξεχναγα να αλλαξω την αμμο και μυριζε πολυ,για αυτο και μου τα εκανε εκτος....αν και δεν πιστευω οτι ειναι αυτο..

δες τι θα γινει με τη θεραπεια για τα σκουλικακια...και αν θα το ξανακανει...
τον γιατρο σου,τον εχεις ρωτησει για αυτο το θεμα??? ισως ξερει να σου πει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχουν πολλές ερμηνείες...
=Να έχει σκουλικάκια
=να ζηλεύει, τα άλλα και να θέλει να σου τραβήξει την προσοχή (το ποιό πιθανό)
=.. λες είναι 5 μηνών.. είναι κοριτσάκι? γιατί ίσως να είναι και μαρκάρισμα (σημάδια προ οίστρου)....

=να της μυρίζει το σημείο και να το έχει καταχωρίσει τουαλέτα. Θέλει πολύ καλό πλύσιμο με ξύδι, και εσένα έτοιμο μόλις την δείς να πηγαίνει να την βουτάς και να την βάζεις στην τουαλέτα...
= Να μην είναι καθαρή η τουαλέτα..(ίσως να έβαζες και 2η..)
Ανάμεσα σε 6 γατιά μπορεί να της έχει πέσει και λίγο βαρύ, και να είναι και σημάδι στρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gremlin
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα, ο ένας από τους 3 γάτους μας, , οι οποίοι είναι 2,5χρ και ευνουχισμένοι, ο φουντωτός και μακρίτριχος Gremlin κάποιες φορές κάνει τσίσα του στο υδρομασάζ
!!! Η αμμολεκάνη τους είναι κλειστή και είναι στο μπάνιο( στον ίδιο χώρο). Επίσης μία και μοναδική φορά έχει κάνει κακάκια του στην πετσέτα των ποδιών… Την τελευταία φορά που πήγε να κάνει τσίσα του στο υδρομασάζ και τον είδα εφάρμοσα αυτό που μου είχε πει ο κ. Πάνος ο γατογιατρός μας παλιότερα, τον τρόμαξα! Μόλις πείρε θέση άνοιξα το νερό από το ακουστικό και ο θόρυβος τον τρόμαξε τόσο που έφυγε προς την πόρτα και καθόταν και με κοιτούσε απορριμμένος μην έχοντας καταλάβει τι έχει γίνει. Να σημειωθεί ότι δεν βράχηκε..!!!

Από τότε, έχει περάσει 1 μήνας και δεν το έχει ξανακάνει……και ελπίζω να μην το ξανακάνει ΠΟΤΕ…
Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα? Πιστεύω ότι οφείλετε στο γεγονός ότι είναι μακρίτριχος και δεν συμπαθεί πολύ την αμμολεκάνη, βέβαια δεν το έχει ξανακάνει ποτέ μόνο μόλις αλλάξαμε σπίτι μετά από 3 βδομάδες. Τι λέτε?
Σαχ.Αννα
Νεοφερμένο μέλος
vicky galanopoulou
Νεοφερμένο μέλος
χαιρεται!!! αποφασισα κ εγω να στειλω το προβλημα μ στο forum!!! εδω κ εναμιση μήνα εχω ενα περσικο γατούλι που το αγαπαω πολυ!!! ειναι ενα αξιαγάπητο ζωάκι αλλα τον τελευταιο καιρό έχουμε ένα πρόβλημα...
ενω στις αρχές πηγαινε κανονικά στιην αμμο του.. τωρα πια πηγαίνει κ στην αμμο αλλα κ σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού.. ότι κ να κάνω δεν καταλαβαίνει κ λυπάμαι να το χτυπάω...μπορείτε να μου πείτε γιατί το κάνει αυτό?? ολες μου οι φίλες που έχουν γατάκι δεν κάναν ποτέ κάτι παρόμοιο...help!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αν όμως ο γάτος σου δεν πολυσυμπαθεί τη λεκάνη, ίσως να άξιζε τον κόπο να αλλάξεις τη μάρκα της άμμου ή να βάλεις τη λεκάνη σε κάποιο άλλο σημείο. Δες τη δεύτερη σελίδα του άρθρου για λεπτομέρειες.
Σαχ.Αννα, μπορεί το πρόβλημα του γάτου σου να μην είναι ψυχολογικό, αλλά να οφείλεται σε ακράτεια, ιδίως αν είναι παππούλης.
Μπορείς να ρωτήσεις τον για επιβεβαίωση, αν και δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις πολλά γι' αυτή την περίπτωση.
ruko
Διάσημο μέλος
χαιρεται!!! αποφασισα κ εγω να στειλω το προβλημα μ στο forum!!! εδω κ εναμιση μήνα εχω ενα περσικο γατούλι που το αγαπαω πολυ!!! ειναι ενα αξιαγάπητο ζωάκι αλλα τον τελευταιο καιρό έχουμε ένα πρόβλημα...ενω στις αρχές πηγαινε κανονικά στιην αμμο του.. τωρα πια πηγαίνει κ στην αμμο αλλα κ σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού.. ότι κ να κάνω δεν καταλαβαίνει κ λυπάμαι να το χτυπάω...μπορείτε να μου πείτε γιατί το κάνει αυτό?? ολες μου οι φίλες που έχουν γατάκι δεν κάναν ποτέ κάτι παρόμοιο...help!!!!!!!!!!!!!
Βίκυ, καλώς ήρθες.
Μετέφερα την απορία σου στο σχετικό άρθρο. Διάβασέ το και θα βρεις διάφορους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος του γατούλη σου.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θες να πεις οτι το χτυπας??χαιρεται!!! αποφασισα κ εγω να στειλω το προβλημα μ στο forum!!! εδω κ εναμιση μήνα εχω ενα περσικο γατούλι που το αγαπαω πολυ!!! ειναι ενα αξιαγάπητο ζωάκι αλλα τον τελευταιο καιρό έχουμε ένα πρόβλημα...ενω στις αρχές πηγαινε κανονικά στιην αμμο του.. τωρα πια πηγαίνει κ στην αμμο αλλα κ σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού.. ότι κ να κάνω δεν καταλαβαίνει κ λυπάμαι να το χτυπάω...μπορείτε να μου πείτε γιατί το κάνει αυτό?? ολες μου οι φίλες που έχουν γατάκι δεν κάναν ποτέ κάτι παρόμοιο...help!!!!!!!!!!!!!

vicky galanopoulou
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
επειδη η χλωρινη τους μυριζει σαν ουρα και πανε ξανα εκει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicky galanopoulou
Νεοφερμένο μέλος
του εβαλα γ ενα διάστημα την άμμο του εκει να δω μήπως δεν του αρέσει το μέρος που τη είχα πριν αλλα κ πάλι πιγαινε αλλου... με βάρδυες!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
vicky galanopoulou
Νεοφερμένο μέλος
η γατάκι κ αυτη μ εδωσε την ιδέα να παρω..με συμβούλεψε να το χτυπαω οταν κανει αταξία αλλα δεν μ παει η καρδιά.. ετσι επέλεξα να φωνάζω που κ που μπας κ καταλάβει...θα αλλαξω πρώτα άμμο κ αν συνεχιστεί θα τον παω γ εξετάσεις...αλλα ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω οτι μπορεί να έχει κατι...

vicky galanopoulou
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
η φίλη μου που ειχε κ αυτ
η γατάκι κ αυτη μ εδωσε την ιδέα να παρω..με συμβούλεψε να το χτυπαω οταν κανει αταξία αλλα δεν μ παει η καρδιά.. ετσι επέλεξα να φωνάζω που κ που μπας κ καταλάβει...θα αλλαξω πρώτα άμμο κ αν συνεχιστεί θα τον παω γ εξετάσεις...αλλα ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω οτι μπορεί να έχει κατι...![]()

ποιος νοημων ανθρωπος λεει τετοιες κουβεντες???????? ελεος!!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ποσο μηνων ειναι???οχι ακομα... ειναι πολυ μικρουλι...
vicky galanopoulou
Νεοφερμένο μέλος
vicky galanopoulou
Νεοφερμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειμαι εξω φρενων ειλικρινα στο λεωετσι μ είπε κάνει αυτη κ το γατάκι καταλαβαίνει.. κ εμενα ειναι η πρωτη φορα που εχω ζωάκι και δεν εχω ιδέα απο εκπαιδευση...αλλα δεν το χτυπάω.. το αγαπάω υπερβολικά πολυ γ να το κάνω!!!

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool