Artevelde
Νεοφερμένο μέλος
Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
09-09-12
22:07
Παιδια κ μενα ο δικος μου κανει τσισακια οπου βρει...σκεφτομαι οτιι επειδη εχουμε γατια εξω στο κηπο της πολυκατοικιας μπορει να θελει να μαρκαρει τη περιοχη του.ομως πως αντιμετωπιζεται κατι τετοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
09-09-12
22:11
Αν δεν ειναι στειρωμενος,αντιμετωπιζεται μόνο με στειρωση.
Αβν ειναι,καποιο αλλο προβλημα υπαρχει.

Αβν ειναι,καποιο αλλο προβλημα υπαρχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Artevelde
Νεοφερμένο μέλος
Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
09-09-12
22:36
Οχι δεν ειναι στειρωμενος....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
09-09-12
22:59
Εμ,για αυτο μαρκαρει.Οχι δεν ειναι στειρωμενος....
Αυτο ,μονο με στειρωση το αποφευγεις.
Kain
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
17-03-13
00:50
Χαιρετώ. Έχω ένα μικρό θέμα και κτηνίατρος δεν θα υπάρχει πριν τη Δευτέρα, οπότε κάθε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη.
Έχω ένα γατούλη, έξι χρονών, όχι στειρωμένο. Πριν από δύο μέρες του άλλαξα την αμμολεκάνη με μια παρόμοια, λίγο μεγαλύτερη, και από τότε δεν πηγαίνει να κάνει εκεί την ανάγκη του. Έχει κάνει δύο-τρεις φορές ως τώρα πιπί στο νιπτήρα, αλλά καλούλια δεν έχει κάνει καθόλου. Το περίεργο είναι πως πάει στην άμμο του για πιπί καμιά φορά αλλά κάνει πολύ λίγο. Τι να κάνω;
Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά πέρασε και μια ουρολιθίαση τον προηγούμενο μήνα, και με εντολή του κτηνιάτρου τον ταΐζω προσωρινά ειδική τροφή s/d. Δεν νομίζω να έχει φράξει ξανά, καθώς δεν δείχνει καμία δυσφορία και τα έκανε κανονικά στο νιπτήρα.
Ευχαριστώ πολύ. :-)
Έχω ένα γατούλη, έξι χρονών, όχι στειρωμένο. Πριν από δύο μέρες του άλλαξα την αμμολεκάνη με μια παρόμοια, λίγο μεγαλύτερη, και από τότε δεν πηγαίνει να κάνει εκεί την ανάγκη του. Έχει κάνει δύο-τρεις φορές ως τώρα πιπί στο νιπτήρα, αλλά καλούλια δεν έχει κάνει καθόλου. Το περίεργο είναι πως πάει στην άμμο του για πιπί καμιά φορά αλλά κάνει πολύ λίγο. Τι να κάνω;
Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση, αλλά πέρασε και μια ουρολιθίαση τον προηγούμενο μήνα, και με εντολή του κτηνιάτρου τον ταΐζω προσωρινά ειδική τροφή s/d. Δεν νομίζω να έχει φράξει ξανά, καθώς δεν δείχνει καμία δυσφορία και τα έκανε κανονικά στο νιπτήρα.
Ευχαριστώ πολύ. :-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki